Forum » Loža » Kje kupiti Armani Exchange majice-fizična trgovina?
Kje kupiti Armani Exchange majice-fizična trgovina?

denisek123 ::
Pozdravljeni
Ali je kje v Sloveniji kakšna trgovina kjer bi bil možen nakup ženskih majic Armani Exchange? Vem za spletne trgovine, a me v tem primeru zanima za fizično trgovino.
Hvala in lep pozdrav
Ali je kje v Sloveniji kakšna trgovina kjer bi bil možen nakup ženskih majic Armani Exchange? Vem za spletne trgovine, a me v tem primeru zanima za fizično trgovino.
Hvala in lep pozdrav
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10

Bellator ::
Pojma nimam, če lahko pri nas dobiš budget armanija. Včasih je bilo nekaj malega izbire v sportini.

yayo ::
Ukradem za trenutek temo samo, da povem, da sem včeraj držal v rokah Prada "Ramzan Kadirov" bulerje za 1200 evrov. Pogooglajte, pa vam bo jasno. V glavnem kakšen vic so tisti škorenjci. Zgledajo kot, da bi prišli iz kake stojnice iz kakega italijanskega božičnega sejma. Pa embalaža bi morala biti iz zlate folije za tisto ceno.

Nikonja ::
To da ti sploh pade na pamet da daš take zneske za navadne cune je meni brainfuck!!! Dat 500 eur za navadno bombažno majico, dejanske vrednosti cca 1-2 eur, samo zato ker gor piše Guci, Dior, Armani, Balenciaga.... ampak ej naj služijo na ovčkah!!! Jaz bi dl cene še krat 4 tko da se počutijo še bolj pomembno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | moski parfumi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22648 (1047) | musicfreak |
» | Katere prevare so tako normalizirane, da sploh ne opazimo, da so prevare? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10894 (5265) | pero50 |
» | www.stilingo.si Pozna kdo mnenja?Oddelek: Loža | 761 (673) | winko12345 |
» | športna znamka na majiciOddelek: Loža | 6460 (5057) | mancini |
» | Desetina kitajskih obdelovalnih površin zastrupljena s težkimi kovinami (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 28415 (24141) | Iatromantis |