» »

Kje kupiti Armani Exchange majice-fizična trgovina?

Kje kupiti Armani Exchange majice-fizična trgovina?

denisek123 ::

Pozdravljeni

Ali je kje v Sloveniji kakšna trgovina kjer bi bil možen nakup ženskih majic Armani Exchange? Vem za spletne trgovine, a me v tem primeru zanima za fizično trgovino.

Hvala in lep pozdrav
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10

Bellator ::

Pojma nimam, če lahko pri nas dobiš budget armanija. Včasih je bilo nekaj malega izbire v sportini.

yayo ::

Ukradem za trenutek temo samo, da povem, da sem včeraj držal v rokah Prada "Ramzan Kadirov" bulerje za 1200 evrov. Pogooglajte, pa vam bo jasno. V glavnem kakšen vic so tisti škorenjci. Zgledajo kot, da bi prišli iz kake stojnice iz kakega italijanskega božičnega sejma. Pa embalaža bi morala biti iz zlate folije za tisto ceno. :))

Nikonja ::

To da ti sploh pade na pamet da daš take zneske za navadne cune je meni brainfuck!!! Dat 500 eur za navadno bombažno majico, dejanske vrednosti cca 1-2 eur, samo zato ker gor piše Guci, Dior, Armani, Balenciaga.... ampak ej naj služijo na ovčkah!!! Jaz bi dl cene še krat 4 tko da se počutijo še bolj pomembno!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

moski parfumi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8720379 (1542) gruntfürmich
»

Katere prevare so tako normalizirane, da sploh ne opazimo, da so prevare? (strani: 1 2 3 4 )

1528515 (2886) pero50
»

www.stilingo.si Pozna kdo mnenja?

7722 (634) winko12345
»

športna znamka na majici

446124 (4721) mancini
»

Desetina kitajskih obdelovalnih površin zastrupljena s težkimi kovinami (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
12526979 (22705) Iatromantis

Več podobnih tem