Forum » Loža » moski parfumi
moski parfumi

spenstar ::
Bila reformulacija, eno da se spara z olji, nekatere spojine so pa morali umakniti zaradi "nevarnosti" oziroma toksicnosti. Danes je v mainstream parfumih najvec sinteticnih spojin. Imam YSL Lndl batch 2018, ta se ima temno barvo in obstojnost 6ur.
SPENSTAR--builder

musicfreak ::
Vidim da je tema skoraj zamrla pa vseeno bi vprašal. Pred časom sem iz Notina kupil Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homm pa me zanima a tudi pri vas ostalih ki ga uporabljate a res tako hitro izgubi vonj. Pri meni po dobri uri do dveh ceč ni ppazit dišave. A je to normalno ali sem le jaz tak osmoljenec da parfum iz moje koža tako hitro izhlapi? In to da se po uri ali dveh več ne občuti dišave trdijo ženske osebe. Jaz ga tako ali tako po nekaj minutah ne občutim več.A je kak specifičen bačin da se ga Nanese? Sam ga nanašam na mesta ki so priporočena kot so na sran vratu, prsih,notranji strani rok,...Sam poskusil tudi da sem na kožo nanesel vlažilno kremo brez vonja (nevtralno) in na to mesto pošprical parfum in ne pomaga. Vedno mi zelo hitro izgubi vonj.
Kako ga vi nanašate da vam čim dlje zdrži?
Hvala
Lp
Ta parfum nikoli ni bil znan po obstojnosti, ampak osebno mi vseeno 5 ur zdrzi. meni osebno je 5,6 ur cisto dovolj, mi gre na zivce ce del dan voham mocan parfum.
Ce ze mora bit ta parfum, potem je La Nuit de L'Homme Bleu Électrique obstojnesa verzija tega. Ce pa ze hoces mocan parfum ki cel dan odseva pa priporocam kak: Parfums De Marley Althair, Bdk Parfums Gris Charnel Extrait, Liquides Imaginaires Liquid (ta je zelo sladek), Xerjoff Alexandria II, Xerjoff Naxos, Killian Intoxicated

rado7rado ::
musicfreak je izjavil:
Vidim da je tema skoraj zamrla pa vseeno bi vprašal. Pred časom sem iz Notina kupil Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homm pa me zanima a tudi pri vas ostalih ki ga uporabljate a res tako hitro izgubi vonj. Pri meni po dobri uri do dveh ceč ni ppazit dišave. A je to normalno ali sem le jaz tak osmoljenec da parfum iz moje koža tako hitro izhlapi? In to da se po uri ali dveh več ne občuti dišave trdijo ženske osebe. Jaz ga tako ali tako po nekaj minutah ne občutim več.A je kak specifičen bačin da se ga Nanese? Sam ga nanašam na mesta ki so priporočena kot so na sran vratu, prsih,notranji strani rok,...Sam poskusil tudi da sem na kožo nanesel vlažilno kremo brez vonja (nevtralno) in na to mesto pošprical parfum in ne pomaga. Vedno mi zelo hitro izgubi vonj.
Kako ga vi nanašate da vam čim dlje zdrži?
Hvala
Lp
Ta parfum nikoli ni bil znan po obstojnosti, ampak osebno mi vseeno 5 ur zdrzi. meni osebno je 5,6 ur cisto dovolj, mi gre na zivce ce del dan voham mocan parfum.
Ce ze mora bit ta parfum, potem je La Nuit de L'Homme Bleu Électrique obstojnesa verzija tega. Ce pa ze hoces mocan parfum ki cel dan odseva pa priporocam kak: Parfums De Marley Althair, Bdk Parfums Gris Charnel Extrait, Liquides Imaginaires Liquid (ta je zelo sladek), Xerjoff Alexandria II, Xerjoff Naxos, Killian Intoxicated
Da mi zdrži 5-6 ur je polna kapa ampak pri meni res ne zdrži več kot 2 uri. Nevem očitno je z mojo kožo nek problem. Ne rabim da drži parfum cel dan ampak da zdrži vsaj več kot 2-3 ure. Bom pa preizkusil tvoje predloge glede drugih parfumov. Mi je pa ta ysl vonj super ampak premalo zdrži no vsaj neni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri (moški) deodorant (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15985 (1472) | Klamzi |
» | Osvežilci zraka za avto-parfumiOddelek: Loža | 5752 (2863) | ahonen |
» | Parfumi/toaletne vodeOddelek: Loža | 5653 (1709) | mihecz |
» | top moški parfumi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33994 (1799) | leiito |
» | Poceni parfumi v LJOddelek: Loža | 5705 (1003) | Blinder |