Forum » Omrežja in internet » NEO Smartbox - kako povezati preko wifi?
NEO Smartbox - kako povezati preko wifi?
bastadu ::
Ali je kdo že našel kakšno varianto, kako povezati NEO Smartbox preko wifija? Namreč v nastavitvah ni možnosti povezave na wifi omrežje, lahko se samo vklopi Wifi AP mode ...
Za enega Smartboxa mi je uspelo skonfigurirat stikala, da mi deluje preko kabla tudi če ni priklopljen direktno v modem, za drugega pa nimam možnosti mrežnega kabla, PLC adapterju bi se pa tudi rad izognil, če je le mogoče ...
Za enega Smartboxa mi je uspelo skonfigurirat stikala, da mi deluje preko kabla tudi če ni priklopljen direktno v modem, za drugega pa nimam možnosti mrežnega kabla, PLC adapterju bi se pa tudi rad izognil, če je le mogoče ...
Daniel ::
Rabiš wifi bridge. Čeprav v osnovi bi odsvetoval pošiljanje multicasta po wifi, imam pa na eni od lokacij tako situacijo, ko se multicast pošilja čez 2km daleč. Tu in tam je znalo malo zakockat.
A opcije kabla kje po tleh, podstešju, zunaj itd., ni?
A opcije kabla kje po tleh, podstešju, zunaj itd., ni?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 434076 (1709) | Tody |
» | NEO box preko repeaterjaOddelek: Omrežja in internet | 1397 (806) | Vebb |
» | NEO Smartbox - obstaja še kakšna druga opcija razen Powerline adapterja?Oddelek: Omrežja in internet | 2701 (2032) | Daniel |
» | Neo smartboxOddelek: Pomoč in nasveti | 1841 (1259) | Joze_K |
» | Siol IPTV ne dela več prek switchaOddelek: Omrežja in internet | 2774 (2456) | Daniel |