Forum » Pomoč in nasveti » Trgovina eMundia (katastrofalna izkušnja)
Trgovina eMundia (katastrofalna izkušnja)
DarwiN ::
So tile resni zadnje čase? Morda propadajo? Kakšne imate izkušnje? V preteklosti so menda bili ok, danes pa?
Eno naročilo skenslali, denarja ne vrnejo oziroma še ni minilo 14 dni, kot to narekuje zakon. A kaj ko so neodzivni. Na drugo, delno izpolnjeno naročilo, so tudi neodzivni.
Preko telefona naj bi bili na voljo med 8-16. uro.. V resnici imajo avtomatski odzivnik med 10-12 uro, ki vedno reče "vsi operaterji so zasedeni, vaš klic smo zabeležili in vas pokličemo nazaj".. Kličem že 10 dni, vedno isto. Nihče ne dvigne, nihče ne pokliče nazaj. Po mailu v slabih 14 dneh dobil en ali dva odgovora. :////////
V torek bo 14 dni od storniranega naročila in kontaktiram tržni inšpektorat.
###Rant uspel. Se že bolje počutim. Ampak ja, kaj takšnega še nisem doživel. :SS
Ste kaj naročili pri njih v zadnjih mesecih?
Eno naročilo skenslali, denarja ne vrnejo oziroma še ni minilo 14 dni, kot to narekuje zakon. A kaj ko so neodzivni. Na drugo, delno izpolnjeno naročilo, so tudi neodzivni.
Preko telefona naj bi bili na voljo med 8-16. uro.. V resnici imajo avtomatski odzivnik med 10-12 uro, ki vedno reče "vsi operaterji so zasedeni, vaš klic smo zabeležili in vas pokličemo nazaj".. Kličem že 10 dni, vedno isto. Nihče ne dvigne, nihče ne pokliče nazaj. Po mailu v slabih 14 dneh dobil en ali dva odgovora. :////////
V torek bo 14 dni od storniranega naročila in kontaktiram tržni inšpektorat.
###Rant uspel. Se že bolje počutim. Ampak ja, kaj takšnega še nisem doživel. :SS
Ste kaj naročili pri njih v zadnjih mesecih?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
socialec ::
Nekoč smo, je bilo v redu, še celo v eno sprotno enoto so dostavili za prevzem in občasno pohvalili našo izbiro...
Ja, kar prijavi jih, če so pizduni, nimaš kaj.
Ja, kar prijavi jih, če so pizduni, nimaš kaj.
PINki ::
Sem in sem tudi dobil vse bp. Sem pa imel katastrofalno izkušnjo z Merkurjem preko spleta pri nakupu bele tehnike. Ene stvari niso imeli in prav tako ne moreš priti do nobenega odgovornega, do nobenih konkretnih informacij (razen bo ko bo), en mesec se je vlekla zadeva in nato so še zafrknili dostavo (niso naročili Pošti vnos v stanovanje) in je še to podaljšalo zadevo za nekaj dni.
gorazdkop ::
Dvakrat sem v preteklosti naročil pri njih, split klimo in eno pretočno pumpo. Imel sem dobro izkušnjo, je pa tega že nekaj nazaj.
Klimo z montažo si kupil, Gorazd?
Me namreč zanima, kako poteka montaža? Tisto moje delno izpolnjeno naročilo namreč vsebuje rekuperator z montažo. Po kupu težav sem ~10 dni po naročilu dejansko prejel dostavo rekuperatorja.. Sicer drugi model, ker prvotni ni bil dobavljiv, ampak ok... Dostava je bila prejšnjo sredo.. Ampak niso poslali niti računa in niti nobenih informacij glede montaže. V četrtek sem jih prosil za račun in te informacije.. Tema! Nobenega odziva. Vse skupaj smrdi na prevaro.. Ali pa imajo zaposlenega enega delavca, ki mora obdelat milijon zahtev na dan. :S
Stay away!
Me namreč zanima, kako poteka montaža? Tisto moje delno izpolnjeno naročilo namreč vsebuje rekuperator z montažo. Po kupu težav sem ~10 dni po naročilu dejansko prejel dostavo rekuperatorja.. Sicer drugi model, ker prvotni ni bil dobavljiv, ampak ok... Dostava je bila prejšnjo sredo.. Ampak niso poslali niti računa in niti nobenih informacij glede montaže. V četrtek sem jih prosil za račun in te informacije.. Tema! Nobenega odziva. Vse skupaj smrdi na prevaro.. Ali pa imajo zaposlenega enega delavca, ki mora obdelat milijon zahtev na dan. :S
Stay away!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
nokken ::
Ne vem zakaj bi cakal 14 dni. Jaz sem pri podobni izkusnji z Bauhausom poklical trzno inpekcijo minuto po pogovoru z nekom iz trgovine, ki je imel podobne ideje (imajo 14dni da vrnejo denar za z njiove strani stornirano narocilo). Ob koncu pogovora sem mu to tudi imenil da bom nredil. Naslednji dan sem imel denar nazaj na racunu, cez kaksen teden pa sem dobil porocilo Trzne inspekcije o opravljenem postopku.
"Pozdravljeni
Za vaše naročilo smo prejeli plačilo. Naročilo je bilo predano v obdelavo.
Lep pozdrav, eMundia"
-----------------------------------------------
8 minut zatem pa nov mail:
Pozdravljeni,
vaše naročilo je bilo preklicano.
Če ste naročilo že plačali, vam bomo vračilo zneska uredili v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v zakonsko določenem roku 14 dni.
Lep pozdrav,
eMundia
LOL?
Sicer razumem, zakaj so skenslali. Ker je zaradi njihove neodzivnosti šlo za neke vrste podvojeno naročilo... Ampak vseeno WTF?
@nokken, ti si vsaj prišel do pogovora z osebjem Bauhausa. :DD
Za vaše naročilo smo prejeli plačilo. Naročilo je bilo predano v obdelavo.
Lep pozdrav, eMundia"
-----------------------------------------------
8 minut zatem pa nov mail:
Pozdravljeni,
vaše naročilo je bilo preklicano.
Če ste naročilo že plačali, vam bomo vračilo zneska uredili v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v zakonsko določenem roku 14 dni.
Lep pozdrav,
eMundia
LOL?
Sicer razumem, zakaj so skenslali. Ker je zaradi njihove neodzivnosti šlo za neke vrste podvojeno naročilo... Ampak vseeno WTF?
@nokken, ti si vsaj prišel do pogovora z osebjem Bauhausa. :DD
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
Cowboy6 ::
Isto negativno izkušnjo sem imel tudi jaz. Čakal na naročeno robo več kot 30 dni, na mejle in telefon se ne odzivajo. Na koncu sem le dobil odgovoril, da mi bodo vrnili kupnino po 14 dneh.
Tukaj naj bi bil moj podpis.
Auč, Han.. No zdaj imamo vsaj bolj razvidno, namensko temo, da se bo manj slotechovcev nasankalo.
Utk ::
Oni nimajo lastnih monterjev, vsaj ne po celi Sloveniji. Oni to pošljejo nekemu privatniku, ki ti naj bi prišel zmontirat, potem je pa bolj od njega odvisno kdaj. Najbrž pa nihče več noče delat z njimi.
Jeff2222 ::
Mislim, da ste v riti. Sem pogledal na Stop neplačniki in se z dneva v dan borijo z blokadami računov https://www.stop-neplacniki.si/elprema-...
mikhaair ::
K nam na firmo pride par klicev na dan glede Emundie in težav z njimi. Ni materiala, ne odgovarjajo na klice,... Zakaj in kako nima veze. Izogib.
OutOfTheBox ::
Jaz sem lani (2023 maja) naročil klimo z montažo in je potekalo vse brez težav. Monterje majo zunanje.
Kljub dobri izkušnji je potreba vzet v zakup, da se stvari lahko spreminjajo, kar potencialno nakazujejo novejši komentarji.
Kljub dobri izkušnji je potreba vzet v zakup, da se stvari lahko spreminjajo, kar potencialno nakazujejo novejši komentarji.
Update: dobil povrnjen denar za stornirano naročilo.. Mogoče je pomagal zahtevek za odpoklic plačilnega naloga na banki. Sem ga oddal pred tednom dni in menda ima potem prejemnik 10 dni časa, da plačniku povrne denar or else.
Tudi bančnih računov nimajo več blokiranih.
Zdaj mi samo še dolgujejo montažo za drugo naročilo. Vsaj račun so končno poslali po 2-3 tednih. :/
Tudi bančnih računov nimajo več blokiranih.
Zdaj mi samo še dolgujejo montažo za drugo naročilo. Vsaj račun so končno poslali po 2-3 tednih. :/
Prehitro rekel.. Ponovno imajo 3 račune blokirane od petih.
Pa izdelkov naenkrat precej manj prodajajo.. Toplotne črpalke na primer: 0 izdelkov.
Tudi nobenega izdelka z montažo več ne ponujajo.. Očitno so prekinili sodelovanje z zunanjimi monterji.. Se pravi se lahko pod nosom obrišem glede montaže, ki mi jo dolgujejo.
Pa izdelkov naenkrat precej manj prodajajo.. Toplotne črpalke na primer: 0 izdelkov.
Tudi nobenega izdelka z montažo več ne ponujajo.. Očitno so prekinili sodelovanje z zunanjimi monterji.. Se pravi se lahko pod nosom obrišem glede montaže, ki mi jo dolgujejo.
Pa sem upal, da se bo kdaj emundia kosala z največjimi v Sloveniji (ker so imeli bogato ponudbo izdelkov plus cene so bile velikokrat ugodnejše od konkurence).
Kako rata folku tako hitro zafurat uspešno firmo? Nesposobnost al pohlep?
Kako rata folku tako hitro zafurat uspešno firmo? Nesposobnost al pohlep?
Lonsarg ::
Jaz sem kliknil na Revolutu da zahtevam reverse kreditne transakcije od plačlila za naročilo ki so mi ga skenslali in ne vrnili. Da vidimo kolk je Revolut na strani stranke če se bo potrudil reversat (Visa network namreč omogoča, če se ne motim, reverse za do 3 mesece nazaj). Imajo dober sistem v revolutu kjer kar v aplikaciji poklikaš pa uplovdaš zraven screenshote emailov od nakupa in potrdila preklica naročila.
Glede na to da nimajo fizičnih trgovin bi pričakoval da delajo lep profit, najbrž je lastnik kako jahto preveč kupil iz preteklih dobičkov pa zdaj nima za založit ko jim je eno leto šlo slabo, tipični slovenski podjetniki ki poslujejo brez rezerve.
Glede na to da nimajo fizičnih trgovin bi pričakoval da delajo lep profit, najbrž je lastnik kako jahto preveč kupil iz preteklih dobičkov pa zdaj nima za založit ko jim je eno leto šlo slabo, tipični slovenski podjetniki ki poslujejo brez rezerve.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Biti cenejši vodi le k temu, da moraš vedno več prodati za isti učinek. Nižanje cen v neskončnost ne gre. Plus da so le eni izmed na spletu, ki imajo samo en cilj. Biti euro cenejši od ostalih.
Če ti je pri npr. TČ bistveno, da je najcenejša pol greš pač k njim. Moraš pa vedeti, da nimajo pojma o tem.
Ostali se zbiranja cen ne gredo, saj posledično itak ne preživiš.
Ostane le, da stvar prevzame še večji ponudnik spletnih trgovin in gre po poti odmiranja.
Če ti je pri npr. TČ bistveno, da je najcenejša pol greš pač k njim. Moraš pa vedeti, da nimajo pojma o tem.
Ostali se zbiranja cen ne gredo, saj posledično itak ne preživiš.
Ostane le, da stvar prevzame še večji ponudnik spletnih trgovin in gre po poti odmiranja.
DejchSLO ::
Jaz sem samo enkrat pri njih kupil in to kakšne pol leta verjetno nazaj. Nek iskra multitool sam je bil defekten, pa sem ga vrnil in so mi vrnili denar. Javili so se mi, malce počas odgovorili na mejl, sam načeloma uredu.
roCkY ::
Imajo katastrofalen medletni padec prodaje 21-22-23 in lani konkretno izgubo. Očitno se da tudi v trgovinski panogi pridelat 5% prometa izgube. ... So bili v cenovni vojni (tudi) z Mercator tehniko, ki gre (tudi) po gobe?
Lani po poplavi sem nekaj poskušal naročat prek njih. Neke info sem rabil pa nobenga odziva... Nazadnje nisem nič naročil od nih... Pred leti sem več vzel od njih kot od MV. Z naskokom največ od SLO spletnih trgovin in je vedno vse štimalo.
Lani po poplavi sem nekaj poskušal naročat prek njih. Neke info sem rabil pa nobenga odziva... Nazadnje nisem nič naročil od nih... Pred leti sem več vzel od njih kot od MV. Z naskokom največ od SLO spletnih trgovin in je vedno vse štimalo.
So bili v cenovni vojni (tudi) z Mercator tehniko, ki gre (tudi) po gobe?
Kolikor mi je znano, bo merkator tehnika še obstajala ampak le na spletu.
eMundia je sicer vsa leta bila super, tole zadnje mesece je pa huda j..., tudi če rešijo so pokvarili dobro ime, ki so si ga gradili leta in leta...
Je bil pa hec, v osnovi imajo res najnižje redne cene, ampak zdaj ko sem kupoval gopodinjske aparate sem z Merkur boni vseeno uspel pod eMundia ceno priti :) Pač konkurenca je gradila taktiko na višjih rednih cenah z akcijami, eMundia pa na redno nizkih cenah.
Merkator tehnika bo del programa (bolj ali manj le gospodinsjki aparati) migrirala na obični Merkator, sama Merkator tehnika kot ločena entiteta bo pa prenehala obstajat.
Je bil pa hec, v osnovi imajo res najnižje redne cene, ampak zdaj ko sem kupoval gopodinjske aparate sem z Merkur boni vseeno uspel pod eMundia ceno priti :) Pač konkurenca je gradila taktiko na višjih rednih cenah z akcijami, eMundia pa na redno nizkih cenah.
Merkator tehnika bo del programa (bolj ali manj le gospodinsjki aparati) migrirala na obični Merkator, sama Merkator tehnika kot ločena entiteta bo pa prenehala obstajat.
Zgodovina sprememb…
eMundia je sicer vsa leta bila super, tole zadnje mesece je pa huda j..., tudi če rešijo so pokvarili dobro ime, ki so si ga gradili leta in leta...
Drži. Sam niti vedel ne bi, mi je pa na dan mojega prvega posta pred nekaj dnevi, povedal za te probleme en monter klime, "da se govori da so v težavah". Sam o tem nisem imel ideje (v zadnje sem pri njih naročeval in tudi plačal vnaprej pred nekaj meseci). Povedal je da piše na internetu, ni pa znal povedat kje.
Potem sem malo brskal in dobim tole temo. Skratka kot si omenil, tudi če se poberejo, je dobro ime že načeto.
Pinzl ::
OutOfTheBox je izjavil:
Drži. Sam niti vedel ne bi, mi je pa na dan mojega prvega posta pred nekaj dnevi, povedal za te probleme en monter klime, "da se govori da so v težavah". Sam o tem nisem imel ideje (v zadnje sem pri njih naročeval in tudi plačal vnaprej pred nekaj meseci). Povedal je da piše na internetu, ni pa znal povedat kje.
Potem sem malo brskal in dobim tole temo. Skratka kot si omenil, tudi če se poberejo, je dobro ime že načeto.
Dvomim da se poberejo.
leta 2023 so imeli 20 jurjev minusa manj, kot pa v prejšnjih treh letih dobička skupaj.
Ales ::
Dvomim da se poberejo.
leta 2023 so imeli 20 jurjev minusa manj, kot pa v prejšnjih treh letih dobička skupaj.
Firme včasih prikazujejo dobičke ali izgube tudi z namenom davčne optimizacije, dejanski kazalci poslovanja pa so lahko drugačni. Zgolj na podlagi računovodskih izkazov je težko vedeti, kaj se v resnici dogaja, sploh če gre za večje podjetje.
Ne pravim pa, da jim ne gre zares za nohte. Sodeč po tej temi vsekakor zgleda, kot ni dobro.
Kar je škoda. Lokalna ponudba in konkurenca je vedno dobra stvar.
OutOfTheBox je izjavil:
So mi dejansko vrnili v enem dnevu in to sredi vikenda, ampak piše da dispute še ni končan, da v kolikor bo dispute neuspešen mi nazaj trgajo (in da lahko traja do 40 dni), ampak glede na to da je Revolut založil dobro kaže, sporočim tudi končni razplet.Jaz sem kliknil na Revolutu da zahtevam reverse kreditne transakcije od plačlila za naročilo ki so mi ga skenslali in ne vrnili.
Prosim, če poročaš kako se bo zadeva razpletla :)
Zgodovina sprememb…
Janja3 ::
Ja, niso ok. Pri njih sem naročila več tuš kabin od Kolpa San, kotličke Geberit za WCje... vedno vse dobili bp. Novembra pa sem naročila kamin za več kot 2000 eur, ne dostavijo in tudi ne vrnejo denarja, ne odgovarjajo... Danes sem brala na FB komentarje, koliko ljudi ima isto izkušnjo. Podala sem prijavo na tržno inšpekcijo in kazensko ovadbo za goljufijo na državno tožilstvo. Upam, da pridem do denarja. Nikoli več ne naročim ničesar pri njih.
Ce si placal z Visa/Mastercard kartico naredi isto kot jaz zahtevek preko banke, morda rata. Se prej pa skensli narocilo in dobi potrdilo o prekinitvi narocila.
Ce si preko SEPA placal pa ni drugega kot upat da jih kdo resi pred stecajem.
Ce si preko SEPA placal pa ni drugega kot upat da jih kdo resi pred stecajem.
Zgodovina sprememb…
MrStein ::
Update: dobil povrnjen denar za stornirano naročilo.. Mogoče je pomagal zahtevek za odpoklic plačilnega naloga na banki. Sem ga oddal pred tednom dni in menda ima potem prejemnik 10 dni časa, da plačniku povrne denar or else.
To si izveden UPN preklical?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Yes, sir.. Zahtevek oddaš, ampak je vseeno long shot, ker mora dat emundia privolitev:
Zahteva za preklic že izvršenega plačilnega naloga:
Preklic izvršenega plačilnega naloga se lahko zahteva samo, če gre za podvojene transakcije, tehnične težave ali zlorabe.
Uporabnik pošlje banki pisno zahtevo za preklic že izvršenega plačilnega naloga v roku trinajstih (13) mesecev od datuma
izvršitve naloga.
Plačniku se povrne znesek samo, če se s tem strinja prejemnik plačila. Vrnjeni znesek se lahko zmanjša za stroške banke
prejemnika plačila in morebitne druge stroške posredniških bank.
V primeru, ko banka prejme pisno zahtevo za preklic, ki jo pošlje druga banka, posreduje uporabniku (prejemniku plačila)
obvestilo o prejeti zahtevi za preklic plačila (soglasje). Uporabnik (prejemnik plačila) v roku osmih (8) dni banki pisno potrdi
ali zavrne zahtevo za vračilo. Če se zahteva potrdi, banka vrne znesek plačniku, če pa se zahteva zavrne ali uporabnik
(prejemnik plačila) nanjo ne odgovori, banka zneska ne vrne.
Preklic izvršenega plačilnega naloga se lahko zahteva samo, če gre za podvojene transakcije, tehnične težave ali zlorabe.
Uporabnik pošlje banki pisno zahtevo za preklic že izvršenega plačilnega naloga v roku trinajstih (13) mesecev od datuma
izvršitve naloga.
Plačniku se povrne znesek samo, če se s tem strinja prejemnik plačila. Vrnjeni znesek se lahko zmanjša za stroške banke
V primeru, ko banka prejme pisno zahtevo za preklic, ki jo pošlje druga banka, posreduje uporabniku (prejemniku plačila)
obvestilo o prejeti zahtevi za preklic plačila (soglasje). Uporabnik (prejemnik plačila) v roku osmih (8) dni banki pisno potrdi
ali zavrne zahtevo za vračilo. Če se zahteva potrdi, banka vrne znesek plačniku, če pa se zahteva zavrne ali uporabnik
Ja, niso ok. Pri njih sem naročila več tuš kabin od Kolpa San, kotličke Geberit za WCje... vedno vse dobili bp. Novembra pa sem naročila kamin za več kot 2000 eur, ne dostavijo in tudi ne vrnejo denarja, ne odgovarjajo... Danes sem brala na FB komentarje, koliko ljudi ima isto izkušnjo. Podala sem prijavo na tržno inšpekcijo in kazensko ovadbo za goljufijo na državno tožilstvo. Upam, da pridem do denarja. Nikoli več ne naročim ničesar pri njih.
S pečmi pri njih so sploh težave, ker so jih dobavitelji že zdavnaj odrezali. Pa seveda niso ravno poceni. Pol pa lovijo material naokoli za nekaj kar bi morali nabaviti že mesece nazaj.Upam da rešiš. Če pa karkoli glede les/peleti peči nabava, montaža, servis, lahko v pm.
Yes, sir.. Zahtevek oddaš, ampak je vseeno long shot, ker mora dat emundia privolitev:
izvršitve naloga.
V bistvu je to potem praktično isto, kot če prejemnika direktno zaprosiš, da ti vrne denar.
Motiti se je človeško.
link_up ::
Prvic slisim za to stacuno...ampak po imenu sodec bi raje kupil od africanov...
emundia? :D lool no.
emundia? :D lool no.
In and Out
So velika zadeva, na ceneje.si imajo celo vec mnenj od mimovrste. Je pa res da nisem pogledal koliko mnenj je od takrat ko so se zacele tezave hehe.
Ampak ja spadajo med najvecje slo stacune in je res redkost da ima kdo tako velik tezave, tak da nekaj so konkretno zamutili.
Ampak ja spadajo med najvecje slo stacune in je res redkost da ima kdo tako velik tezave, tak da nekaj so konkretno zamutili.
socialec ::
Prihodki v 2023 padli za dobro tretjino, letna izguba izbrisala ~75% prenašanega dobička, čaka se na april.
feryz ::
Verjetno, da se ne čaka do aprila. Takrat jih najbrž več ne bo. Ja, lani je bilo težko leto, ampak so vsaj še denar imeli. Letos pa, jej.
Glede na dnevne blokade v decembru, je zelo verjetno, da morajo takoj ukrepati.
Insolventnost in te fore. Malo lahko še zavlečejo, ampak če ne želijo po sodiščih hoditi ... Težka bo.
Glede na dnevne blokade v decembru, je zelo verjetno, da morajo takoj ukrepati.
Insolventnost in te fore. Malo lahko še zavlečejo, ampak če ne želijo po sodiščih hoditi ... Težka bo.
c3p0 ::
Sem mislil, da je to še en poljski preveden webshop. Lokalni poslovnež se blokadam ogne z Revolut TRRjem, vse ostalo ima že dolgo blokirano. Sicer se da blokirat tudi to, ampak očitno ni volje, ali znanja.
Machete ::
Seveda, preco ceneje.si sem opremil vsa stanovanja do zdaj. Elektronika pa idealo.de.
what. Jaz na ceneje.si še nisem videl delujoče/uporabne primerjave cen. Več ali manj neke legacy trgovine, kot bi se zataknili v letu 2012.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Seveda, preco ceneje.si sem opremil vsa stanovanja do zdaj. Elektronika pa idealo.de.
what. Jaz na ceneje.si še nisem videl delujoče/uporabne primerjave cen. Več ali manj neke legacy trgovine, kot bi se zataknili v letu 2012.
ceneje.si najde izdelke iz big bang, mimovrste (ali enaa, se ne spomnim zdaj) in drugih trgovin, kot Merkur , Harvey-Norman itd...
Niso pa vsi, seveda.
Motiti se je človeško.
Ceneje.si dejansko ne najde, temveč mora prodajalec plačati za ta servis. Torej gor so le trgovine s pogodbo z ceneje.si.
njyngs ::
Na eni izmed FB skupin sem videl, da je eMundia nekaterim strankam sporočala, da gre podjetje v stečaj.
Koliko je to res ali ne težko rečem - pišem samo kot info, da preverite preden zdaj tam kupujete.
Še do letos v začetku leta sem naredil par nakupov pri njih, pa je bilo vse OK. Izgleda, da so zavozili firmo.
Koliko je to res ali ne težko rečem - pišem samo kot info, da preverite preden zdaj tam kupujete.
Še do letos v začetku leta sem naredil par nakupov pri njih, pa je bilo vse OK. Izgleda, da so zavozili firmo.
KHM https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njyngs ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s spletno trgovino Alza Shop (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 25939 (1944) | DirkDiggler |
» | Obremenitev TRR-ja s strani amazona (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23891 (12822) | bastadu |
» | Nakup napačne stvari in vračiloOddelek: Pomoč in nasveti | 2077 (1484) | BivšiUser2 |
» | Aliexpress je nateg (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24991 (16981) | MIHAc27 |
» | Naročil izdelek na spletu vendar izdelka nisem dobilOddelek: Loža | 3379 (2667) | roginc |