» »

iPhone

iPhone

Shakey ::

Pozdrav,

žena me je prosila, da ji naložim glasbo na njen službeni iPhone 14, da bo lahko poslušala na slušalke.

In sem spet ugotovil, zakaj tako sovražim to znamko.

Tako kot na Androidu, da samo priklopiš na kabel in imaš dostop do notranje shrambe in SD kartico, ne dela. iTunes si ne mislim naložit. Na netu sem našel navodila za naložit in nato prenesti preko Dropboxa, maila in podobne arhaične metode.

A res ne obstaja hiter in neboleč način za to?

buttcrack ::

3uTools

hojnikb ::

Problem je ker živiš v letu 2008. Danes je streaming muska name of the game in samo še boomerji in tisti čudaki, k morejo nujno furat FLACe studijske kvalitete, furajo offline musko.

Tko da... ženi prvoš spotify/apple music/tidal in bo življenje enostavnejše. Te bo itk žena nakurcala, zakaj ji nisi ze 10 let nazaj povedu za to.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

mtosev ::

Jaz se strinjam, da je čas za streaming.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

:D to pa priznam. pri določenih stvareh sem ostal zadaj. ampak, ko mi nekdo razloži, se premaknem. :)

Na svojem telefonu sicer imam Soundcloud in skrekan Spotify, ampak večinoma še vedno furam Poweramp in svoje FLAC folderje na ožičene slušalke s prenosnim ojačevalcem. Tko kot si reku, hehe. Čeprav zdaj sem si ubodu Sony WH-1000XM4 in se "premaknu".

Bom probal za začetek ji s 3uTools dat gor "njene komade" in ji hkrati naložit kakšen streaming service.

z kaksnim toolom poskeniras njeno obstoječo zbirko, da se zgenerira playlista za spotify and rest is history. Nadaljn discovery glasbe bo pa itk znotraj streaming servisa in bo lokalna muska za njo samo se relikt preteklosti, tko kot kasete in vinilke...
#brezpodpisa

Če rabis boljso kvaliteto, se splača vzet Tidal . Kvaliteta bo taksna kot tvoji flaci, naročnina pa 6,5€ oz. se ceneje, če izbrskas kaksno cenejso drzavo. Včas je bil argentinski račun pod 1€/mesec.

Ali pa krek, če mas android.
#brezpodpisa

OK. Hvala za dobre namige, kot vedno.

bomo zrihtali.

rkobarov ::

smo 2024 imaš youtube music, spotify ne bodi škrt.
Ryzen 5800x AIO280 32gb 16c3200 3080ti Msi b550 tomahawk Samsung 970 1Tb M27q

drvo ::

Jaz za zvočne knjige uporabljam Cloud music player. Enostavno nalaganje na telefon. Drugače pa ja, smo v času streaminga.

OutOfTheBox ::

hojnikb je izjavil:

Če rabis boljso kvaliteto, se splača vzet Tidal . Kvaliteta bo taksna kot tvoji flaci, naročnina pa 6,5EUR oz. se ceneje, če izbrskas kaksno cenejso drzavo. Včas je bil argentinski račun pod 1EUR/mesec.

Ali pa krek, če mas android.

Na iPhonu je aktualna zadeva "TubePod". Youtube brez reklam. 1EUR na mesec ali 18EUR lifetime. Sicer pa, nalaganje fajlov na telefon je starodavna zadeva. iPhone al Android, če že ne plačuješ za streaming servise, si pač doma narediš NAS s fajli in streamaš od tam.

Zgodovina sprememb…

stevemcq_ ::

Je pa zanimiva tudi aplikacija Musi, kjer se lahko povežeš z YT računom(dela tudi brez) in lahko poslušaš glasbo v "ozadju" brez reklam med predvajanjem in je popolnoma brezplačna. Lp

Link do aplikacije: https://www.musi.rocks/

d_DJ ::

+1 za musi... sam sem sicer doplačal tisto enkratno plačilo (6$?), da se mi ne prikazujejo reklame. Če poslušaš kakšne podkaste se tudi zapomni kje si nazadnje ostal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spotify se bo podražil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
615982 (2645) hanuka
»

Spotify prispel v Slovenijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
8115221 (7629) AmokRun
»

Hi Fi

Oddelek: Zvok in slika
292637 (1847) m0LN4r
»

Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
10223857 (6152) zavajon
»

Glasbo si vedno več "izposojamo" in vedno manj kupujemo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
11631896 (27900) Egidij88

Več podobnih tem