Forum » Mobilne tehnologije » iPhone nedelujoči vhodni in izhodni klici
iPhone nedelujoči vhodni in izhodni klici
none85 ::
Imam iPhoneX in mobilnega operaterja Hot Hofer. Kar naenkrat izhodni klici niso bili več mogoči, prav tako vhodni klici, saj je številka nedosegljiva. SMS sporočila včasih delujejo, včasih pa ne. Ko delujejo prejmem vsa sporočila o neodgovorjenih klicih, vendar klic še vedno ni mogoč.
SIM kartica v drugih telefonih deluje, prav tako druga SIM kartica (operater A1) v tem telefonu deluje. Ne deluje pa nobena SIM kartica ponudnika Hot. Ponudnik pravi, da pri njih ni nič narobe in da so vse nastavitve pravilne.
Na telefonu sem poskusila vse možne variante: reset omrežnih nastavitev, reset telefona, omrežje na LTE, izklopljen VoLte, ne moti način ni vklopljen, APN pravilno nastavljen, klici niso blokirani.
Se morda komu sanja kaj bi lahko bilo narobe?
SIM kartica v drugih telefonih deluje, prav tako druga SIM kartica (operater A1) v tem telefonu deluje. Ne deluje pa nobena SIM kartica ponudnika Hot. Ponudnik pravi, da pri njih ni nič narobe in da so vse nastavitve pravilne.
Na telefonu sem poskusila vse možne variante: reset omrežnih nastavitev, reset telefona, omrežje na LTE, izklopljen VoLte, ne moti način ni vklopljen, APN pravilno nastavljen, klici niso blokirani.
Se morda komu sanja kaj bi lahko bilo narobe?
Dober dan ::
Resetiraj komplet telefon, če še vedno ne dela, menjaš telefon? Kaj drugega ti tako ne ostane.
c23po ::
Zakaj resetirati telefon, če ne deluje ponudnik. Slednjega je treba zamenjati.
Računalniki nimajo spominov.
none85 ::
Telefon je bil komplet resetiran. Sedaj sem zamenjala še SIM kartico, če bi bila prejšnja slučajno poškodovana in še vedno ne deluje. Res mi ni jasno kaj bi lahko bil vzrok, glede na to, da SIM kartice drugih operaterjev normalno delujejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1355264 (398) | fikus_ |
» | Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 176874 (33082) | neosonic |
» | Izimobil ne dela v italiji (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18945 (6748) | smile- |
» | Težava s signalom (razpisujem simbolično nagrado! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10601 (5461) | Ahim |