» »

Pomoč pri iskanju računalniške video igre - cca. 2010-2015

Pomoč pri iskanju računalniške video igre - cca. 2010-2015

cookiezi ::

Pozdravljeni, kot sem napisal v naslovu bi rad vprašal, če se kdo spomni kako se kliče igrica za računalnik, katere ime sem pozabil. Igrico sem dobil za božic okoli leta 2010-15. V tej igrici si moral zgraditi civilizacijo (mislim, da si imel vec otokov vendar nisem 100%) Če se prav spomnem, da si moral investirati v različne tovarnice, ki so ti proizvajale les in materiale in pol si lahko tudi to menjal za druge stvari z trgovci. Se pa sigurno spomnem, da so bili v igri *zlobneži*, ki so napadali tvojo vas in edina možnost, da te niso napadli je bilo, da si jim na poti do tvoje civilizacije zgradil totem, ko so napadalci prisli do totema so začeli okoli njega plesati v krogu in se nato vrnili v svojo bazo (,ki je bila, če se prav spomnem kot en grajski stolp)

Pogooglal, sem že vse možno, kar se da pogoolat vendar igrice nisem našel. Se pa ne spomnem, če je igrica imela slovenski prevod ali ne.
Hvala za pomoc

socialec ::

Na podlagi opisa bi lahko šlo za igro, kot je "The Settlers" (morda del serije 5 ali 6) ali "Anno" (serija, kot sta Anno 1404 ali Anno 2070), saj te igre vključujejo gradnjo civilizacije, upravljanje surovin in trgovanje. Vendar pa se zdi ključna podrobnost o "totemu", ki odvrača napadalce, nekoliko bolj specifična.

Igra, ki najbolj ustreza temu opisu, bi lahko bila "The Nations" (Die Völker) ali kaj podobnega iz istega obdobja, saj vključuje toteme in specifično interakcijo z napadalci. Če je igra res vsebovala ples okoli totema, je verjetno bolj fantazijska ali arkadna strategija. Če imaš še kakšne podrobnosti, lahko zožimo iskanje.

cookiezi ::

Hvala ti za pomoč. Vse tem sem pogledal vendar niso bile prave.
Če ti pa kaj pomeni, sem igrico po čistem naključju našel, ker sem sel gledati na bolho za računalniške igrice v ?last ditch attemptu?, da bi tole igrico našel in sem imel srečo. Nekdo je objavil oglas za njo 2 dni nazaj. Sem že gledal par tednov nazaj vendar je takrat nisem zasledil.
Igrica se klice - Kraljestvo otokov.
Moje veselje je neizmerno. Lep pozdrav.

opeter ::

Tole?

Angleški naslov je Island Realms.

Lahko preneseš od tukaj:
https://sl.doublegames.com/island-realm...

Polna verzija stane 10 dolarjev.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

Oddelek: Igre
1437459455 (6449) matobeli
»

Duke Nukem Forever (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

74298967 (16630) Testman42
»

Katera je vaša najljubša igra vseh časov? (strani: 1 2 3 4 5 )

20540019 (18038) msms
»

Igra, ob kateri vas je bilo najbolj strah (strani: 1 2 3 )

13913531 (7069) griza5
»

City-building igre

131027 (766) BOCo.

Več podobnih tem