Forum » Loža » Vaščani kurijo odpadke na mojem zemljišču
Vaščani kurijo odpadke na mojem zemljišču
enemon ::
Odkar imam nameščene kamere na vikendu, vidim da oseba, ki mi ga je prodala, kuri odpadke na mojem zemljišču. S traktorjem navozi večinoma ostanke trave in listje ter les, pa tudi nekaj plastike in kovine (vem, ker mi je priletelo v noge, ko sem kosil). Ko naredi kup, polije z bencinom, da zagori, nato pa se odpelje in pusti, da pogori do konca.
Vprašanje je, kaj se da storiti v tem primeru, mislim, da ni zakonito, da kar pri nekomu kuriš.
Vprašanje je, kaj se da storiti v tem primeru, mislim, da ni zakonito, da kar pri nekomu kuriš.
Twixz ::
Če ti je dal vikend poceni in sta v dobrih odnosih mu povej da se to ne dela, da lahko odpadke zastonj pelje v najbližji zbirni center in jih odloži v za to namenjene kesone.
Če sta skregana prijava na občino, posnetek, slike, če imate komunalnega inšpektorja bo napisal kazen, potem bo pa tebe polil z bencinom in zažgal
Če sta skregana prijava na občino, posnetek, slike, če imate komunalnega inšpektorja bo napisal kazen, potem bo pa tebe polil z bencinom in zažgal
c3p0 ::
Globa za kurjenje odpadkov na prostem, ki je prepovedano, znaša med 500 in 4.500 evrov, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Novo mesto. Kaj lahko v naravi kurimo in kaj ne?
https://n1info.si/novice/slovenija/na-p...
Mogoče se bo po globi začel sekirat...
https://n1info.si/novice/slovenija/na-p...
Mogoče se bo po globi začel sekirat...
Machete ::
Pa zakaj na privat zemljišču, a ni občinske ali agrarne zemlje na voljo?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Telbanc ::
Zagradi parcelo, nato kot je blo že rečeno kamere in obvezno obvestilo, da gre za privat nepremičnino, ki je v celoti pod videonadzorom.
Ograjo zato, ker zgleda da imaš opravka z čudakom, ki kuri strupeno plastiko, ki ti uničuje zemljo. Tko da na salato, sadje z vikenda lah počas pozabiš, če se bo to nadaljevalo.
Ograjo zato, ker zgleda da imaš opravka z čudakom, ki kuri strupeno plastiko, ki ti uničuje zemljo. Tko da na salato, sadje z vikenda lah počas pozabiš, če se bo to nadaljevalo.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
fikus_ ::
Če že boste snemali, ne snemati javnih površin, samo zasebne, potem obvestilo o video nadzoru in na tem tudi, kdo izvaja video nadzor ter kontaktne podatke (dovolj je telefonska).
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
Telbanc ::
Moraš kamere nastavit tako, da snemaš samo svoje ali imet opcijo na kamerah, da odrežeš določen del slike.
Sicer lahko po določenem času nehaš s snemanjem, ko oceniš, "da je sosed spremenil vzorec vedenja".
Sicer lahko po določenem času nehaš s snemanjem, ko oceniš, "da je sosed spremenil vzorec vedenja".
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
sbawe64 ::
Dobiš neke cigane, jim daš 100 EUR in naj privlečejo en kup smeti ter jih zakurijo na dvorišču prejšnjega lastnika.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
FrRoSt ::
Oddaš vlogo za motenje posesti in nedovoljeno sežiganje na policiji in jim predložiš posnetek.
Naj se oni naprej ukvarjajo s tem!
Naj se oni naprej ukvarjajo s tem!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
njyngs ::
Pokliči cigane, da ti pripeljejo nekaj smeti. Odloži na njegovo zemljišče, polij z bencinom in zakuri.
KHM https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Furbo ::
Pošlji mu priporočeno še zadnje obvestilo, da naj preneha s tem in ga opozori na posledice sicer (prijava in posledična kazen).
Drugače se potem delajo budale in čukasto gledajo, češ 'zakaj si me pa prijavil, lahko bi mi rekel'.
Drugače se potem delajo budale in čukasto gledajo, češ 'zakaj si me pa prijavil, lahko bi mi rekel'.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
TESKAn ::
Zagradi parcelo, nato kot je blo že rečeno kamere in obvezno obvestilo, da gre za privat nepremičnino, ki je v celoti pod videonadzorom.
+1. Dodatno ograja odvrne še kake 'pohodnike', ki bi si na tvoji terasi naredili piknik.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
fikus_ ::
Glede ograje, pozanimaj se, kaj lahko narediš brez kakšne papirologije, da ne boš imel še s tem stroškov. Je različno po občinah.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prigode s podeželja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 21328 (9928) | Baja |
» | Zakaj ljudje masovno kupujejo olje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11354 (6684) | zobnik |
» | Montaža ograjeOddelek: Loža | 3003 (1917) | videc |
» | Ograja z bodečo žico (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10460 (9228) | Kr_Edn |
» | Motenje posesti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9510 (7817) | MadMax |