Forum » Problemi človeštva » Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)
Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)
Temo vidijo: vsi
Malidelničar ::
Čudno, da afera Smodej ni večji del predvolilne tematike, glede na trenutno aktualnost mednarodne afere Epstein ...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Miki N ::
Malidelničar je izjavil:
Čudno, da afera Smodej ni večji del predvolilne tematike, glede na trenutno aktualnost mednarodne afere Epstein ...
Preproso pravilo, ni ziher pride pa prekleto blizu: kadar se vsi politiki in mediji branijo "dobre zgodbe" ... imajo sami kako svojo v omari.
feryz ::
Saj na soočenjih tudi ni nič o korupciji, neučinkovitosti javnega sektorja, prevelikem javnem sektorju, dvornih dobaviteljih in podobno.
Zadev, ki so vsem skupne in vsem prav pridejo, se ne dotika.
StarMafijec ::
Saj na soočenjih tudi ni nič o korupciji, neučinkovitosti javnega sektorja, prevelikem javnem sektorju, dvornih dobaviteljih in podobno.
O zadevah, ki jih imajo vse stranke v programu, se ne govori. Po navadi se govori o razlikah v programih ...
free_rider ::
Glede korupcije je smešno, da 85% Slovencev meni, da je v Sloveniji korupcija vsesplošno razširjena, kar nas uvršča na 7. mesto v Evropi. Vir
No, smešno je, da je to isti folk, ki plačuje malarje, zidarje, frizerje, avtomehanike, čistilke... na roko brez računa in se s tem izognejo plačila davka državi. Kar je definicija korupcije. Ampak ne, za Slovenca to ni korupcija, saj bo manj plačal :)
T.i. "politiki so koruptivni, jaz pa ne" miselnost. Na tak način korupcija nikoli ne more biti resna tema v kampanji.
No, smešno je, da je to isti folk, ki plačuje malarje, zidarje, frizerje, avtomehanike, čistilke... na roko brez računa in se s tem izognejo plačila davka državi. Kar je definicija korupcije. Ampak ne, za Slovenca to ni korupcija, saj bo manj plačal :)
T.i. "politiki so koruptivni, jaz pa ne" miselnost. Na tak način korupcija nikoli ne more biti resna tema v kampanji.
Imagine there's no religion :)
feryz ::
Pravzaprav plačevanje na črno ni nobena korupcija, ampak klasična utaja davka.
Korupcija zunaj javnega sektorja ne obstaja.
Korupcija zunaj javnega sektorja ne obstaja.
StarMafijec ::
free_rider je izjavil:
No, smešno je, da je to isti folk, ki plačuje malarje, zidarje, frizerje, avtomehanike, čistilke... na roko brez računa in se s tem izognejo plačila davka državi.
In to počnejo tudi tisti, ki naj bi preganjali kriminal! Mi je avtomehanik povedal, kdo so vse njegove stranke.
MrStein ::
free_rider je izjavil:
Glede korupcije je smešno, da 85% Slovencev meni, da je v Sloveniji korupcija vsesplošno razširjena, kar nas uvršča na 7. mesto v Evropi. Vir
Od kod ti podlaga za to, saj ni v omenjeni anketi?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kronologija SDSove vlade in Logar (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20112 (2666) | anoq |
| ⊘ | Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 24138 (22399) | Samael |
| ⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 154254 (95485) | T440 |