» »

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)

Temo vidijo: vsi
««
36 / 37
»»

FireSnake ::

Ales78 je izjavil:

Ohjej fašistki... verjetno mislite, da vam kdo še karkoli verjame :)

Ne, vam ne! Preveč lažete.
Dokazani lažnivec. Nagusno, pravzaprav!
To smo že obdelali! Kam še rineš?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Ales78 ()

Ej, kaj pa tole:
https://www.linkedin.com/posts/janez-ja...

Če si proti pleškotu ne greš v zapor - po definiciji :))

Ja, nič ... jaz sem proti jajotu! Grem zdaj ropat banko.
Se vidimo kasnje :))

Tako nekako gre ta levakarska logika.8-O

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA ::

Ales78 je izjavil:

Edina stvar kar vas reši je, če ljudje ne bodo šli volit, in feryz je to že dojel in začel delati reklamo, kako so vsi enaki :D

Ostali pa še boste.

Ales78 spet laže in zavaja. Smo že ovrgli to njegovo laž. Pravilno je:
Če želimo zmanjšati število sedežev v parlamentu SDS-u je potrebno zmanjšati volilno udeležbo...

Ker je matematika moja močnejša stran zelo nerad berem takšne, ki narobe računajo in je moja dolžnost, da jih popravim, ker naučiti jih tako ali tako ne moreš.

volitve 2018 - Udeležba: 901.512 (52,64 %) - SDS delež glasov: 24,96% - število sedežev: 25.
volitve 2022 - Udeležba: 1.203.373 (70,97 %) - SDS delež glasov: 23,48% (manjši kot leta 2018) - število sedežev: 27 (+2 sedeža več kot leta 2018 kljub nižjemu deležu glasov).

Sedaj pa, da ne bom lomil ulomke in vsega ostalega na tem forumu, ker vas je večina matematično pismenih in znate sami narediti ta izračun na podlagi danih podatkov, za nepismene pa nima smisla, ker se bodo izgubili med samim postopkom računanja bom samo napisal matematično rešitev iz podanih podatkov:

Leta 2018 je glasovalo 25% za SDS in to je zadostovalo za 25 sedežev. Leta 2022 je glasovalo manj ljudi za SDS (24%) a so dobili 2 sedeža več. Torej so bili kljub nižjemu deležu glasov na +2 sedeža več.

Iz tega sledi višja kot je volilna udeležba, manjši delež glasov potrebuje SDS za dosego istega števila sedežev oz. bi ob istem deležu glasov dobili več sedežev. Če želimo zmanjšati število sedežev v parlamentu SDS-u je potrebno zmanjšati volilno udeležbo.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Pa saj pri nas je "iti v zapor" zgolj vprašanje partnerja za ping-pong čez vikende.

Ales78 ::

Miki N je izjavil:

V zvezi s SDNx - ta "moja" slika vidim, da celo še bolje opisuje dejansko stanje, kot se je zdelo sprva - v ozadju je namreč par Wolt majstrov, ki se samo čudijo "WTF? kam smo to uleteli?". :))

Tooo, Slavistično Društvo Nove Gorice, naprej! https://sdng.si

Software Defined Networking FTW!

-----

He he, Kamikazi zgoraj spet namensko odpoveduje najbolj osnovna logika, zakaj pa je temu tako, si lahko ostali preberete tule:

Kar sem razložil, že pred kakšnim mesecem ;), pa fašisti to niso najbolje sprejeli, kdo bi si mislil :D

Bo hitro jasno, kaj hoče fašist Kamikaza prepričati in zakaj. :)

Mimogrede, lahko greste preverit, pred prejšnjimi volitvami je bilo tudi "vsi so isti", "ne bom časa na volitve trošil",... od istih akterjev :)
SDS in ne-voljenje: https://slo-tech.com/forum/t835230/p8641476#p8641476
"Levi fašist" je skovanka ljudi brez izobrazbe, ki ne vedo kaj fašizem sploh
pomeni, uporablja pa se za poizkus relativiziranja/prikrivanja pravega fašizma.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ales78 ()

Ales78 je izjavil:

He he, Kamikazi spet namensko odpoveduje najbolj osnovna logika, zakaj pa je temu tako, si lahko ostali preberete tule:

Kar sem razložil, že pred kakšnim mesecem ;)

Laž, laž in še enkrat laž. Pišeš same laži. Zgoraj lahko vsak prebere praktičen primer volitev iz leta 2018 in 2022. In to je edino kar šteje. In tvoje laži ne štejejo. Ker so laži in ker si dokazal, da nimaš pojma o matematiki in izračunih. Zato pa beremo te tvoje lažnive (matematično ovržene) modele.

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 ::

kamiKaZaA je izjavil:

Ales78 je izjavil:

He he, Kamikazi spet namensko odpoveduje najbolj osnovna logika, zakaj pa je temu tako, si lahko ostali preberete tule:

Laž, laž in še enkrat laž. Pišeš same laži. Zgoraj lahko vsak prebere praktičen primer volitev iz leta 2018 in 2022. In to je edino kar šteje. In tvoje laži ne štejejo. Ker so laži in ker si dokazal, da nimaš pojma o matematiki in izračunih. Zato pa beremo te tvoje lažnive (matematično ovržene) modele.

+1

Podpišem!

hendriks ::

Utk je izjavil:

Desni gremo pa zdaj all-in.

Predvsem bo potrebno iti all-in tudi po volitvah. S tem mislim na to, da bomo šli na ulice tudi mi desni, da pregazimo tistih 5K levakov, ki bodo kolesarili, ker bodo izgubili privilegije. Problem je sicer, ker desni zaradi služb in vodenja podjetij nimamo toliko časa kot levaki.

hendriks je izjavil:

Utk je izjavil:

Predvsem bo potrebno iti all-in tudi po volitvah. S tem mislim na to, da bomo šli na ulice tudi mi desni, da pregazimo tistih 5K levakov, ki bodo kolesarili, ker bodo izgubili privilegije. Problem je sicer, ker desni zaradi služb in vodenja podjetij nimamo toliko časa kot levaki.

Ja, lepa izjava fašista, ki bi rad povedal, kako je zahojen. :)

Mimogrede, saj bi lahko sami kolesarili, pa vam je SDS prepovedal,
ker se bo izkazalo, kako malo vas je.

bbbbbb2024 je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Ales78 je izjavil:

+1

Podpišem!

Vidva kar podpisujta, ostali, ki pa niso ideološko obremenjeni, pa naj si preberejo tole in ugotovijo ali imata od tega kakšno korist :D

Lepo razloženo, že pred kakšnim mesecem ;), pa fašisti to niso najbolje sprejeli, kdo bi si mislil :D

Skratka, vsem fašistom, ki vas poizkušajo nategnit in vas imajo za neumne, se lahko odlično zahvalite s svojim prihodom na volišča. Nič jih ne bo bolelo bolj kot to. :)

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Mimogrede, če kar sem nalepil zgoraj ne drži, se vprašajte, zakaj dva taka očitna
SDSova fašista, kot sta kamiKaZaA in bbbbbb2024, dajeta nasvet, da je za SDS najslabše,
če je volilna udeležba nizka :D

Verjetno hočeta SDSu škodovati, mar ne? /s

;) :D :D

Zgodovina sprememb…

Malidelničar ::

Ales78 - glej, očitno tvoje sanjarjenje o fašistih ne prepriča nikogar več.
SDNG, tudi, če sem "fašist".
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Zgodovina sprememb…

Malidelničar je izjavil:

+1

SDNG

Zgodovina sprememb…

Malidelničar je izjavil:

SNDG, tudi, če sem "fašist".

Ah ne, samo zaradi pripadnosti
Slavističnemu Društvu Nova Gorica
pa nisi fašist, skrbeti za slovenski jezik je celo pohvalno. (malo si sicer dislektičen ampak ni hudega)

Fašist si zato ker voliš fašiste. In ubogi slavisti nimajo tukaj nič zraven.

Zgodovina sprememb…

No samo če bo Golob izgubil proti enemu slavističnemu društvu je pa tudi malo bruka no.

Miki N je izjavil:

No samo če bo Golob izgubil proti enemu slavističnemu društvu je pa tudi malo bruka no.

Zakaj pa bi, saj slavistično društvo nima nobene veze s politiko?

Ja saj ravno zato!

:)):)):))

+1

Zgodovina sprememb…

Ah kje, mislim, da si napačno predstavljate, dajte si prebrat no, na njihovi strani:
https://sdng.si/kdo-smo/

"Slavistično društvo Nova Gorica združuje sloveniste severne Primorske, predvsem tiste, ki poučujemo na osnovnih in srednjih šolah. Vanj se vključujemo prostovoljno, ker se zavedamo, da je za boljše delo in strokovno napredovanje pomembno dobro delovanje stanovske organizacije. Sodelujemo z zamejskim ter koprskim slavističnim društvom, smo tudi člani Slavističnega društva Slovenije. V društvu imamo možnost, da se pogovarjamo in izmenjamo izkušnje, da spremljamo delo svojih kolegov, opozarjamo na prezrte teme ter spodbujamo raziskovanje preteklosti, predvsem vsega, kar je povezano z jezikom in književnostjo na območju ob zahodni meji. Želimo, da bi bilo društvo dejavno, da bi svojim članom pomagalo reševati njihove težave, jim zagotavljalo odgovore na strokovna vprašanja in skrbelo tudi za prijetno druženje na strokovnih srečanjih, zato organiziramo poučna popotovanja, predstavitve del svojih članov ter znanstveno-strokovna srečanja. Ker so naše želje smele, ljubezen močna in volja neuničljiva, tudi veliko zmoremo."

Zgodovina sprememb…

pegasus ::

Za vse trole in wannabe trole - obvezno branje: "why facts don't change minds, structure does": https://vasily.cc/blog/facts-dont-chang...
Prosim upoštevajte v svoji propagandi, hvala.

Utk ::

kamiKaZaA je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

+1

SDNG

Vsi vejo kaj pomeni SDNG razen naših "izobražencev".

pegasus je izjavil:

Za vse trole in wannabe trole - obvezno branje: "why facts don't change minds, structure does": https://vasily.cc/blog/facts-dont-chang...
Prosim upoštevajte v svoji propagandi, hvala.

Slotehova Šola prefinjenega trolanja je drugačna. Ne sledi pravilom, trendom.

Oziroma, kot so rekli že stari Rimljani: TROLLARE NECESSE EST

Tako da fantje, dekleta in transdženderji: trolanje se bo nadaljevalo, dokler se pač morala ne izboljša. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

bbbbbb2024 ::

Ales78 je izjavil:

Mimogrede, če kar sem nalepil zgoraj ne drži, se vprašajte, zakaj dva taka očitna
SDSova fašista, kot sta kamiKaZaA in bbbbbb2024, dajeta nasvet, da je za SDS najslabše,

Alešu, prijatelj!
Pa zgrešil si poklic. Daj prodajaj grde besede na internetu. Lepo zaviješ 100x "fašist" v krep papir, da lepše zgleda, pa da se ne vidi sluz, ki teče ven...
Evo, to je 1EUR. Ponoviš vajo milijon krat.

Pa do sedaj, če bi to tako pridno prodajal na internetu, pa matr, milijonar bi bil, mah kaj milijonar. Bezos 2.0.

Kot plan B), to je opcionalno...

Pridruži se uni bakici na TVju v soboto, ko Biostile prodaja. Pa to še ni vse... Če kupite danes, dobite še zraven šopek besed "fašist", zavitih v darilni papir. Bakica menda plačuje kar nekaj glob, ker prodaja snake-oil ampak veš, ko boš milijonar, bo to nekaj čisto drugega. Če drugo ne, bodo dobili 100 sluzavih besed "fašist". Ti pa 1EUR od transakcije.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

+1

SDNG

Vsi vejo kaj pomeni SDNG razen naših "izobražencev".

Jaz lahko samo pogooglam, ne vlačim se po fašističnih kloakah, da bi rabil kaj vedeti o tem. Imaš South Dakota National Guard in Slavistično Društvo Nova Gorica. Za prvega je fašist Utk rekel, da ni pravi, ostane drugi.

bbbbbb2024 je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Alešu, prijatelj!
Pa zgrešil si poklic. Daj prodajaj grde besede na internetu. Lepo zaviješ 100x "fašist" v krep papir, da lepše zgleda, pa da se ne vidi sluz, ki teče ven...
Evo, to je 1EUR. Ponoviš vajo milijon krat.

Pa do sedaj, če bi to tako pridno prodajal na internetu, pa matr, milijonar bi bil, mah kaj milijonar. Bezos 2.0.

Kot plan B), to je opcionalno...

Pridruži se uni bakici na TVju v soboto, ko Biostile prodaja. Pa to še ni vse... Če kupite danes, dobite še zraven šopek besed "fašist", zavitih v darilni papir. Bakica menda plačuje kar nekaj glob, ampak veš, ko boš milijonar, bo to nekaj čisto drugega.

Poglej, poglej, ko je fašist moral izbruhniti, a nisi ti tisti, ki me ignorira? :)

Boli, če razgaljam vaše smrdljive taktike, kako sabotirati demokracijo, mar ne? ;)

Šele začel sem. :)

(ne skrbi, imam dovolj denarja, zato pa se lahko ukvarjam z bolj pomembnimi stvarmi, za družbo)

Zgodovina sprememb…

Malcolm_Y ::

Preveč ukvarjanja s troli in premalo konstruktivne debate.

Medtem pa Avstralija mlajšim od 16 let omejuje tudi dostop do Googla in Microsofta.

Malcolm_Y je izjavil:

Medtem pa Avstralija mlajšim od 16 let omejuje tudi dostop do Googla in Microsofta.

Cela tema nima nobene konstruktivne debate, samo fašistične laži in natolcevanja.

Že od začetka.

Zgodovina sprememb…

Malcolm_Y je izjavil:

BMK

EDIT: Ko smo že pri Be-em-kajevcih ... bi se Stevo lahko smatral kot del BMK bloka ali še vedno spada v SDNJ? Resno vprašanje, LOL.

Zgodovina sprememb…

Miki N je izjavil:

Malcolm_Y je izjavil:

BMK

A ne več Slavistično Društvo Nova Gorica?

Uf, še več trolov. Se človek spomni na tisto Agropopovo o popuščanju živcev.

Preveč ste resni, to vas jebe. Ma na koncu bo treba res BMK voliti - to je res stranka s potencialom, zdravim podmladkom in jasno VIZIJO za prihodnost.

Zgodovina sprememb…

Malcolm_Y je izjavil:

Ah, to ni še nič, Logar bi rad uvedel "vojaško in policijsko usposabljanje", po končani srednji šoli.

Preberite si program, je precej podoben SDSovem.

Se ne čudim, da je na intervjujih vedno tako nedoločen in ne pove nič pametnega.

Po mojem, ga je sram.

Zgodovina sprememb…

hendriks je izjavil:

Utk je izjavil:

Jp, levi so že zdaj v ofenzivi.
Veliko privilegijev je na kocki...

Malcolm_Y je izjavil:

hendriks je izjavil:

Utk je izjavil:

Jp, levi so že zdaj v ofenzivi.
Veliko privilegijev je na kocki...

Ali pa, če preprosto ne maramo fašistov, ker nismo končali izobraževanja v osnovni šoli in vemo kaj so posledice fašizma. Si kdaj pomislil na to? Saj veš occamovo rezilo... aja, seveda ne veš.

Volivci po izobrazbi: SDS ima največ podpore med osebami z OŠ ali manj

Zgodovina sprememb…

Nova "raziskava": Če bi bile volitve na dan, ko so anketirani odgovarjali na vprašanja, bi 19,5 odstotka vprašanih obkrožilo opozicijsko stranko SDS, kar je odstotek manj kot novembra (20,5 odstotka). Sledi ji največja vladna stranka Gibanje Svoboda, ki ji je v tokratni anketi podpora zrasla, saj bi jo izbralo 16,1 odstotka vprašanih, novembra pa 14,9 odstotka. Tudi koalicijski stranki SD je podpora z novembrskih 5,2 zrasla na 6,1 odstotka.

Demokrati so se v tokratni anketi prebili na četrto mesto s petimi odstotki podpore (novembra 3,9 odstotka), sledi jim opozicijska Nova Slovenija, ki ji je podpora z novembrskih 4,5 odstotka narasla na 4,8 odstotka podpore.

V decembrski anketi je podpora za 0,7 odstotka zrasla zunajparlamentarni stranki Resni.ca, ki bi jo obkrožilo 3,3 odstotka vprašanih. Na sedmem mestu je Prerod z 2,8-odstotno podporo (novembra 4,5 odstotka), sledijo Pirati z 2,7 odstotka podpore (novembra 1,4 odstotka), SLS z 2,4 odstotka (novembra 2,5 odstotka) in zavezništvo koalicijske Levice in Vesne z 2,2 odstotka (novembra 3,6 odstotka).

Edini podatek, ki mu verjamem, je, da ima Levica samo 2 % podpore. :)

Zgodovina sprememb…

pegasus ::

Miki N je izjavil:

Slotehova Šola prefinjenega trolanja je drugačna. Ne sledi pravilom, trendom.
Tipično balkansko...
Glej, saj lahko bolj na dolgo:

Sam za to si moraš dobre 3 ure vzet in res pozorno poslušat. Tega troli niste sposobni, morate ta link posredovati vašim zvodnikom.

Ales78 je izjavil:

Volivci po izobrazbi: SDS ima največ podpore med osebami z OŠ ali manj

@Ales78 vedno lepi en in isti članek o "neizobraženih volivcih" in zmerja druge s tem medtem, ko se sam iz tega članka nič ne nauči. Namreč iz članka katerega non stop lepi neizobražen fašist in ksenofob Ales78 lepo piše:

- Volivci po izobrazbi
- Kaj kažejo podatki o izobrazbi volivcev?
- Stranko SDS pa podpira 15,7 odstotka volivcev z visoko šolo ali več
- Volivci v vseh izobrazbenih skupinah
- Največ volivcev ima sicer končano srednjo šolo.

Ampak kako neizobražen moreš biti, da prilepiš ta članek okoli 100x, pa še kar pišeš volilci. ;((

In potem on neizobražen drugim očita, da so neizobraženi. Epsko! :)):)):))

Kako tele neizobraženo. >:D

Pa da se sploh ne začnemo pogovarjat o njegov znanju iz matematike:
V parlamentu so iz 25 padli na 27 poslancev. :)):)):))
Če si leta 2022 dolžen banki 30 milijard, leta 2024 pa 34 milijard si dolg do banke zmanjšal.:)):)):))

Matematično znanje Alesa78 je na najnižjem možnem nivoju neizobraženosti. Nižje ne gre. >:D

Zgodovina sprememb…

don't feed the troll

SSKJ: Čeprav imamo pridevnik volilen (oziroma izraz volilno telo), pa se po Pravopisu oseba, ki voli, imenuje volivec.

In spet Ales78 drugim pametuje, da so neizobraženi, ko vsak dan vsem dokaže, da je neizobražen ravno on. :)):)):))

lažnjivec
lepejši
volilec

Next, please :)):)):))

Zgodovina sprememb…

Malcolm_Y je izjavil:

Nova "raziskava": Če bi bile volitve na dan, ko so anketirani odgovarjali na vprašanja, bi 19,5 odstotka vprašanih obkrožilo opozicijsko stranko SDS, kar je odstotek manj kot novembra (20,5 odstotka). Sledi ji največja vladna stranka Gibanje Svoboda, ki ji je v tokratni anketi podpora zrasla, saj bi jo izbralo 16,1 odstotka vprašanih, novembra pa 14,9 odstotka. Tudi koalicijski stranki SD je podpora z novembrskih 5,2 zrasla na 6,1 odstotka.

Demokrati so se v tokratni anketi prebili na četrto mesto s petimi odstotki podpore (novembra 3,9 odstotka), sledi jim opozicijska Nova Slovenija, ki ji je podpora z novembrskih 4,5 odstotka narasla na 4,8 odstotka podpore.

V decembrski anketi je podpora za 0,7 odstotka zrasla zunajparlamentarni stranki Resni.ca, ki bi jo obkrožilo 3,3 odstotka vprašanih. Na sedmem mestu je Prerod z 2,8-odstotno podporo (novembra 4,5 odstotka), sledijo Pirati z 2,7 odstotka podpore (novembra 1,4 odstotka), SLS z 2,4 odstotka (novembra 2,5 odstotka) in zavezništvo koalicijske Levice in Vesne z 2,2 odstotka (novembra 3,6 odstotka).

Edini podatek, ki mu verjamem, je, da ima Levica samo 2 % podpore. :)

Za Levico se pa ne rabiš bati, boš videl soočanja :)

Saj so relativno mirni in tihi, ampak po mojem bodo presenetili tudi koalicijo.

kamiKaZaA je izjavil:

SSKJ: Čeprav imamo pridevnik volilen (oziroma izraz volilno telo), pa se po Pravopisu oseba, ki voli, imenuje volivec.

In spet Ales78 drugim pametuje, da so neizobraženi, ko vsak dan vsem dokaže, da je neizobražen ravno on. :)):)):))

lažnjivec
lepejši
volilec

Seveda, Slavistično Društvo Nova Gorica, počne, kar slavisti znajo :)

Zato te pa imamo, da skrbiš za lepoto slovenskega jezika, problem je samo, da se spravljaš v ostale debate, ki jim nisi dorasel in jih bi rad reševal s slavizmom, ven pa dobiš fašizem.

Saj veš, Le čevlje sodi naj Kopitar. (ne pozabi opozoriti, da sem sredi stavka uporabil veliko začetnico)

Zgodovina sprememb…

Ales78 je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

lažnjivec
lepejši
volilec

Zato te pa imamo, da skrbiš za lepoto slovenskega jezika, problem je samo, da se spravljaš v ostale debate, ki jim nisi dorasel in jih bi rad reševal s slavizmom.

Saj veš, Le čevlje sodi naj Kopitar.

To velja ravno za tebe. Še naprej prodajaj sladoljed in peči burek glede na to, da ti pravopis ne leži in se ti vedno kakšen j preveč prikrade v zapisih. Sljaščičar iz Balkana je Ales78. :))>:D

Zgodovina sprememb…

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA je izjavil:

Ales78 je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

lažnjivec
lepejši
volilec

Zato te pa imamo, da skrbiš za lepoto slovenskega jezika, problem je samo, da se spravljaš v ostale debate, ki jim nisi dorasel in jih bi rad reševal s slavizmom.

Saj veš, Le čevlje sodi naj Kopitar.

To velja ravno za tebe. Še naprej prodajaj sladoljed in peči burek glede na to, da ti pravopis ne leži in se ti vedno kakšen j preveč prikrade v zapisih. Sljaščičar iz Balkana je Ales78. :))>:D

No, o tem pa tudi že nekaj malega vemo, mar ne? ;)

Zgodovina sprememb…

Ales78 je izjavil:

No, o tem pa tudi že nekaj malega vemo, mar ne?

Seveda vemo, da si volivec SDS in da te plačuje SDS za propagando na forumu. Ker tako kot si ti potolkel levičarje, da jih nihče več ne bo volil po tem, ko so prebrali tvoje vpise, še nobenemu na spletu ni uspelo. >:D

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Seveda vemo, da si volivec SDS in da te plačuje SDS za propagando na forumu. Ker tako kot si ti potolkel levičarje, da jih nihče več ne bo volil po tem, ko so prebrali tvoje vpise, še nobenemu na spletu ni uspelo. >:D

Ah srček, saj oba veva koga plačuje SDS, mar ne? :)

Ne vem zakaj tako radi podtikate svoje obnašanje drugim, verjetno je to tip argumentacije, ki ga zmorete, ko ne zmorete ničesar več.

Zakaj ne prosiš na trstenjakovi za premestitev v drug "team", ki bo širil SDSovo fašistično propagando, na kakšnem spletnem mestu, ki mu boš dorasel? Recimo kakšen med.over.net?

Zgodovina sprememb…

Ales78 je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Ne vem zakaj tako radi podtikate svoje obnašanje drugim, verjetno je to tip argumentacije, ki ga zmorete, ko ne zmorete ničesar več.

Zakaj ne prosiš na trstenjakovi za premestitev v drug "team", ki bo širil SDSovo fašistično propagando, na kakšnem spletnem mestu, ki mu boš dorasel? Recimo kakšen med.over.net?

Če ne bi bil polpismen in neizobražen bi razumel moj vpis, ko sem napisal, da sem nazadnje volil Resni.co. Ampak neizobraženim to težko dopoveš. Vem. In se več niti ne mislim truditi...

Zgodovina sprememb…

kamiKaZaA je izjavil:

Ales78 je izjavil:

kamiKaZaA je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Če ne bi bil polpismen in neizobražen bi razumel moj vpis, ko sem napisal, da sem nazadnje volil Resni.co. Ampak neizobraženim to težko dopoveš. Vem. In se več niti ne mislim truditi...

Kdo ti bo pa to verjel? Razen tega, je resni.ca tako ali tako SDSov poizkus, da pobere
glasove tistih, ki bi sicer volili proti njemu, tako kot Logar.

Samo odločit se moraš, ali se delaš neumnega, ali pa si neumen. :)

Ampak efektivni rezultat, je pa v obeh primerih enak, SDSov fašist, kar se tudi
sicer ujema z anticepilstvom in grgranjem varekine po svetu: na strani desnice.

V Sloveniji smo bili prav velika izjema, kjer je bila fašistična vlada tako zelo
nesposobna, da je sicer desničarsko lastnost naredila za levičarsko - iz upora proti fašizmu.

Zgodovina sprememb…

Malidelničar ::

Ales78 - aja Resni.ca je zdaj že SDS-ov projekt? :)):))
SDS ima kar dva projekta, na eni strani Logarja in na drugi strani Stevota? :)):))
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Malidelničar je izjavil:

SDS ima kar dva projekta, na eni strani Logarja in na drugi strani Stevota? :)):))

Jajo je vodja. Projektni vodja!

Drugače pa ne vem, če je še katera stran v zgodovini foruma imela toliko Jajotovih fac naenkrat. Tega še v 1991-94 temi ni bilo.

Kar malo travmatično. Neprijetno. :/

Zgodovina sprememb…

GizmoX ::

kamiKaZaA je izjavil:

volitve 2018 - Udeležba: 901.512 (52,64 %) - SDS delež glasov: 24,96% - število sedežev: 25.
volitve 2022 - Udeležba: 1.203.373 (70,97 %) - SDS delež glasov: 23,48% (manjši kot leta 2018) - število sedežev: 27 (+2 sedeža več kot leta 2018 kljub nižjemu deležu glasov).

Če se že gremo matematiko, je na število sedežev vplivalo predvsem drobljenje glasov - t.j. koliko glasov NI dobilo sedeža, ker so stranke dobile manj kot 4%:
2004: 136.173 glasov brez sedeža, SDS 281.710
2008: 99.249 glasov brez sedeža, SDS 307.735
2011: 103.855 glasov brez sedeža, SDS 288.719
2014: 123.738 glasov brez sedeža, SDS 181.052
2018: 118.307 glasov brez sedeža, SDS 222.042
2022: 297.970 glasov brez sedeža, SDS 279.897

Na zadnjih volitvah je bilo "nezastopanih" volilcev celo VEČ, kot samih volilcev SDS! Ker so bile stranke razdrobljene (ter zaradi visoke udeležbe), je šlo v pozabo skoraj 3x več glasov, kot ponavadi.
Če bi ti glasovi šli v združeno stranko "ostali", bi stranka dobila 22 sedežev, SDS pa 20 sedežev.
Ali bolj realistično, če bi bilo le klasičnih 120.000 glasov brez sedeža, bi SDS dobila le 23 sedežev.

Naš volilni sistem je pač takšen, kot je - 4% volilni prag.
Če/ko bodo RES hudi časi, se pa brez skrbi tudi pri nas obeta slovenska verzija ruske aplikacije "Pametno glasovanje", ki bi take glasove združila v eno stranko. A SDNJ in SDNG še ni to to.
udirač => uni. dipl. inž. rač.

Malidelničar je izjavil:

Vsak normalen ve, da Resni.ca ni SDS-ov projekt niti satelit. In kako prepoznaš neizobraženega volivca? To so tisti, ki prihajajo do takšnih zaključkov kot Ales78.

Ales78 je izjavil:

[pa naj si preberejo tole in ugotovijo ali imata od tega kakšno korist :D

Nihče ne bo tega bral.
Nihče.
Koga pa brigajo tvoje idiotije?
««
36 / 37
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kronologija SDSove vlade in Logar (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11417995 (549) anoq

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16020349 (18610) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662145521 (86752) T440

Več podobnih tem