» »

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)

Temo vidijo: vsi
««
37 / 37
»
»»

kamiKaZaA ::

Ales78 je izjavil:

Ampak efektivni rezultat, je pa v obeh primerih enak, SDSov fašist, kar se tudi
sicer ujema z anticepilstvom in grgranjem varekine po svetu: na strani desnice.

Nobene varekine nisem grgral, ker sem zaupal svojemu imunskemu sistemu, kateri se je odlično upiral najbolj smrtonostnemu virusu na svetu vseh časov. Za razliko od tebe, kateri si bil posran od straha, da ti je drek šprical po hrbtu navzgor in si goltal pecivo v poživitvenih odmerkih spacanega skup od Pfeizerja.

kamiKaZaA ::

Morem še v to temo priložiti ta komentar, ker Ales78 vedno druge zmerja, da so neizobraženi. Pa poglejmo kako je Ales78 izobražen:

kamiKaZaA je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Kot bi se bratske republike izrazile: "isto sranje, isto pakovanje"

Ti iz komentarja v komentar dokazuješ, da si neizobražen. Ker če bi bil vsaj malo izobražen, ne bi zapisal tega, ker pravilni rek je:

"Isto sranje, drugo pakovanje". In še v angleščini to obstaja: "Same shit, different package." oz. pogosteje se uporablja "Same shit, different day."

Daj se enkrat poduči, preden nam vsak dan dokazuješ, da si neizobražen.

bbbbbb2024 ::

To so verjetno "volilci" golobarjev:

https://nova24tv.si/video-brez-sramu-ja...

Zdaj, če bodo golobarji uspeli z lumpen politiko, je pa za videti. Vse se prevede na povedano "zrihtal smo vam denar" (iz tujih žepov).

nejclp ::

kamiKaZaA je izjavil:

Morem še v to temo priložiti ta komentar, ker Ales78 vedno druge zmerja, da so neizobraženi. Pa poglejmo kako je Ales78 izobražen:

kamiKaZaA je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Kot bi se bratske republike izrazile: "isto sranje, isto pakovanje"

Ti iz komentarja v komentar dokazuješ, da si neizobražen. Ker če bi bil vsaj malo izobražen, ne bi zapisal tega, ker pravilni rek je:

"Isto sranje, drugo pakovanje". In še v angleščini to obstaja: "Same shit, different package." oz. pogosteje se uporablja "Same shit, different day."

Daj se enkrat poduči, preden nam vsak dan dokazuješ, da si neizobražen.

Sami izobraženci tukaj.

kamiKaZaA je izjavil:

kateri si bil posran od straha

kamiKaZaA je izjavil:

Morem še v to temo priložiti ta komentar

Utk ::

In? Za te napake je kriva dvojina. Je reku nezlažljivi.

harmonkar9 ::

kamiKaZaA je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Edina stvar kar vas reši je, če ljudje ne bodo šli volit, in feryz je to že dojel in začel delati reklamo, kako so vsi enaki :D

Ostali pa še boste.

Ales78 spet laže in zavaja. Smo že ovrgli to njegovo laž. Pravilno je:
Če želimo zmanjšati število sedežev v parlamentu SDS-u je potrebno zmanjšati volilno udeležbo...

Ker je matematika moja močnejša stran zelo nerad berem takšne, ki narobe računajo in je moja dolžnost, da jih popravim, ker naučiti jih tako ali tako ne moreš.

volitve 2018 - Udeležba: 901.512 (52,64 %) - SDS delež glasov: 24,96% - število sedežev: 25.
volitve 2022 - Udeležba: 1.203.373 (70,97 %) - SDS delež glasov: 23,48% (manjši kot leta 2018) - število sedežev: 27 (+2 sedeža več kot leta 2018 kljub nižjemu deležu glasov).

Sedaj pa, da ne bom lomil ulomke in vsega ostalega na tem forumu, ker vas je večina matematično pismenih in znate sami narediti ta izračun na podlagi danih podatkov, za nepismene pa nima smisla, ker se bodo izgubili med samim postopkom računanja bom samo napisal matematično rešitev iz podanih podatkov:

Leta 2018 je glasovalo 25% za SDS in to je zadostovalo za 25 sedežev. Leta 2022 je glasovalo manj ljudi za SDS (24%) a so dobili 2 sedeža več. Torej so bili kljub nižjemu deležu glasov na +2 sedeža več.

Iz tega sledi višja kot je volilna udeležba, manjši delež glasov potrebuje SDS za dosego istega števila sedežev oz. bi ob istem deležu glasov dobili več sedežev. Če želimo zmanjšati število sedežev v parlamentu SDS-u je potrebno zmanjšati volilno udeležbo.

Trikrat bravo za izčrpno domoljubno analizo Aleševih laži!!! Leto 2022 z visoko udeležbo je bilo odlično za SDS, dosti boljše od 2018, edini problem leta 2022 je pernati (in tudi drugi levaki), ki je nepošteno pobral veliko večino glasov, zaradi česar Gospod Janša ni prišel na svoje zasluženo mesto predsednika vlade.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Harmonkar! Zadnjič sva z Jajotom igrala basket (nič gospodov, sva na "ti") ... in je beseda nanesla nate. Je kar nezadovoljen, prav nič lepega ni imel povedati o tebi ...

kamiKaZaA je izjavil:

Ker je matematika moja močnejša stran zelo nerad berem takšne, ki narobe računajo

Sami izobraženci, matematiki in slavisti tukaj. Matematika je moja šibka stran, znam pa po kmečko razmišljat, 2018 je prišlo v parlament 9 strank, 2022 pa 5. In pol se po logiki stvari ustrezno razdelijo stolčki.

Miki N je izjavil:

Harmonkar! Zadnjič sva z Jajotom igrala basket (nič gospodov, sva na "ti") ... in je beseda nanesla nate. Je kar nezadovoljen, prav nič lepega ni imel povedati o tebi ...

Ne laži. Gospod Janša ne igra košarke, to je preveč jugokomomajzerski šport in tudi noče si pokvariti svoje postave, ki jo zaokroža elegantno vitek zgornji del telesa. Samo nogomet in hribi, zaradi družbe pa občasno ping pong in golf (sem se enkrat priporočal za žogice pobirat, ampak mi ni uspelo).

Zgodovina sprememb…

Gospod Janša kar lepo igra košarko, je pa res da to ne govori okoli. Kakorkoli, potem ko je vrgel MOJSTRSKO trico reče ... bajdvej tale vaš Harmonkar ... mislim, da zna biti Dvojni. Pa rečem ... "Jajo a si ziher?". On pa "No ... ziher nisem samo (tap tap .... vuš... caka na mrežco)... zakaj tvegati? Sej štekaš?"

To niso več heci. Ne se igrati.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Če lažeš, si trol in se s tabo ne bom ukvarjal, če pa ne lažeš, si pa izdal skrivnost o košarki in s tem zapravil zaupanje Gospoda Janše, s takimi pa nočem imeti opravka.

Lej samo povem, član članu. Zdaj če bo pa kdo bodisurfal dol po Savi ... to ni moj problem - jaz s tem nimam nič, jaz špilam čisto rekreativno, politike not ne vlačim.

Gospod Jajo ne odpušča, izdajalcev ne prenaša.

Zgodovina sprememb…

Miki N je izjavil:

To bi prej razmišljal, preden pišeš skrivnosti javno, zraven pa še namige za levakarsko krivosodje.

Harmonko. Bodi previden. Zadnjič. Ne misli, da PARAVOMO ni več aktiven. Ko gospod Jajo nekoga izpostavi naredi to z razlogom. In samo enkrat.

Zgodovina sprememb…

Miki N je izjavil:

"No ... ziher nisem"

Pol namiguješ, da Jajo ni glih bister?

Moram iti, je neka galama zunaj, sosedov pes laja in na strehi so neki čudni zvoki, kot da bi se nekaj plazilo

nejclp je izjavil:

Miki N je izjavil:

"No ... ziher nisem"

Pol namiguješ, da Jajo ni glih bister?

Ne štekaš, to je t.i. "power talk". Malo težko posredovati brez unega nasmeška.

To je tko kot takrat, kot ti nekdo podrejen pride neki prosjačit ti mu pa rečeš "Lej.. ne vem, kaj naj ti rečem, LOL"

To vi ne poznate.

Itak je konec s tabo, izdajalec.

harmonkar9 je izjavil:

Moram iti, je neka galama zunaj, sosedov pes laja in na strehi so neki čudni zvoki, kot da bi se nekaj plazilo

Harmonko, mogoče bi bilo pametno na tvojem mestu prebrati arhive teme "Blog o dogajanju 1991-1994". Tam mogoče dobiš kak profi namig, da se izogneš raftanju po Savi,

Na primer, če te bo kdo iz Stranke vabil na božično zabavo v Brunarici ob Savi... ne nasedaj, ker je PAST!

Zgodovina sprememb…

Moram najprej vprašat nekoga v stranki, ali to spada med sprejemljivo domoljubno branje ali pa so vmes levakarske laži, ki škodijo pomladni enotnosti.

bbbbbb2024 ::

Miki N je izjavil:

Gospod Janša kar lepo igra košarko, je pa res da to ne govori okoli. Kakorkoli, potem ko je vrgel MOJSTRSKO trico reče ... bajdvej tale vaš Harmonkar ... mislim, da zna biti Dvojni. Pa rečem ... "Jajo a si ziher?". On pa "No ... ziher nisem samo (tap tap .... vuš... caka na mrežco)... zakaj tvegati? Sej štekaš?"

To niso več heci. Ne se igrati.

Saj ne, da bi me zanimalo, ampak kdaj moram kroniko brati o mrtvecu, ki ga je po Savi nosilo?

Ales78 ::

Miki N je izjavil:

Lej samo povem, član članu. Zdaj če bo pa kdo bodisurfal dol po Savi ... to ni moj problem - jaz s tem nimam nič, jaz špilam čisto rekreativno, politike not ne vlačim.

Ja, kar je tudi odličen dokaz, da je Logar SDSov satelit, sicer bi se Slovenija tresla ob vsem fašističnem srdu, ki bi ga fundamentalisti sproducirali.

Tako pa Logarja, SDSovi troli na forumu, celo priporočajo :D

Seveda nihče normalen ne bo nasedel, razen Utk, ki ga bo šel volit "tokratpačistozaresprvič", pa SDS tudi :D :D :D
SDS in ne-voljenje: https://slo-tech.com/forum/t835230/p8641476#p8641476
"Levi fašist" je skovanka ljudi brez izobrazbe, ki ne vedo kaj fašizem sploh
pomeni, uporablja pa se za poizkus relativiziranja/prikrivanja pravega fašizma.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ales78 ()
««
37 / 37
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kronologija SDSove vlade in Logar (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11417984 (538) anoq

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16020338 (18599) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662145500 (86731) T440

Več podobnih tem