» »

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26)

««
26 / 29
»»

Ales78 ::

c3p0 je izjavil:

Goran10 je izjavil:

če se boste golobčki zbrihtal in nehal tulit samo da ne bo janša bo mogoče še kakšna pametna koalicija nastala.

Nimajo drugega, ker pernati hodi samo po dopustih. Ko ne, pa bi bilo boljše, da bi.

Medtem skrajni levaki, ki jih je nastavil na ključna mesta uničujejo državo in figurativno kradejo vse kar ni prišraufano, ampak se počasi učijo tudi izvijač uporabljat.

Govoriš o tistih 5000 novih javnih uslužbencih, ki jih je SDS nastavil v pičlih dveh letih, s čimer je prehitel Cmerarjev absolutni rekord?

Tisto niso "levaki", tisto so fašisti.
SDS in ne-voljenje: https://slo-tech.com/forum/t835230/p8641476#p8641476
"Levi fašist" je skovanka ljudi brez izobrazbe, ki ne vedo kaj fašizem sploh
pomeni, uporablja pa se za poizkus relativiziranja/prikrivanja pravega fašizma.

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

Govoriš o 7000 fikusih, ki jih je nastavila golobja hunta?
Ali 5000, ki jih je golobja hunta uničila v gospodarstvu?

Ali fikusih od ritopikeca.
Ki jih je celo tomićka pošpukala, ki ima notranje informacije, ker je bila del te destruktivne horde.
Cel seznam. Čeprav jih je še več.

O čem, ti nesramni fašist, govoriš?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Ales78 ()

Goran10 ::

c3p0 je izjavil:

Goran10 je izjavil:

če se boste golobčki zbrihtal in nehal tulit samo da ne bo janša bo mogoče še kakšna pametna koalicija nastala.

Nimajo drugega, ker pernati hodi samo po dopustih. Ko ne, pa bi bilo boljše, da bi.

Medtem skrajni levaki, ki jih je nastavil na ključna mesta uničujejo državo in figurativno kradejo vse kar ni prišraufano, ampak se počasi učijo tudi izvijač uporabljat.

Na žalost zaenkrat kaže da bo golob dobil nemalo glasov. Tuljenje samo da ne bo janša še vedno obrodi določene sadove.

harmonkar9 ::

Goran10 je izjavil:

Goran10 je izjavil:

Tuljenje samo da ne bo janša še vedno obrodi določene sadove.

Se strinjam. Naj nehajo tulit proti Gospodu Janši, čeprav jim prinaša sadove. Naj bodo pošteni, odstopijo in priznajo Gospodu Janši vrhunske sposobnosti, da nas lahko popelje v svetlo prihodnost

111111111111 ::

Gambino je izjavil:

Odlično opravljanje države med pandemijo, ti to resno?Jesen 2020 (drugi val) je bila med najslabšimi v Evropi: zelo visoka umrljivost, zamude pri ukrepih, mešanje sporočil. Preobremenjeni domovi za starejše: veliko smrti v DSO-jih. Spremenljivost ukrepov in nedoslednost pri komunikaciji.
Ohranil zdravstveni sistem? Ti to resno, človek je bil in bo za privatizacijo zdravstva!

Torej je trenutno zdravstveni sistem na boljšem ali slabšem?

Gambino je izjavil:

Daj ne prodajaj bučk! Takšne stvari se šerijo v večini v zaprtih prostorih in ne v naravi! In problem je bil v nesposobnosti vlade, ki je z neumnimi odloki, nezakonitimi, še ne objavljenimi v uranem listu vladala nedemokratično, tako da je ljudem dajala nezaupanje!

Hja, saj ste levičarji nagajali tudi v zaprtih prostorih.

Čudi me da nisi enako kritičen do odlokov trenutne vlade. :) Očičtno so pravi na oblasti.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Ales78 je levi fašist.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Goran10 je izjavil:

Na žalost zaenkrat kaže da bo golob dobil nemalo glasov. Tuljenje samo da ne bo janša še vedno obrodi določene sadove.

Vsekakor, še mene znajo prepričati kdo ve - čeprav se tradicionalno bolj nagibam k Stranki BMK . ;)

Vseeno, Golob se mi zdi po dolgem času ena taka "katalitična" oseba, ki - podobno kot Jajo - za drugo stran _personificira_ politiko. Kar hočem povedati je, da dostikrat si imel prej vedno nekako neko "politiko" proti osebi - Jajotu. Liki kot so Cerar, tista "šivilja" in vsi nikoli niso dosegli personifikacije "temne strani" kot jo je Jajo. Zadnji tak je bil mogoče Kučko, mogoče Drnula - samo on je vedno signaliziral, kot da samo "čaka na penzijo" in da ga vse skupaj sploh ne zanima.

Golob se mi zdi prvi, ki je po dolgem času nekako mobiliziral nasprotnike v tisto pravo SDNG gibanje. "Kaj dela Golob. Golob _je_, eto kaj dela!!". Mogoče je malo tudi njegova pojava, pa babe ki se okrog njega smukajo, Gabrovke.

Zato bo naslednje leto zanimivo, kokičarstvo pa dober kšeft. No ... saj jaz si želim, da bo zanimivo ... v resnici potihem vem, da se nikoli nič ne zgodi. :|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

Miki N je izjavil:

Goran10 je izjavil:

Vsekakor, še mene znajo prepričati kdo ve - čeprav se tradicionalno bolj nagibam k Stranki BMK . ;)

Vseeno, Golob se mi zdi po dolgem času ena taka "katalitična" oseba, ki - podobno kot Jajo - za drugo stran _personificira_ politiko. Kar hočem povedati je, da dostikrat si imel prej vedno nekako neko "politiko" proti osebi - Jajotu. Liki kot so Cerar, tista "šivilja" in vsi nikoli niso dosegli personifikacije "temne strani" kot jo je Jajo. Zadnji tak je bil mogoče Kučko, mogoče Drnula - samo on je vedno signaliziral, kot da samo "čaka na penzijo" in da ga vse skupaj sploh ne zanima.

Golob se mi zdi prvi, ki je po dolgem času nekako mobiliziral nasprotnike v tisto pravo SDNG gibanje. "Kaj dela Golob. Golob _je_, eto kaj dela!!". Mogoče je malo tudi njegova pojava, pa babe ki se okrog njega smukajo, Gabrovke.

Zato bo naslednje leto zanimivo, kokičarstvo pa dober kšeft. No ... saj jaz si želim, da bo zanimivo ... v resnici potihem vem, da se nikoli nič ne zgodi. :|

Zelo zanimivo pisanje. Takega je premalo.
Tudi jaz sem bil od politike distanciran.
Potem sem pa začel spremljati teme tukaj gori. In toliko laži, kot so levaki sproducirali je prav neverjetno. Ales78 je tipični primerek kletavza, ki me je prepričal, da levi niso vredni mojega glasu (raje oddam neveljavno glasovnico).
Priznavajo samo državne jasli in to si jemljejo kot njim in samo njim sveto pravico.
S tem, da so eni malo bolj enaki, kot drugi.

In zato gre moj glas doživljensko na drugo stran (oziroma strogo stran od levakov).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Malidelničar ::

Jaz pa tega resnici na ljubo ne razumem, da si od politike distanciran v smislu, da je ne spremljaš, da ne greš volit, da ne poznaš stališč strank recimo. WTF?!? Ker sploh danes imaš pa res celo paleto strank s popolnoma diametralnimi stališči. To mi je čisto mimo, kako lahko folk tako razmišlja...

P.S. da se pohvalim: od polnoletnosti sem šel praktično skoraj na čisto vse volitve in referendume. Izpustil sem samo: 1) referendum o pokrajinah in 2) volitve 2018 (ker sem 2 min. zamudil na volišče, ker sem se v nedeljo vozil iz Obale na volitve domov, in so zaprli točno ob uri :)) Plus bil sem tako odgovoren državljan, da sem že 2x koristil OMNIO 8-))
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Zgodovina sprememb…

Jaz pa to popolnoma lepo razumem, ker sem bil tak: delaš svoje in se ne obremenjuješ z drugimi stvarmi.
Delaš tisto, kar je pomembno. In, roko na srce, tudi nič ne zamudiš.

In tudi sam se zavedam, da je kontriranje fašističnemu kletavzu tukaj gori popolnoma izgubljen čas.
Je pa zadovoljstvo, ko ga z viri uničimo ;((

Miki N je izjavil:

Goran10 je izjavil:

Misliš da je golob ta kaliber? Da se bosta z Jajotam med seboj napajala? Je pa res da se bo to večno iskanje nove face enkrat zaustavilo. Tudi novih fac se bo enkrat folk naveličal.

Goran10 je izjavil:

Tudi novih fac se bo enkrat folk naveličal.

Jaz nisem (več) tako prepričan - več kot očitno Raja - pa ne samo naša - stalno signalizira, da ima rada nove face v politiki. V bistvu je politika vedno temeljila na facah. Stališča? Črnec, prosim.

Zato bo Nova Faca(tm) _vedno_ učinkovita strategija. Predvolilna politika je, jebi ga, marketing pa nam je všeč ali ne - in v marketingu samo z "vsebino" nikoli ne prideš daleč brez "oblike". Ampak to se da uporabiti dvosmerno - antipatična faca je lahko odlična mobilizacija nasprotne strani. Jiu-jitsu fore.

Zgodovina sprememb…

TrumpDonald ::

Golob je full triggeriral folk še posebej na desni, skorajda v taki meri kot janšev vpliv na levico (levičarje?) ko so vsi penasti če janša zjutraj vstane in reče dobro jutro.
Pač Golob je skužil, da se lahko zmuzne z marsičem (he keeps getting away with it); v resnici je isti kot Trump, najboljši superračunalnik, VSI nam zavidajo, najboljši smo v eu po random kazalec #1054, najboljša varnost v NM (heh sicer po smrti ampak jbg), skos nabija in se napihuje noben pa nič nazaj ne reče, ampak tut če nazaj kdo kaj reče da Golob v višjo prestavo in double downa na teh floskulah in povozi diskurz. Golob je postal totalen makjavelist, še posebej v kratki frizuri era je neusmiljen. V podkastih in intervjujih navrže par floskul, nihče ga ne kliče na odgovornost (ker so na ketni zarad tega da lajajo na janšo, ketna pa je bolj udobna kot svoboda, dobiš za jest, za pit, za spat in sem pa tja te lastnik poboža).

Kar me pripelje do volitev, bo tako kot je miki rekel. Nič se ne bo zgodilo. Trenutno kaže na nov mandat goloba z nekih 46-47 glasov večino v dz. Desničarji podcenjujejo toleranco ljudi do enšitifikacije, ko mislijo da "to je pa že too much", enostavno ni še, in mislijo da bojo iz tega naslova kaj več dobili - ne bodo, ker je prag tolerance 1000x višji kot mislijo da je.
Pa v kontra smer isto velja, janša lahko zbere šibko večino s 45-46 glasovi, na volitvah nikakor ne bo poharal.

^^^ ta član šteka.

TrumpDonald je izjavil:

Golob je full triggeriral folk še posebej na desni, skorajda v taki meri kot janšev vpliv na levico (levičarje?) ko so vsi penasti če janša zjutraj vstane in reče dobro jutro.
Pač Golob je skužil, da se lahko zmuzne z marsičem (he keeps getting away with it); v resnici je isti kot Trump, najboljši superračunalnik, VSI nam zavidajo, najboljši smo v eu po random kazalec #1054, najboljša varnost v NM (heh sicer po smrti ampak jbg), skos nabija in se napihuje noben pa nič nazaj ne reče, ampak tut če nazaj kdo kaj reče da Golob v višjo prestavo in double downa na teh floskulah in povozi diskurz. Golob je postal totalen makjavelist, še posebej v kratki frizuri era je neusmiljen. V podkastih in intervjujih navrže par floskul, nihče ga ne kliče na odgovornost (ker so na ketni zarad tega da lajajo na janšo, ketna pa je bolj udobna kot svoboda, dobiš za jest, za pit, za spat in sem pa tja te lastnik poboža).

Kar me pripelje do volitev, bo tako kot je miki rekel. Nič se ne bo zgodilo. Trenutno kaže na nov mandat goloba z nekih 46-47 glasov večino v dz. Desničarji podcenjujejo toleranco ljudi do enšitifikacije, ko mislijo da "to je pa že too much", enostavno ni še, in mislijo da bojo iz tega naslova kaj več dobili - ne bodo, ker je prag tolerance 1000x višji kot mislijo da je.
Pa v kontra smer isto velja, janša lahko zbere šibko večino s 45-46 glasovi, na volitvah nikakor ne bo poharal.

Daj se ti večkrat oglasi v tej temi ;)
Zelo lepo napisano!

Zgodovina sprememb…

No samo Zmija, bi te pa opozoril, da bodi previden - kot rečeno, politika je marketing in _vsi_ smo dovzetni na reklamo pa če se še tako zavedaš in veš kaj je fora.

Jaz zase samokritično priznam, da nisem 100% ziher, da če bi kdo pripeljal tapravo dovolj zvito Novofaco, da ji ne bi nasedel.

Pazljivo ... čeprav zdajle se mi zdi, da je že malo pozno za nove face, ker vseeno rabiš toliko in toliko časa, da jo plasiraš. Pa tudi ne vem, od kje bi se vzela. Sloteha, lol. :))

Zgodovina sprememb…

Logika pernatega bedaka:
- najprej uničiš zdravstvo
- zdravniki sprejmejo izziv in dajo odpoved
- zdravniki gredo delat v privat klinike
- pernato budalo jih pa, na pogodbo, potegne nazaj v bolnišnico

Vir.

Zdaj pa mi naj nekdo pove: kako je pernati bedak odpravil dvoživke?
Ni jih, ustvaril jih bo še več.
Nadalje: na pogodbo je vedno dražje, kot zaposliti (urna postavka je 400EUR, dragi moji).

Pa že danes povem: tale plan se pernatemu ne bo izšel. Ta drek je ustvaril on sam in je nereverzibilna napaka! To je posledica njegovega ultimata.
Pernati naj samo čim prej spoka, da to sranje, ki nam ga ja skuhal, sanira nekdo drug.

Ovca na vrh planine bi vladala bolje od pernatega bleferja.

Zgodovina sprememb…

Če bo to res 46,47 mandat bo to mandat na trhlih samo da ne bo janša nogah. V tem primeru bo Golob težko izpolnil primarno obljubo tako kot jo je v tem mandatu.

Jaz resno razmišljam, da bi dal pernatemu glas (seveda se to ne bo zgodilo).
Samo na ta način, da pogorimo, bo lahko šlo na bolje.
V nasprotnem primeru bo pa samo polena pod noge metal. Po vsem sranju, ki ga je naredil.
Sem že povedal, pa bom še enkrat: dejansko bi mu morali soditi za izdajo naroda.

P.S. Sem pa naredil eno stvar: nobenega denarja za zvezek9 in tako dalje ne dam več. Pa sem v preteklosti dal ogromno (po 10 SMSov sem poslal)!
Naj raja občuti, kaj si je izvolila.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

Logika pernatega bedaka:
- najprej uničiš zdravstvo
- zdravniki sprejmejo izziv in dajo odpoved
- zdravniki gredo delat v privat klinike
- pernato budalo jih pa, na pogodbo, potegne nazaj v bolnišnico

Vir.

Zdaj pa mi naj nekdo pove: kako je pernati bedak odpravil dvoživke?
Ni jih, ustvaril jih bo še več.
Nadalje: na pogodbo je vedno dražje, kot zaposliti (urna postavka je 400EUR, dragi moji).

Pa že danes povem: tale plan se pernatemu ne bo izšel. Ta drek je ustvaril on sam in je nereverzibilna napaka! To je posledica njegovega ultimata.
Pernati naj samo čim prej spoka, da to sranje, ki nam ga ja skuhal, sanira nekdo drug.

Ovca na vrh planine bi vladala bolje od pernatega bleferja.

Kdaj so se pa levaki še spoznali na osnove ekonomije? :)) že vidim izgovore kako spet privat pobuda ubija javno zdravstvo in da je to treba takoj uredit.:))

Malcolm_Y ::

FireSnake je izjavil:

P.S. Sem pa naredil eno stvar: nobenega denarja za zvezek9 in tako dalje ne dam več. Pa sem v preteklosti dal ogromno (po 10 SMSov sem poslal)!
Enako. Mi je žal, ampak naj se grejo pernatemu jokat.

Najhujši so Radijci in njihovo Botrstvo. Kot da niso polni našega keša!

FireSnake je izjavil:

Jaz resno razmišljam, da bi dal pernatemu glas (seveda se to ne bo zgodilo).
Samo na ta način, da pogorimo, bo lahko šlo na bolje.
V nasprotnem primeru bo pa samo polena pod noge metal. Po vsem sranju, ki ga je naredil.
Sem že povedal, pa bom še enkrat: dejansko bi mu morali soditi za izdajo naroda.

Slovenska raja je levo-sredinska za desno-sredino da se vkorenini smo imeli največ šans v 90ih-pomladne stranke pa to pa jih je drnovšek nadmudril in od takrat se desna sredina ni več pobrala kljub temu da so se okostja leve sredine vedno zrušila-lds je bil krasen primer pa potem vsi zares poizkusi. Oćitno je povprečen slovenski volivec levo sredinski janśa pa nobene lekcije ni iz tega potegnil.

Zato pa tisti pogorelec iz nsi tako obupuje nad janšo naj že enkrat za božjo voljo se pomakne v ozadje ker je on očitno okostje leve sredine oziroma nek mobilizant le te.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Goran10 ()

FireSnake je izjavil:

Pohvalno, levakom moramo dati lekcijo! Jaz sem tudi nehal darovati komurkoli zaradi pernatega, zadnjič sem šel celo korak dlje in sem enemu otroku zaplenil liziko, njegova mama je izgledala kot tipična volivka pernatega, nič več ne bo lizik pod pernato vlado, če je kriza za nas domoljube, bo kriza za vse!

Pohvalno da pomagate socialno šibkim čeprav je to naloga države. Saj za to vam pa davke pobirajo.

Da volilca premakneš v desno mora on spoznati osnove tržne ekonomije in da nić ni zastonj tudi zdravstvo ne to je pa za večino pretežko. Recimo Reagan je to znal briljantno po kmečko na common sense varianto s humorjem razložiti narodu. https://youtube.com/shorts/S5V8ps981Yw?...

Malcolm_Y ::

harmonkar9 je izjavil:

Jaz sem tudi nehal darovati komurkoli zaradi pernatega, zadnjič sem šel celo korak dlje in sem enemu otroku zaplenil liziko, njegova mama je izgledala kot tipična volivka pernatega, nič več ne bo lizik pod pernato vlado, če je kriza za nas domoljube, bo kriza za vse!
No, no, počasi. Krasti ni prav, to počnejo levi. Ne donirati pa je druga zgodba. Spomnim se Kraljev ulice, ki so agitirali "za pitno vodo". Lahko grejo k Nikici po prispevke... od mene niti centa več.

Goran10 je izjavil:

Pohvalno da pomagate socialno šibkim čeprav je to naloga države. Saj za to vam pa davke pobirajo.

Saj tega je KONEC, razumeš? KONEC! Nobene pomoči več, vsaj dokler se ne vrne Gospod Janša na oblast. Edina pomoč, ki jo bo kdo dobil od mene, je pri voljenju za našo domoljubno stranko, drugega NIČ!

Malcolm_Y je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Jaz sem tudi nehal darovati komurkoli zaradi pernatega, zadnjič sem šel celo korak dlje in sem enemu otroku zaplenil liziko, njegova mama je izgledala kot tipična volivka pernatega, nič več ne bo lizik pod pernato vlado, če je kriza za nas domoljube, bo kriza za vse!
No, no, počasi. Krasti ni prav, to počnejo levi.

To ni nobena kraja, to je samo začasna zaplemba. Ko bo otrok dokazal, da je volil Gospoda Janšo (ali pa preostali člani družine), pa lahko dobi liziko nazaj. Ga čaka pri meni v predalu, pa še kapico naše domoljubne stranke lahko zraven dobi.

Zgodovina sprememb…

Malidelničar ::

No tu se strinjam, da bosta oba bloka izenačena, ampak v bistvu meni je bolj nejasna situacija na levi (???):

Ker, verjetno Golob ni šans da dobi nad 25%, ali pa 28%, bližje bo 20%, morda manj.

Kam bodo potem šli tile njegovi glasovi, ki so se pretakali v golobnjak 2022, ni nobenih šans da potem gre SD na ne vem 12% (so na 6%), Levica na 8% (kaže da so na meji DZ-ja, 3-5%) in da Prebilič dobi samo 4%.

Tu se cifre ne izidejo ....
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Malidelničar je izjavil:

No tu se strinjam, da bosta oba bloka izenačena, ampak v bistvu meni je bolj nejasna situacija na levi (???):

Ker, verjetno Golob ni šans da dobi nad 25%, ali pa 28%, bližje bo 20%, morda manj.

Kam bodo potem šli tile njegovi glasovi, ki so se pretakali v golobnjak 2022, ni nobenih šans da potem gre SD na ne vem 12% (so na 6%), Levica na 8% (kaže da so na meji DZ-ja, 3-5%) in da Prebilič dobi samo 4%.

No, Stranka BMK vedno sprejema člane, mest je še dovolj ... ;)

Pa preden začnete tuliti uuu uuu BMK stran ... pomislite, komu se imate lahko zahvaliti za Bonbonćke. Vinjete, žepnine ...? Za "vojščake" stranke to ne delajo, te imajo že v žepu - to so priboljški za "neopredeljene" skoraj izključno. Tako da malo več hvaležnosti do volilcev BMK!

Zgodovina sprememb…

T440 ::

Po Evropski komisiji in Mednarodnem denarnem skladu je danes še OECD vladi prisolil zausnico ter krepko sklatil napovedano rast GDP. Vse vec je kot kaze taksnih, ki ne razumejo 'genialnosti' vzpodbujanja drobnega gospodarstva z bajoneti in Maljevcevih vsesplosnih davcnih olajsav, s katerimi je razveselil gospodarstvo letos.

T440 je izjavil:

Po Evropski komisiji in Mednarodnem denarnem skladu je danes še OECD vladi prisolil zausnico ter krepko sklatil napovedano rast GDP. Vse vec je kot kaze taksnih, ki ne razumejo 'genialnosti' vzpodbujanja drobnega gospodarstva z bajoneti in Maljevcevih vsesplosnih davcnih olajsav, s katerimi je razveselil gospodarstvo letos.

Tudi nemčiji vse vzpodbujanje drobnega gospodarstva nič ne pomaga, čeprav stojijo na njemu.

Ko so se odločili, da si bodo zjebali energetiko s solarnimi elektrarnami in potem še odločili za podporo
ameriške proxy vojne v UA, namesto, da bi lepo poslovali "as usual" z Rusijo, so se fino zajebali.

In enaka politika EU, je zjebala tudi nas, za vsem pa stoji ZDA in ne Golobi in ne Maljavci, se pa spomnimo,
kako je Furer fašistične stranke veselo hodil v Ukrajino.

In kako fašisti, še vedno v temi o Ukrajini orgazmirajo na Ukrajino, se pritožujejo čez Rusijo, hrano pa tako
ali tako kupujejo mame.

Zgodovina sprememb…

johnnyyy ::

Malidelničar je izjavil:

Povprečen slovenski volilec je šizofren. Je na strani SDS, hvali jugoslavijo in hodi v cerkev. Ali pa voli levico, sam pa ima v lasti 3 nepremičnine pri čemer 2 ne oddaja.

Tako da rezultat je potem odvisen od lune in od čustev ki mu vzbudi predvolilna kampanija.

bbbbbb2024 ::

Malidelničar je izjavil:

Kakor sem rekel, glede na to, da golobarja #1 izžvižgavajo in dobi buu,sem mnenja, da pumpalci javnega mnenja prisilno napihujejo prazno pnevmatiko. 20% glasov dvomim, da bodo golobarji dobili. Domnevam, da se bodo glasovi prelili drugam. Samo kam? Menim, da bosta Prebilič in Logar pobrala te glasove.

Gambino ::

bbbbbb2024 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Kakor sem rekel, glede na to, da golobarja #1 izžvižgavajo in dobi buu,sem mnenja, da pumpalci javnega mnenja prisilno napihujejo prazno pnevmatiko. 20% glasov dvomim, da bodo golobarji dobili. Domnevam, da se bodo glasovi prelili drugam. Samo kam? Menim, da bosta Prebilič in Logar pobrala te glasove.

Prebelič prej, kot Logarjev podaljšek SDSa!

Daniel ::

Odvisno od predvolilnih soočenj.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Ales78 ()

Daniel je izjavil:

Odvisno od predvolilnih soočenj.

+1

Podpišem! Prebilič je dobil glasove za EU poslanca predvsem zaradi umirjenega pristopa. Ostali so se žalili in zajebavali, on pa je vendarle pokazal vsaj nekaj dobrih manir, če ne že kaj drugega.

Kolikor sem gledal prve razprave, imata manire samo Logar in Prebilič. Golob laže kot pes. JJ je ciničen in govori preuranjeno. Tudi napada šibkejše (npr. novinarke). O Hanu ne bi. Je kot nek lolek, z vsem se strinja. Zadaj pa kleptomanija, da te srat pritisne.

Zgodovina sprememb…

TrumpDonald je izjavil:

-1!

Ne podpišem. Dejstvo, da Goloba javno izžvižgavajo pove, da folk ni glup. Golob double-downa *SAMO* ko povabi sebi prijazne novinarje. V bistvu vabi samo te. Že ko pride ena RTVjevka k Zdolšku, smo mi videli ta "double-down".

Pa gospodarska situacija se je poslabšala, recimo MLM in precej službo je že šlo v luft. Pa Maljevac ni naredil nič. Zdaj so začeli z ihto trošiti zbran denar, ker dejansko ga ne trošijo za dani namen. Da penziči, ki so doma in čili, plačujejo drugim penzičem za DSO, to pa ne vem, če bo golobičnica poflikala.

Ales78 je izjavil:

T440 je izjavil:

Tudi nemčiji vse vzpodbujanje drobnega gospodarstva nič ne pomaga, čeprav stojijo na njemu.

Ko so se odločili, da si bodo zjebali energetiko s solarnimi elektrarnami in potem še odločili za podporo
ameriške proxy vojne v UA, namesto, da bi lepo poslovali "as usual" z Rusijo, so se fino zajebali.

In enaka politika EU, je zjebala tudi nas, za vsem pa stoji ZDA in ne Golobi in ne Maljavci, se pa spomnimo,
kako je Furer fašistične stranke veselo hodil v Ukrajino.

In kako fašisti, še vedno v temi o Ukrajini orgazmirajo na Ukrajino, se pritožujejo čez Rusijo, hrano pa tako
ali tako kupujejo mame.

Jao človek s tem ko simpaš za putina izgubiš vso kredibilnost nekega antifašizma kateremu se tako trudiš pripadat.

bbbbbb2024 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Kakor sem rekel, glede na to, da golobarja #1 izžvižgavajo in dobi buu,sem mnenja, da pumpalci javnega mnenja prisilno napihujejo prazno pnevmatiko. 20% glasov dvomim, da bodo golobarji dobili.

+1. Jaz pernatega še nisem v živo videl, če bi ga, bi ga pa izžižvgal in popljuval, da bi bilo veselje. Volil ga pa nisem in ga ne bi. Tako da po tem se vidi, da bo dobil malo, domoljubi ga ne maramo!

bbbbbb2024 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Da Logar pobere golobje glasove bi bilo fenomenalno to bi bila prava smer da se naredi neka pametna koalicija neobremenjena z samo da ne bo janśa sindromom.

O bože daj da logar faše 20% na volitvah to bi bila težka zauśnica samo da ne bo janša fanatikom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Goran10 ()

TrumpDonald ::

Zmija, me veseli, da rad prebereš, tudi jaz se spomnim tvojega posta iz vlada 2022- teme kjer si nanizal z linki celo časovnico vsega kar je vlada zavozila.
bbb2024; no saj to samo potrdi makjavelizem goloba. Če je vse okrog tebe slabo, medijsko pa PRovsko pa je vse super.

Goran10 je izjavil:

O bože daj da logar faše 20% na volitvah to bi bila težka zauśnica samo da ne bo janša fanatikom.

To bi bilo kar v redu, če bi Logar dobil 20 %, Gospod Janša pa 35 %. Če bo Logar samo pobral glasove Gospodu Janši, potem bodo SDNJ fanatiki veseli, kar pa ni dobro

KAVINSKY ::

bbbbbb2024 je izjavil:

Kolikor sem gledal prve razprave, imata manire samo Logar in Prebilič. Golob laže kot pes. JJ je ciničen in govori preuranjeno. Tudi napada šibkejše (npr. novinarke). O Hanu ne bi. Je kot nek lolek, z vsem se strinja. Zadaj pa kleptomanija, da te srat pritisne.

Golob je bil tudi poln manire pred mandatom. Pa vidimo kje smo končali.
Kakšna je sploh referenca Prebeliča, da bi se izkazal kot dober politik?

KAVINSKY je izjavil:

bbbbbb2024 je izjavil:

Golob je bil tudi poln manire pred mandatom.

Pernati je bil zelo nesramen do Gospoda Janše pred volitvami. Mu je rekel, naj gre v penzijo.

pegasus ::

Pa še prav je imel :))

Sam sem volil Goloba, pa vseeno mi na kraj pameti ne pride da bi volil karkoli smrdi po desnem! Pač no go, da bi volil nekoga, ki podpira Izrael, ki podpira Ustaše, naciste, fašiste. Pač NO Go!

Gambino je izjavil:

Sam sem volil Goloba, pa vseeno mi na kraj pameti ne pride da bi volil karkoli smrdi po desnem! Pač no go, da bi volil nekoga, ki podpira Izrael, ki podpira Ustaše, naciste, fašiste. Pač NO Go!

Vseeno je, ali si volil Goloba. Problem se ne skriva tukaj, levica je vedno bila sposobna izločiti gnila jajca na naslednjih volitvah.

Težava je 20-25% fašistov v Sloveniji, ki ne glede na vse, še vedno volijo fašistično stranko SDS in njenega Furerja.

Temu je treba narediti konec, in ker so sami preneumni, da bi odnehali, je edina možnost, da se čim več ljudi udeleži volitev in izrazi svojo demokratično pravico, na tem antifašističnem boju pa lahko začnemo delati že danes.

Dokler bodo volitve slabo obiskane, s strani vseh, ki so proti fašistom, obstaja realna nevarnost, da fašisti spet zmagajo, čeprav jih je manj, se ljudem gabijo in so sposobni samo delati škodo.

Tako SDS, kot Logar. Ker Logar JE SDS.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Ales78 je izjavil:

Gambino je izjavil:

Vseeno je, ali si volil Goloba. Problem se ne skriva tukaj, levica je vedno bila sposobna izločiti gnila jajca na naslednjih volitvah.

Težava je 20-25% fašistov v Sloveniji, ki ne glede na vse, še vedno volijo fašistično stranko SDS in njenega Furerja.

Temu je treba narediti konec, in ker so sami preneumni, da bi odnehali, je edina možnost, da se čim več ljudi udeleži volitev in izrazi svojo demokratično pravico, na tem antifašističnem boju pa lahko začnemo delati že danes.

Dokler bodo volitve slabo obiskane, s strani vseh, ki so proti fašistom, obstaja realna nevarnost, da fašisti spet zmagajo, čeprav jih je manj, se ljudem gabijo in so sposobni samo delati škodo.

Se strinjam. Najbolje bi bilo, da bi bile volitve obvezne!

Gambino je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Gambino je izjavil:

Iz tvojih tipk v """božja""" ušesa. 500 eurov kazni za izostanek, brez klasičnih razlogov, kot je zdravstveno potrdilo. To bi ustavilo fašiste, za vse večne čase. Pa prestavitev volitev iz nedelje na soboto, bi bila tudi koristna, da jim klerofašisti na mašah, ne bodo mogli prati možganov.

In ker vem, da bodo fašisi spet probali relativizirati, fašisti jih kličem z razlogom, tule je zelo dobra argumentacija: https://slo-tech.com/forum/t836590/p865... (daljši del teksta). V Sloveniji, dejansko imamo fašistično stranko in fašisti jo podpirajo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Ales78 je izjavil:

Gambino je izjavil:

Ales78 je izjavil:

Gambino je izjavil:

Iz tvojih tipk v """božja""" ušesa. 500 eurov kazni za izostanek, brez klasičnih razlogov, kot je zdravstveno potrdilo. To bi ustavilo fašiste, za vse večne čase. Pa prestavitev volitev iz nedelje na soboto, bi bila tudi koristna, da jim klerofašisti na mašah, ne bodo mogli prati možganov.

In ker vem, da bodo fašisi spet probali relativizirati, fašisti jih kličem z razlogom, tule je zelo dobra argumentacija: https://slo-tech.com/forum/t836590/p865... (daljši del teksta). V Sloveniji, dejansko imamo fašistično stranko in fašisti jo podpirajo.

Točno tako!
««
26 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16019608 (17869) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662143912 (85143) T440
»

Kronologija SDSove vlade in Logar (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10116182 (12342) Cveto

Več podobnih tem