Forum » Loža » Kazen za parkiranje na madžarskem
Kazen za parkiranje na madžarskem
Bici ::
Na madžarskem sem plačal parkirnino za 3 ure kolikor je bilo najdaljše možno obdobje ampak sem zamudil 40 minut preden sem se vrnil do avta.
Seveda sem dobil kazen, kar ni problem, sem pač zajebal in bom plačal.
Zanima me samo če kdo ve kaj naj bi dam za referenco oz. kako bodo vedeli da sem jaz poravnal svojo kazen ? Priloženo položnico sem nekam založil ampak kot se spomnim ni bila nič predizpolnjena.
In če google translate dela pravilno naj bi plačal 9900 forintov kazni + manjkajočo parkirnino, torej dodam še znesek za eno uro parkiranja ?
Sem jim sicer stisnil mail z vprašanjem ampak sem v dvomih da mi bodo odgovorili :)
Seveda sem dobil kazen, kar ni problem, sem pač zajebal in bom plačal.
Zanima me samo če kdo ve kaj naj bi dam za referenco oz. kako bodo vedeli da sem jaz poravnal svojo kazen ? Priloženo položnico sem nekam založil ampak kot se spomnim ni bila nič predizpolnjena.
In če google translate dela pravilno naj bi plačal 9900 forintov kazni + manjkajočo parkirnino, torej dodam še znesek za eno uro parkiranja ?
Sem jim sicer stisnil mail z vprašanjem ampak sem v dvomih da mi bodo odgovorili :)
Bici ::
bciciban ::
Pa ni kakega zakona, da bi lahko zahteval besedilo kazni v slovenskem jeziku ? Pač EU pa to ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | re:do novi mobili operater (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21661 (11726) | Yellow |
» | Pobegnili zasebni ključi za evropska covidna potrdila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 20465 (12718) | StratOS |
⊘ | Kako (teoretično) ponarejati PCT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 28216 (23424) | Neon87 |
⊘ | Zasebnostna analiza aplikacije za preverjanje izpolnjevanja PCT pogojev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 52966 (43851) | ajdov2 |
» | Tesla začela sprejemati plačila v bitcoinih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 15600 (10995) | N4g4c3N |