Forum » Loža » pošta Slovenije - dostava paketa
pošta Slovenije - dostava paketa
d3spirit ::
Se vam je že kdaj zgodilo, da je poštar pustil paket na klopci pri vhodu ali da ga je pustil pod nabiralniki brez obvestila. kakšne izkušnje imate z POŠTO? Kako ste rešili zadevo?
Pithlit ::
Danes vam bomo dostavili posiljko CF2754xxxxxSI.
Ob neuspeli vrocitvi boste prejeli obvestilo o moznosti prevzema.
Tko dela pošta Slovenije.
Life is as complicated as we make it...
kriptobog ::
Danes vam bomo dostavili posiljko CF2754xxxxxSI.
Ob neuspeli vrocitvi boste prejeli obvestilo o moznosti prevzema.
Tko dela pošta Slovenije.
Namesto obvestila ti fuknejo paket pred vhod in postar sam podpise prevzem. Jaz jih ne jebem vec. Ce gre za narocila iz spletnih trgovin gladko oznacim, da paketa nisem prejel, ce pridejo preverjati s poste itak nisam jaz podpisan na prevzemnici, tako da je njihov fail. GLS sem ze zdresiral, da pozvoni ali pa poklice. Tudi ce me ni doma, na daljavo odklenem vrata in fukne paket notri. Posta pa ne jebe
FoxKnox ::
Pri nas vedno vse dostavne službe, mislim VSE, puščajo pakete pred vrati. Temu se reče brezstična dostava. Nekateri pokličejo, vsi pa pozvonijo , ampak, predno prideš, že oddidejo. Ja, pustijo pred vrati, na klopci, na mizi. Nov način dostave. Mene ne moti, ker je vedno kdo doma in pospravi paket v hišo.
Zna pa biti jeba v blokih, če pusti na kaselcih ali pa pod njimi, kjer si lahko kdorkoli postreže.
Povsod lahko spremeniš lokacijo dostave. V službo, paketomat , pumpo ...
Zna pa biti jeba v blokih, če pusti na kaselcih ali pa pod njimi, kjer si lahko kdorkoli postreže.
Povsod lahko spremeniš lokacijo dostave. V službo, paketomat , pumpo ...
Horas ::
še nikoli doživel kaj takega ne s pošte ne drugih dostavnih služb. vedno klic, če se ne javim pustijo listek, in ali sms.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
bm1973 ::
Folk noče k pošiljki dati telefona, pa ga ne morejo poklicat.
Zna biti kak poštar/dostavljalec, ki dela malo po domače...
Mene dostikrat kličejo, če lahko pustijo v paketomatu, pa lepo rečem, da sem plačal dostavo na dom in da sem doma...
Drugače mi dajo pred kletna vrata, če pokliče seveda...
Zna biti kak poštar/dostavljalec, ki dela malo po domače...
Mene dostikrat kličejo, če lahko pustijo v paketomatu, pa lepo rečem, da sem plačal dostavo na dom in da sem doma...
Drugače mi dajo pred kletna vrata, če pokliče seveda...
chucki ::
Jaz sem zmenjen da mi ga da pred hiso kjer paket snema kamera
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Express One Si in njihov odnos glede dostav (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 87238 (393) | stara mama |
» | GLS nesposobni - nasvet prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7347 (683) | Bezukhoff |
» | DPD , šalabajzerji na kubik...kaj storiti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20298 (4810) | Furbo |
» | Kam lahko podam pritožbo za Pošto Slovenije? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16193 (9610) | jocoj |
» | Dostavna služba dostavila kr nekomu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23985 (17477) | xxxul |