Forum » Pomoč in nasveti » on screeenn key boarrdd
on screeenn key boarrdd
majda01 ::
Živjoo!
IImam proobbbblem, kii jje oočiten.. Zamennjala miško,, lappttoooppp ,, issto.. Kaj se dogaajja?
FFizičnnaa tipkkovvnica dellaa v reedu.. A kkerr sem iinvaliidd, ležimm, zatoo uoorrabblljaamm zzaasslonnsskkkoo tiiipkkoovnniiccoo.. Hvala zaa mnennjaa.. MMajjdaa
IImam proobbbblem, kii jje oočiten.. Zamennjala miško,, lappttoooppp ,, issto.. Kaj se dogaajja?
FFizičnnaa tipkkovvnica dellaa v reedu.. A kkerr sem iinvaliidd, ležimm, zatoo uoorrabblljaamm zzaasslonnsskkkoo tiiipkkoovnniiccoo.. Hvala zaa mnennjaa.. MMajjdaa
DarwiN ::
Poskusi s touch tipkovnico.
Windowsi imajo dve "zaslonski tipkovnici".. V angleščini se imenujeta "on-screen keyboard" in "touch keyboard".. Torej tipkovnica na dotik oziroma kakorkoli so naši prevedli..
Poskusi in poročaj.
Windowsi imajo dve "zaslonski tipkovnici".. V angleščini se imenujeta "on-screen keyboard" in "touch keyboard".. Torej tipkovnica na dotik oziroma kakorkoli so naši prevedli..
Poskusi in poročaj.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
castwant ::
upočasnjuje moj napredek ali obstaja še kakšen način? prosim
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Rias Gremory ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo predstavil nov prenosnik brez tipkovnice in z dvema zaslonomaOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 5769 (3762) | MrNighthawk |
» | Tipkovnica in miška na TVOddelek: Pomoč in nasveti | 3023 (2971) | SLO_Matej |
» | povest o beli tipki in miši...Oddelek: Kaj kupiti | 1119 (785) | Pithlit |
» | Microsoft Surface (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11419 (8144) | Luka Percic |
» | Katero tipkovnico?Oddelek: Kaj kupiti | 1798 (1492) | Mate |