Forum » Strojna oprema » Troubleshooting - ASUS UX461F
Troubleshooting - ASUS UX461F
2f4u ::
Oj,
Se ne odziva. Mrtev. Ni se prižgal; prejšnji večer BP. SSD M.2, 512GB je ok in dela.
Naredil sem prvi check; odprl sem ohišje; pogledal, če je kaj vidno. BIOS/CMOS baterije nisem našel, da bi resetiral. Hard Reset nisem našel; ponavadi je bridge. baterijo odklop/priklop. Napajalnik ima 19,5VDC.
Na youttube sem iskal in gledal. Nič ni pomagalo. Je pa vse solderd on board; RAM, CPU, ventilator ne trzne...
Nekako je ta prenosnik dobro delal; za neke normalne stroške bi ga rad popravil.
Prosim pomoč - ima kdo kaj shematike. Nasvet?
Se ne odziva. Mrtev. Ni se prižgal; prejšnji večer BP. SSD M.2, 512GB je ok in dela.
Naredil sem prvi check; odprl sem ohišje; pogledal, če je kaj vidno. BIOS/CMOS baterije nisem našel, da bi resetiral. Hard Reset nisem našel; ponavadi je bridge. baterijo odklop/priklop. Napajalnik ima 19,5VDC.
Na youttube sem iskal in gledal. Nič ni pomagalo. Je pa vse solderd on board; RAM, CPU, ventilator ne trzne...
Nekako je ta prenosnik dobro delal; za neke normalne stroške bi ga rad popravil.
Prosim pomoč - ima kdo kaj shematike. Nasvet?
Rias Gremory ::
Za začetek, če imaš multimeter preveri izhod napajalnika.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave matična ploščaOddelek: Pomoč in nasveti | 1184 (801) | solatko |
» | Težave z grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 4486 (4204) | zack069 |
» | Težave pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 960 (789) | xxxgeekxxx |
» | Acer aspire 1360 se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 1557 (1408) | Pyr0Beast |
» | Nihanje napetosti v vticnicah (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10443 (8382) | Pyr0Beast |