» »

Kje sta nf7-s in raptor 36G najcenejša

Kje sta nf7-s in raptor 36G najcenejša

frenk ::

A mogoče kdo pozna kakšno trgovino, kjer je nf7-s cenejši kot pri taipan(29.320sit) in kjer je raptor 36G cenejši kor pri enaa(33.187sit):)

boštjan ::

za nf7-s sem skoraj 100% da je to najnižja trenutna cena,pa tudi za raptorja dvomim,da je kje hudičevo nižja od te.

se mi je zdel:)...kdo pa je uvoznik za abit in WD?:\

kva pa tole?:\...zgleda pocen:)...a je že kdo tukaj kupoval?

taki šmuglari se meni ne dopadejo preveč.ker se mi poraja vprašanje kam zadevo nest,če kaj slučajno crkne.pokličeš tega tipa,pa št. ni več dosegljiva,ker mu je šel biznis bye,bye

Dr_M ::

frenk: zakaj pa kupujes take stvari, ce nimas dnarja??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Dr_M: denar bo:)...še vedno čakam štipendijo in če bo prišla šele decembra bo dvojna:D...je pa vsen bolš čim cnej dobit...to opažam zadne čase, ker zdej cenim vsakega jurja, odkar cem v rdečih številkah:D

JustVi ::

Pri racunalniških komponentah je kar pomembna garancija in možnost njene uveljavitve še po skoraj treh letih.

Taka roba se po nepisanem pravilu še rajši kvari.

kihc ::

Ja men je tud pr temu disku (poleg tistih 10k/min>:D) najbolj všeč 3 leta garancije, ki jih ponujajo vsi prodajalci pri katerih sem videl tale disk.

Zanima pa me kakšen hrup spušča ta disk, sicer mene osebno ne bo motil (ker ga bo preglasil ventilator na prcesorju):D, ampak me vseeno zanima - kakšna je recimo razlika?

offtopic;

@frenk, ko boš mel čas, prosim poglej zasebna sporočila.

raptor ma btw 5 let garancije.

jap 5 let...no ja toliko da WD, ne vem pa koliko da enaa:)

...nf7-s sem dons naroču, disk pa mogoče čez kšn tedn:)

Windi ::

Frek za tisto kar si spraševal, če je že kdo kaj naročeval, so cene iz trgovine iz Graza natanko trgovine Peluga in moram ti povedati, da kar dosti stvari kar jih je našteto nimajo na zalogi in jih bodo mogoče imeli na zalogi po novem letu.

jap 5 let...no ja toliko da WD, ne vem pa koliko da enaa

enaa tuki nima kej dost veze, ce da proizvajalec tok, majo da ti upostevajo 5 let ce ti crkne.

enaa tuki nima kej dost veze, ce da proizvajalec tok, majo da ti upostevajo 5 let ce ti crkne.

zdaj ne vem kolko da enaa garncije na raptora,a zelo dosti slo trgovin da manj garancije kot pa sam proizvajalec.primer:LOGITECH da na miške 3 leta,na računu pa mam samo 1 leto.pa to ni osamljen primer

pac kupis tm kjer te ne nategnejo. preprosto. mas pravico zahtevat garancijo v tistem obdobju ki jo doloci proizvajalec.
drugac pa...inspekcija.

pol bi morali polovico slo rač.trgovin zapret,pa to ne kakih levih,ampak kar lepo priznanih

sej ne zapret, samo garancijo ki ti pripada izsilit.

perci ::

boštjan: Dr_M ima prav. Kje ti kupil tega mišaka?

to miško koo mam zdaj sem kupo prek večerove licitacije od revije sw power,pol sem tudi eno logitec kamero kupo,ki je mela s strani logitecha 3 leta garancije,trgovina dala pa samo eno leto,no sem tole kamero tudi hitro prodal.pol je še primer,ko majo v comtronu a7n8x deluxe poceni,a samo 1 leto garancije,druge trgovine pa majo dvo ali celo troletno.no to je bil tudi razlog da sem se odločo za abitko nf7-s,ki ma dve leti,recimo tukaj ma samo enoletno garancijo ta abitka,pa še bi se dalo tega najt. saj vem da ma prav,jaz sem samo povedal,kako delajo ene trgovin

jaz sem samo povedal,kako delajo ene trgovin

no, jest se tega zavedam, zato dam raj jurja al pa 2 vec v drugi stacuni, pa da je tako kot treba.
tut zato nism u mlacomu kupu amd procesorja, ampak v agt...

windi: hvala za info...sem se itaq odloču da nam tam kupval:)

dons grem po abitko in sicer v digital-logic, ker sem pri taipanu cakal vec kot tri dni pa niso nc poslal...raptorja pa pri enaa nimajo na zalogi...pride verjetno sele drug let...al mogoce kdo ve kje ga imajo na zalogi:\

vprašaj v agt

agt ima relativno drag tale disk...35k sit:\

dons sm prsu v digital-logic in vidu, da so mi nastimal narobno maticno...na racunu je pisal nf7-S v2.0, v skatli je bla pa nf7...men pa niso hotl dat pocitniskega dela, pol pa teka oslarije delajo:|

no ja...bom pac mogu do pondelka pocakat:(

na mimovrste.domenca.com imajo za raptorja le 2 leti garancije...al je to vredu?...kje je zdej tistih 5 let???!!!:|

pomoje je v agt pet let garancije;)

bom prašal...zdej sm pa v dvomih:\ :D...naj kupm cenejši disk ali pa disk z več garancije:\

...z*j*b*n*

ce res hoces met te stvari, cena nebi smela igrat neke velke vloge tuki.

naj kupm cenejši disk ali pa disk z več garancije

ti se res to spršuješ,glede na to da je v agt za par jurčkov dražji in "mogoče" 5 let garncije

štos je v tem, da bom v 2 letih skor zihr zamenjal za kakaen hitrejai disk...zanima me samo kliko je garancija pomobna pri prodaji rabljene komponente...verjetno bom pa kupil tam kjer bo na zalogi, ker rabim cimprej:)

Odgovor iz domence

Najhitrejši model Raptor proizvajalca WD je dobavljiv v 1-3 dneh, tako da če oddate naročilo danes, bo disk najkasneje do konca tedna že pri vas.

Glede garancije smo povprašali dobavitelja, ki nam bo sporočil točno informacijo - v primeru, da je le-ta 5 let, bomo seveda garancijski rok podaljšali tudi v spletni prodajalni.

tuki si lohk pogledate za WD diske kok ma kater garancije. tok kot vam tm napise vam prodajalec more upostevat, pa ce se na trepalnice postavijo.

dejte mi tisti, ki ste ga ze kupil povedat, kje ste ga kupil in za koliko...jest ne najdem nobene trgovine ki bi jih imela na zalogi ali pa da bi jih ta teden dobila...
e kdo najde trgovino, kjer jih imajo na zalogi in jih imajo pod 35k sit dobi za pir;)

kje bi pa dobil podatke o distributerjih?:\

no abitko sem dons dobil za 30k174, ampak taprav problem bo pomoje dobit disk...povsod kamor sem klical so rekl da pride šele čez teden ali več;(

če koga zanima je tukaj še odgovor od agt-racunalniki

Trenutno disk ni dobavljiv. V roku 7 dni bo zopet v Sloveniji.Disk ima 3
Leta garancije. Popust je pri nas 3% na gotovino.

poslano 1.12.2k3

kmalu dobim tudi odgovor od taipana:)

p.s.: pri domenci so zdej rekl da bo dobavljiv šele čez 14 dni:|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: frenk ()

a ma mogoče kdo serijsko številko kakšnega raptorja, da preverim kolikšna mora bit garancija:\

če koga zanima je tukaj povezava do bolhinega oglasa...baje je nov in stane le 30k sit...jest sm mu že poslal mail in bom poročal ko dobim odziv:)

na avteri pravjo da pridejo predvidoma dons...al mogoče kdo ve katere trgovine kopujejo pri avteri?:\

v mariboru so to pc sistemi in kupisi to

jest bi to rabu v kranju al pa ljubljani...zanima me tud ali je avtera dobavitelj enaa trgovine, ker na avtera.si jih ni na seznamu:\

pokliči na avtero in jih vprašaj,če majo raptora že

baje so jih včeraj dobili...zdaj grem pa klicat po štacunah:D

30k + davek...pa sej so zmešani;((...bom kar 120G 7200rpm vzel:\

30k + davek...pa sej so zmešani...bom kar 120G 7200rpm vzel

kje to?

perci ::

Se pravi 36 jurjev. Ja kolk si pa ti mislil, da bo? 10?

ja eni bi radi mel najbolse stvari...zaston.>:D placat al pa nc!

na mimovrste majo za 31k sit ampak pride šele drug let

boštjan: avtera.si ima tudi maloprodajo

sicer sem pa lihkar zvedu da bo štipendija zamudila še en mesec torej ga bom le dobil za 31k sit pri mimovrste...bom pač mogu počakat na nasledn let;((

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WD Raptor štacjon - kje še.

Oddelek: Kaj kupiti
281438 (1010) billy
»

Raptor goes TwinTurbo (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
885621 (4181) alexb
»

Radeon 9800PRO = dobrih 61.000 sit??!

331817 (1176) AtaStrumf
»

kopujem komponenete v vrednosti 230k (strani: 1 2 3 )

1125552 (4228) boštjan
»

Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )

15310629 (7814) Keyser Soze

Več podobnih tem