» »

Elektronska pošta

Elektronska pošta

tt2 ::

Jaz elektronsko pošto ne uporabljam preveč (pravzaprav nič), moja sestra pa jo. pred nekaj dnevi mi reče, da ne more več pišiljati in sprejemati e-maila. pogledal sem in napiše se, da ne najde pop3 serverja (ali nekaj v tem stilu). uporabljam Microsoft Outlook. za odgovore se že v naprej zahvaljujem!!!!

Predator ::

kater mail ponudnik?

jurcy ::

pomoje si pri siolu>:D --->oni so največje barabe

drgač sem slišal da je siol pred kratkim tako zablokiral mail,da ga lahko samo siol uporabnikom pošiljaš:\

bad boys,bad boys>:D

BaRtMaN ::

*sigh*
Samo SiOLovi emaili (nekaj@siol.net) lahko pošiljajo preko njihovega SMTP strežnika (odhajajoča pošta), POP3 strežnik je za prihajajočo pošto.

tt2: poglej, kateri serverji so v nastavitvah. Pa povej, pri katerem email ponudniku ima tvoja sestra email (email.si, siol, volja, arnes...?).

Gandalfar ::

BaRtMaN: to ponovno velja?

niti ne..

Zgodovina sprememb…

tt2 ::

mam arnes. kako pa pogledam server

BaRtMaN ::

Gandalfar: od kdaj pa to ne velja več?

tt2: Tools > E-mail accounts... > View or Change existing e-mail acc. [Next] > izbereš pravi račun [Change] in ti vse piše pod Server Information

PaJo ::

Siol je, nekaj dni po tistem svojem "nespametnem" poceju, zopet nazaj vkljucil posljanje poste vsem svojim uporabnikom in to za bilokatero domeno, ampak kolikor je videt, stvar ne bo vec dolgo delovala, bo pac skrajni cas, da se postavi lasten mail server doma:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

spet problemi z email.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
635700 (4316) Gandalfar
»

Posiljanje E-MAILA

Oddelek: Pomoč in nasveti
63777 (3697) Cuoresportivo
»

vprašanja v zvezi z novico "Siol does it again" (strani: 1 2 3 )

14013490 (10967) Bakunin
»

Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )

14217881 (14563) the_unborn
»

Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
16317195 (17195) Bakunin

Več podobnih tem