» »

Masaža hrbtenice - Celje

Masaža hrbtenice - Celje

Miko55 ::

Ima kdo kakšno priporočilo oz. dobro izkušnjo z masažo hrbtenice/vratu v Celju ali okolici ?

miha98 ::

Jaz ko sem bil mali so me vozili k enemu na akupunturo tam pri cerkvi sv. Duh se imenuje. V Celju. Mislim , da so ravno takrat predvajali pirate s karibov v plane tušu....

fikus_ ::

Ce gre za okrevanje po nezgodi mogoče kiropraktik.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

rozman ::

https://www.vivagib.si/

Ne vem sice s kakšnimi težavami se srečuješ ti, ampak jaz mam odlično izkušnjo z Vivagib. To bom zdaj laično in po domače razložil kolikor se še spomnim. Punca je po več letnih zelo hudih bolečinah v hrbtu, kjer so redko pomagale zelo močne protibolečinske tablete, imela 2 operaciji na hrbtenici. Kljub operacijama, je bila močna bolečina še vedno prisotna.
Potem je šla v Vivagim na FDM terapijo, kjer ji je z masažo razbila vozle in zategle mišice po celotnem hrbtu, nogah in riti. Po 2 mesecih rednih terapij smo prišli tako daleč, da namesto 5 protibolečinskih tablet dnevno, poje 5 tablet mesečno (ob slabem vremenu, hudem naporu...).

Gospa Alenka je punci spremenila življenje na boljše, probali smo marsikaj, pa je samo njena terapija pomagala pri bolečini.

Moram pa odkrito povedat, da to kar ona izvaja, boli ko hudič.

Če rabiš še kakrneškoli informacije, kar vprašaj. Ne morem prehvalit te ambulante.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Križ - bolečina (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10330557 (4310) stajerska
»

težave z nogami in spodnjih delom hrbta (strani: 1 2 )

528327 (5003) 55TR
»

Puljenje modrostnega zoba (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26796198 (39457) Steinkauz
»

Vertikalna miška (se da probat?)

Oddelek: Kaj kupiti
368659 (4991) valdo
»

Heksenšus (strani: 1 2 )

7428887 (26564) antonija

Več podobnih tem