Forum » Pomoč in nasveti » Kvaliteten dumb phone
Kvaliteten dumb phone
SVGA ::
Živijo, imam skoraj 10 let staro "neumno" Nokio, ki počasi peša. Kaj se splača dandanes kupiti kot neumen mobilni telefon? Potrebujem samo osnovne funkcije (klic, sms, budilka, če ima mogoče beležnico je dodaten plus). Nove (cenejše) Nokie so bolj uboge... Kaj priporočate?
Gagatronix ::
Jaz imam za sekundarni telefon Nokio 2780, cena nekje enaka, je pa flip telefon.
https://www.hmd.com/en_us/nokia-2780-fl...
https://www.hmd.com/en_us/nokia-2780-fl...
Kurzweil ::
Jaz imam sekundaren telefon CAT B100
Na kratko, dela isto, kot je 10 let nazaj. Baterija še vedno drži 10 dni. Uporaben tudi za podstavek za mizo, lahko ga daš tudi pod gumo, kar češ... trpežen kot satan.
Imaš pa tudi novejše modele seveda...
Na kratko, dela isto, kot je 10 let nazaj. Baterija še vedno drži 10 dni. Uporaben tudi za podstavek za mizo, lahko ga daš tudi pod gumo, kar češ... trpežen kot satan.
Imaš pa tudi novejše modele seveda...
d4vid ::
CAT je nehal proizvajat mobilne telefone, ker je Bullit šel out of business.
Jaz imam trenutno primarno CAT S22 Flip.
Kupil v Angliji, vse skupaj cca 100€. Android 11 GO, je pa težak za znoret in najprej ga moraš rootat, da pospraviš vso T-Mobile svinjarijo iz njega. Če ne bi rabil za eno specifično aplikacijo androida, bi vzel Nokio 2720 FLIP.
FLIP kar konkretno pripomore k zmanjšanju uporabe, T9 tipkovnica ali pa onscreen na 2.8" ni najbolj priročno.
Jaz imam trenutno primarno CAT S22 Flip.
Kupil v Angliji, vse skupaj cca 100€. Android 11 GO, je pa težak za znoret in najprej ga moraš rootat, da pospraviš vso T-Mobile svinjarijo iz njega. Če ne bi rabil za eno specifično aplikacijo androida, bi vzel Nokio 2720 FLIP.
FLIP kar konkretno pripomore k zmanjšanju uporabe, T9 tipkovnica ali pa onscreen na 2.8" ni najbolj priročno.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
HotBurek ::
Samsung B2100
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
blue ::
Jst se bi izogibal starejših osnovnih telefonov, ker jih večina ne podpira VoLTE.. Poglej na strani tvojega operaterja kateri telefoni podpirajo VoLTE..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Pixel (strani: 1 2 3 4 … 73 74 75 76 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 795001 (555) | ˙janezvalva |
» | Dual SIM: VoWifi preko LTE?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2956 (453) | D3m |
» | VoLTE v Sloveniji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 34581 (2754) | sinalko |
» | A1 -voLTE certifikatiOddelek: Mobilne tehnologije | 5185 (1415) | Thomy |
» | HoT, bob, Izi? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10543 (6127) | zobnik |