Forum » Loža » "Slovenski" indijci hočejo nategovati ljudi kar iz naših številk
"Slovenski" indijci hočejo nategovati ljudi kar iz naših številk
BorutO ::
Danes me je klical en model, po naglasu bi rekel, da je bil indijec in je začel težiti o investiciji prvo v kripto, potem v razne delnice, za katere sploh ne vem, da bi obstajale itd. Bil je pa 10x bolj posilen s tem kot pa oni, ko te za ankete kličejo ali pa hočejo opraviti neke meritve na domu.
Seveda sem ga odpikal in mu zatežil.
Je pa klical iz številke 041 258 539 ... Sem klical na telekom in jim povedal za ta scam, ki ga opravljajo, pa je rekel, da tu oni ne morejo nič, dokler ni vsaj 5 klicov iz te številke.
Za vednost drugim.
Seveda sem ga odpikal in mu zatežil.
Je pa klical iz številke 041 258 539 ... Sem klical na telekom in jim povedal za ta scam, ki ga opravljajo, pa je rekel, da tu oni ne morejo nič, dokler ni vsaj 5 klicov iz te številke.
Za vednost drugim.
fikus_ ::
Ni klical iz te številke, ampak jo je uporabil za "krinko" da bi ti mislil, da je klic iz SLO številke.
Bo kdo drug kaj vec razlozil.
Bo kdo drug kaj vec razlozil.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
eEdbM ::
Ja, lahko se ponareja ševilke že več kot 20 let, lahko te kliče tudi iz 666 666 666, če hoče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo me stalno kliče s številk ... (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 585109 (13941) | Nikonja |
» | Indijski telefonski prevaranti kličejo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 43609 (3728) | MIHAc27 |
» | Klic z moje številke-nisem klical jazOddelek: Informacijska varnost | 8974 (3464) | KTr1sk |
» | Je dobil kdo ta klic?Oddelek: Loža | 7740 (4421) | lolipop2 |
» | Je že kdo prejel tak telefonski klic?Oddelek: Mobilne tehnologije | 13869 (11334) | dottor |