» »

Tbred B

Tbred B

boneman™ ::

dan,

imam novga Tbreda B (2600+, kar znese okol 2100MHz), pa sm mal bral clanke na slo techu, da se da zadevo navit, tko da povezujes mosticke (ta zadeeva mi je jasna in poznana)
slisu sm pa tud da se da baje proc navit brez kakrsnega kol sarjenja po njem, ce imas ustrezno mamaplato z naborom Nforce 2 (jaz mam Abitko NF7-S), je to res ?

kmalu bom dobu water chillerja, pa me pol se zanima koklk okvirno se da to stabilno navit (sej vem da boste rekl da je to odvisn od generacije in naj si pogledam aspetrovo thread, ampak vseen)

pol me pa se zanima ce un gozmo1 al kaj je ze bil, ki je govoru, da bo delu neke high-tech bloke, ze izdeluje zadevo, pa po kolk kesha (poslal sem mu zasebno sporocilo pa se ni blo odgovora), aja bloke bi rabu za NB, procesor in za mojga radeona 9500pro

hvala za odgovore

TribesMan ::

Na tvoji plati je procesor avtomatsko odklenjen. Klk se bo navijal je spet odvisno od mnogo stvari. Najbolj od sreče, saj če dobiš že po defaultu slab procesor ti ne pomaga nobeno hlajenje. Seveda je veliko odvisno tudi od hlajenja. Tak procesor če je recimo nekaj povprečnega bi šel na vodo sigurno do 2500MHz. Z waterchillerjem mogoče še kaj več.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VODNO HLAJENJE (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
27156316 (39426) Dr_M
»

Vodno hlajenje!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
32222360 (13490) Dr_M
»

Katerega bi vi izbrali?

Oddelek: Kaj kupiti
302102 (1553) Jan987
»

Visanje voltaze na Athlon64 3200+/512K S939 - Venice

Oddelek: Navijanje
271733 (1199) SrBo
»

OMG cez 2Ghz .. (strani: 1 2 )