Forum » Kaj kupiti » katero mrezno kartico
katero mrezno kartico
SodVina ::
Lep pozdrav,
katero mrezno kartico je najprimernejse kupit. cene so namrec precej razlicne, kaksne so razlike.
zanima me se, ce obstaja zunanja mrezna
katero mrezno kartico je najprimernejse kupit. cene so namrec precej razlicne, kaksne so razlike.
zanima me se, ce obstaja zunanja mrezna
BoLhCa ::
Vzemi cist navadno od Level One-a 10/100Mb
tocna oznaka je pa (jo imam pred seboj ) FNC-0109TX, ime pa je 10/100Mbps Fast Ethernet Adapter.....
lp
tocna oznaka je pa (jo imam pred seboj ) FNC-0109TX, ime pa je 10/100Mbps Fast Ethernet Adapter.....
lp
iskra ::
da ne odprem nove teme: a lahko dam več mrežnih v računalnik, da bom delil internet z drugimi? A se da dobit kje mrežno kartico z več vhodi/izhodi?
Iskra: Mrezne z vec vhodi/izhodi ni. In da, lahko das "vec" mreznih v komp, jst mam izkusnje sz dvema (integrirana in pa na PCI), sz tremi ne vem ce bi slo
ce bi pa rad internet deliu sz frendi pa povezi iz tvoje mrezne v router in pa iz routerja do zeljenih kompov. razumes?
ce bi pa rad internet deliu sz frendi pa povezi iz tvoje mrezne v router in pa iz routerja do zeljenih kompov. razumes?
boych ::
dve greta sigurno, z več še nisem probal.med dvema pa samo narediš most in laufa.če pa maš več kot dva rač. pa je hub najboljša rešitev.
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
iskra ::
se mi valja par mrežnih po hiši (od starih računalnikov), router, hub in switch pa niso zastonj
hmn,...
nikakor mi ne grejo tile s-ji in z-ji, tako da zmeri recm sz
pa se u real lifu tko govorim (cerknica pa to)
tko de sz lepimi pozdravi te pozdravljam iz moje sobce
nikakor mi ne grejo tile s-ji in z-ji, tako da zmeri recm sz
pa se u real lifu tko govorim (cerknica pa to)
tko de sz lepimi pozdravi te pozdravljam iz moje sobce
para! ::
Uf, na to možnost, da nekdo dejansko ne zna uporabljati s/z, še pomislil nisem.
Le kako mi je to ušlo iz glave...
PS: V Cerknici torej tvoj "sz" dejansko izgovarjate? Res me preseneča kaj vse narečja žalega storijo jeziku.
LP
Le kako mi je to ušlo iz glave...
PS: V Cerknici torej tvoj "sz" dejansko izgovarjate? Res me preseneča kaj vse narečja žalega storijo jeziku.
LP
Death before dishonor!
TribesMan ::
Pred letom ali dvema sem v TechTradeu videl mrežno karto, ki je imela 4 priključke UTP. Ubistvu je bila to mrežna karta združena s switchem... Mogoče še vedno prodajajo kaj podobnega... da ne bi štirih mrežnih zdej tlaču v komp...
Ampk še vedno je pa normalen switch najbolj zakon...
LP
TribesMan
Ampk še vedno je pa normalen switch najbolj zakon...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 568029 (4858) | c23po |
» | ADSL + 3 rac v omrezju, kako ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2491 (1962) | klemen338 |
» | ADSL- dva kompaOddelek: Pomoč in nasveti | 2555 (1979) | Gandalfar |
» | koliko mreznih v 1 racunaloOddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1318) | CaqKa |
» | Mrežni razdelilecOddelek: Kaj kupiti | 4118 (3901) | Tomi |