Forum » Programska oprema » Butasto vprašanje (WIN2k)
Butasto vprašanje (WIN2k)
Loki ::
Ne, in tudi nikoli ne bo.
Za XP pa se ni znano, ceprav zarad mene ce je ni.
Za XP pa se ni znano, ceprav zarad mene ce je ni.
I left my wallet in El Segundo
sinko999 ::
NE ker je slo premala zaprevajanje takega programa ker se jim ne bi splačalo .Bi prodali premalo verzij . Obstaja pa ME slo .
LP
LP
Ni? ni ve?no !
alfainomega ::
Na srečo ne , pa tudi nebo !!!!!
Kdor se je malo igral s SLo ter Eng verzijo Win9x ter ok. ME sucks , je zelo hitro ugotovil da določene zadeve nočejo delati pod Slo delajo pa pod ENG.
Resni uporabniki bodo "brez težav ala Microsoft" delali na ENG. Blond tajnice ter domači igračkarji , pa bodo lahko delali po mili volji ala SLo.Pa se naj nič ne sekerajo če se jim malo večkrat pokaže kakšen plavi ekran.
Meni pod Win2k dela vse kar uporabljam , prav tako pa večina igric , v rezervi imam dual boot z win Me , pa še to samo za ene par igric , ki nej nebi delale.
Prav tako vsem priporočam uporabljati ENG software z vključno z Eng officom.
Kdor se je malo igral s SLo ter Eng verzijo Win9x ter ok. ME sucks , je zelo hitro ugotovil da določene zadeve nočejo delati pod Slo delajo pa pod ENG.
Resni uporabniki bodo "brez težav ala Microsoft" delali na ENG. Blond tajnice ter domači igračkarji , pa bodo lahko delali po mili volji ala SLo.Pa se naj nič ne sekerajo če se jim malo večkrat pokaže kakšen plavi ekran.
Meni pod Win2k dela vse kar uporabljam , prav tako pa večina igric , v rezervi imam dual boot z win Me , pa še to samo za ene par igric , ki nej nebi delale.
Prav tako vsem priporočam uporabljati ENG software z vključno z Eng officom.
Mr. B>SI
bastadu ::
Kot je že bilo napisano zgoraj, slo verzija win2k ne obstaja in tudi ne bo obstajala... Sem pa ene parkrat zasledil v ponudbah kakih rač. firm, ki ponujajo sestavljene računalnike in spodaj je v ponudbi pisalo Windows 2000 Professional SLO. Mislim ej!! Kako lahko tako zvajajo folk...
ABX ::
O.K. če že ne bojo naredili Slo WInxP, bojo vsaj naredil z podporo za Primorkso narečje.
Namesto "please wait" naj napiše "Pridi več ksno"
Namesto "please wait" naj napiše "Pridi več ksno"
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
andrej ::
ne, slovenski w2k ne obstajajo, mozno pa je da bodo XP-ji. bitka se traja
sinko1020: Veliko podjetij se zanima za slovenske w2k/xp sisteme. veliko podjetij raje uporablja w2k kot win9x...
sinko1020: Veliko podjetij se zanima za slovenske w2k/xp sisteme. veliko podjetij raje uporablja w2k kot win9x...
ABX ::
Sej tudi moja nona se zanima za winxx z primorskin narečjem.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gf2 MX400 Ragistry/Driver težavicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (1032) | MCSE |
» | Windows XP Vs Winows 98 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7065 (5611) | tha_man |
» | Personal web server(/&%$ROddelek: Programiranje | 1479 (1286) | alesrosina |
» | Win SuxOddelek: Operacijski sistemi | 2782 (2136) | ahac |
» | windows meOddelek: Programska oprema | 1993 (1516) | JLP |