Forum » Programska oprema » win xp-slovenscina?
win xp-slovenscina?
andrej ::
da, tako kot vse ostale razlicice novejsih MS OS-ov. mogoce bomo dokacali celo slovensko verzijo...
capitanoss ::
Včeraj sem si inštaliral Win Xp beta2. Boljši je kot sem pričakoval računalnik je hitrejši,hitreje se zaganja tudi moj problem z WIN me je rešen. Ta windows je QL
Moti me sam to da ni vse skupaj Slo, ko še slo vsezija bom ga takoj kupil !
seveda ne original ker original stane tolko kot en slabši avto
184 000 sit !!!
-----------------------------------------------------
Moti me sam to da ni vse skupaj Slo, ko še slo vsezija bom ga takoj kupil !
seveda ne original ker original stane tolko kot en slabši avto
184 000 sit !!!
-----------------------------------------------------
Kje ste zdaj vsi ?
sinko999 ::
Ma folk če pa ne bo slovenske verzije, no je premalo ljudi ki bi kupili taki dragi program - uradno .
Se pravi da MS ne splače prevajati programa za kakih 300-500 prodanih proizvodov .
LP
Se pravi da MS ne splače prevajati programa za kakih 300-500 prodanih proizvodov .
LP
Ni? ni ve?no !
sasox ::
Boljše je, da je ANg verzija malo ceneje, kot pa da imamo SLO verzijo, ker pride pre drago.
Tako sli tako so pa tisti SLo prevodi prav bedni!
Tako sli tako so pa tisti SLo prevodi prav bedni!
JLP ::
Za enga k prvič uporabla komp niso prov nč bedni.
Seveda se bojo pa prej al slej vsi navadt da SLO programov itak ni tko velik.
Tko da je itak najbol da se kr na angleških začne delat. Pa še naučiš se svetovnega jezika.
Seveda se bojo pa prej al slej vsi navadt da SLO programov itak ni tko velik.
Tko da je itak najbol da se kr na angleških začne delat. Pa še naučiš se svetovnega jezika.
Live long and prosper!
witboy: daj nehaj s taksnimi komentarji
capitanoss: o cem ti bluziz z 184k?XP-ji ne bodo stali kolko, razen server verzije...
sinko1020: ti se ne zavedas, da so slovenski win9x zelo uspesni in prodajani. Vsekakor je cifra bistveno vecja, kot tvojih par stotakov..
Za racunalniski folk je slovenscina res okorna, ampak za ljudi, ki uporabljajo racunalo samo kot orodje pa je slovenscina zelo dobrodosla...
capitanoss: o cem ti bluziz z 184k?XP-ji ne bodo stali kolko, razen server verzije...
sinko1020: ti se ne zavedas, da so slovenski win9x zelo uspesni in prodajani. Vsekakor je cifra bistveno vecja, kot tvojih par stotakov..
Za racunalniski folk je slovenscina res okorna, ampak za ljudi, ki uporabljajo racunalo samo kot orodje pa je slovenscina zelo dobrodosla...
3LeR. ::
slo prevod res nima veze ker ga bo pac kupilo premal ljudi
sam de mi ne bo kdo tuki reku de bo kupu
original
itaq mamo in bomo mel vsi pirate
sam de mi ne bo kdo tuki reku de bo kupu
original
itaq mamo in bomo mel vsi pirate
-3LeR-: a si ze slisal za podjetja? podjetja imajo raje slovenske verzije, pa se legalne po povrhu!
A si ze slisal za OEM verzije, ki jih vsak "obicajen" kupec dobi ob PC-ju...
Daj vsaj malo odprite oci no
A si ze slisal za OEM verzije, ki jih vsak "obicajen" kupec dobi ob PC-ju...
Daj vsaj malo odprite oci no
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prevod programerskih izrazovOddelek: Programiranje | 2472 (1983) | [MYTiX] |
» | Firefox 1.0.4 in Mozilla 1.7.8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15000 (12216) | Marjan |
» | Windows XP, preklop med jeziki v menijih in oknih?Oddelek: Operacijski sistemi | 3605 (3170) | ChraseR |
» | Firefox 1.0 je tu! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11315 (11315) | MrStein |
» | xp slovenski?Oddelek: Operacijski sistemi | 1537 (1242) | Neo32 |