» »

TV operater

TV operater

dellovka ::

Zdravo. Sem v fazi izbire TV operaterja pa me najbolj vleče na T2, najbolj zaradi preglednega vmesnika. Malo me moti, da je zgolj v najdražjem paketu (81,99 EUR na mesec) vključen časovni zamik, ostali paketi te funkcije nimajo ;(( Znižana cena za ta paket je zgolj za eno leto. Kako je s telefonijo na T2-ju? Katerega ponudnika imate vi, prosim za + in - ter za katerega bi se sedaj odločili?

xseki ::

Imam T2 internet, TV + telefonijo.

+Internet tako kot mora biti (optika Rune)
+TV je dober, pregleden, hiter. Paket T4, lahko dokupim časovni zamik v Horizontu
+Web in Mobile App je tudi ok, pomoje boljši od EON in A1 Xplore
-Telefonija ni ok. T2 signal do mene ne pride, slaba pokritost izven večjih mest. Moram gostovati v omrežju Telekoma

Lani smo dobili optiko, zdaj koristim popust novega naročnika pri T2, na dve leti se bo menjalo operaterja. T2 je predrag brez popusta, če se mene vpraša.

edi45 ::

Internet pri T-2, optika 500/100mbs
TV programske sheme nimam, saj noben od naju s punco ne gleda programov. Imava sicer eon app na TV od tasta, če bi že kdaj kaj slučajno pogledala, drugače pa imava netflix, hbo max, prime video in sflix :)

Telefon pri Telemach paket največ

To, da plačuješ paket 81,99 EUR zgolj zaradi časovnega zamika je brutalno drago. Ostalega se mi zdi, da niti ne bi tako potrebovala. No, razen partner par športnih programov.

Pezdicek ::

80€ za tv? ?

nimam Tv paketa, predrago in zanič tv kanali z reklamami? omg
a1 internet +
imam naročnino hbo max + sky = cca 8€ in netflix 10€

donvito ::

dellovka je izjavil:

Zdravo. Sem v fazi izbire TV operaterja pa me najbolj vleče na T2, najbolj zaradi preglednega vmesnika. Malo me moti, da je zgolj v najdražjem paketu (81,99 EUR na mesec) vključen časovni zamik, ostali paketi te funkcije nimajo ;(( Znižana cena za ta paket je zgolj za eno leto. Kako je s telefonijo na T2-ju? Katerega ponudnika imate vi, prosim za + in - ter za katerega bi se sedaj odločili?

https://www.t-2.net/paketi/oranzni-opti...
vzameš tega, časovni zamik doplačaš(cca 5€ na mesec?). Pa še eno leto imaš samo 19,99€.

Kawhi ::

Časovni zamik te pride 1,25€ na mesec če vsake 3 mesece vnovčiš pike...

MIHAc27 ::

Meni je tudi bolj odgovarjal t2... na a1 se vmesnika še vedno nisem navadil po 1 letu. Je pa pri A1 fino, ker je Voyo že vključen. Pride včasih prav.

Časovni zamik pa kot rečeno...se lahko doplača (in definitivno je vredno)

Je internet 1000/200 dovolj? Nisem zahteven uporabnik, na te številke se pa na žalost ne spoznam :(

neverjetni99 ::

dellovka je izjavil:

Je internet 1000/200 dovolj? Nisem zahteven uporabnik, na te številke se pa na žalost ne spoznam :(

Preveč, če nisi zahteven uporabnik ti je 100/20mb linija več kot dovolj. To imaš potem cca 12mb/s prenosa

500/100 je prva opcija. Kaj pa to pomeni za download filmov ter ali to kaj vpliva na wi-fi povezavo po stanovanju?

mtosev ::

Ne da je dovolj, ampak je preveč za nezahtevnega uporabnika.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

dellovka je izjavil:

500/100 je prva opcija. Kaj pa to pomeni za download filmov ter ali to kaj vpliva na wi-fi povezavo po stanovanju?

Sam imam 500/100mb. Če downloadaš, ti bo do cca 60mb/s vleklo filme, igre itd.

Nima pa to vpliva na wi-fi, da potem recimo slabo lovi?

dellovka je izjavil:

Nima pa to vpliva na wi-fi, da potem recimo slabo lovi?

Ne, ne bo nič slabše "lovilo" zaradi tega če obremeniš linijo, internet zna edino potem počasneje delat. To je pa itak normalno, če zasedeš bandwith

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Omrežja in internet
1941600809 (350) PINki
»

T-2 bo podražil pakete (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
659476 (4507) svecka
»

Smiselnost TV paketov in alternative (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13320479 (9461) kanarin
»

A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )

24681818 (24223) Tilen
»

T2 ali Telekom (strani: 1 2 )

6919543 (11545) PunkDude

Več podobnih tem