» »

The Simpsons - GTA Style :)

The Simpsons - GTA Style :)

V-i-p ::

Hum, nič se ne govori o omenjeni igri - The Simpsons: Hit & Run. Meni osebno je prav zabavna. Podobna kot GTA. Mesto, imaš hišo, ženo, dva otroka (kot v nanizanki ;) in delaš razne misije za familijo. Po mestu lahko delaš kar ti paše, jemlješ avtomobile, greš v trgovino, pretepaš ljudi, predvsem pa so meni všeč komentarji ki jih fotr, Marge, Lisa ali smrkavec Bart spuščajo, odvisno v vlogi koga igraš. Še uradna stran!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Boki_ ::

Ti a maš to igro?Če jo maš, mi odgovori zasebno.
I'm back

VuLc4n0 ::

na koliko cd-jih je?

baje je velka mau več kot 2 GB8-O
http://christinalake.cjb.net

Jep, igram to igro, je pa na 3 cdjih.
P.s. Igra mi je še toliko bolj zabavna, ker so glasovi originalni, kot v nanizanki >:D.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Freelancer ::

Tole morm pa hitr dobit. Nevem zakaj sm mislu, da PC razlicice sploh ni??? :D

sk8er ::

kaka je pa kej igralnost,vodljivost avtomobilov??
grafika??
mininalne zahteve?
Flip that sh*t!

Tale spil je zakon, zabaven in lustkan :) Tud ce simpsonovih ne poznate je tezko, da se vsako misijo ne nasmejite. Men je vsec ker so se spustil v detajle. Strojne zahteve niso nevem kako velike (se mi zdi nekje v rangu GF3 in 1GHz).

Tr0n ::

To je bolj igra, ki spada v kategorijo Kiddie (For Kids). Drugace pa lepa risankasta grafika :).

[SkA] ::

Meni se zdi čisto zabavna arkada - sem imel tudi sam pomisleke ko sem gledal screenshoote, ampak ko sem jo probal pa rata kar zabavna.

Jaz sem imel tudi pomisleke, ampak so se razblinili. Sploh pa se spil ne uvrsti strogo pod kiddie, saj bi rekel da je primeren tako za 10 kot 50 letnike :).

Jep, po skrinšotih sem bil isti. Pomisleke sem imel če bo to sploh igralno, ko sem jo pa začel igrat, je pa prav fino zabavna :D.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Just Cause 4 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
665563 (2637) kitl76
»

Saints Row IV (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9112632 (3727) oo7
»