Forum » Loža » Neodzivnost zavarovalnice
Neodzivnost zavarovalnice
permit ::
Nastal je zavarovalni primer, zavarovalnica je sporočila, da naročim odpravo škode in ko bo račun obrtnika izstavljen, naj ga jim pošljem. Navedeno storil. Sedaj že mesec dni ni odziva. Po telefonu vedno pravijo, da imajo veliko primerov sedaj in, da bodo javili, pa nič.
OZ navaja: da mora zavarovalnica izplačati zavarovalnino ali odškodnino v dogovorjenem roku, ki ne sme biti daljši kot štirinajst dni, šteto od dneva, ko je dobila obvestilo, da je zavarovalni primer nastal.
https://zakonodaja.com/zakon/oz/943-cle...
Kaj lahko storim? Imate kakšne podobne izkušnje, zavarovalnica je Generali.
OZ navaja: da mora zavarovalnica izplačati zavarovalnino ali odškodnino v dogovorjenem roku, ki ne sme biti daljši kot štirinajst dni, šteto od dneva, ko je dobila obvestilo, da je zavarovalni primer nastal.
- spremenilo: permit ()
Apple ::
Jaz imam, žal, podobne izkušnje s Triglavom...
Moja zahteva ima še vedno isti status od prijave škode.
Razumem, da je bila v začetku avgusta masa zahtevkov... Samo od takrat bodo kmalu minili že trije meseci.
Moja zahteva ima še vedno isti status od prijave škode.
Razumem, da je bila v začetku avgusta masa zahtevkov... Samo od takrat bodo kmalu minili že trije meseci.
LP, Apple
wcpapir ::
Nastal je zavarovalni primer, zavarovalnica je sporočila, da naročim odpravo škode in ko bo račun obrtnika izstavljen, naj ga jim pošljem. Navedeno storil. Sedaj že mesec dni ni odziva. Po telefonu vedno pravijo, da imajo veliko primerov sedaj in, da bodo javili, pa nič.
Kontaktiraj poslovno enoto ki zadevo ureja in prosi za sefa cenilcev
starfotr ::
Pokliči zavarovalnico in se zanimaj za sklenitev zavarovanja.
V roku največ nekaj dni bo nek agent že pri tebi. Ves slinast, sluzast in namazan z vsemi žavbami. Še POS terminal bo imel s sabo, da lahko TAKOJ plačaš.
Toliko k tem, koliko imajo gužve. Gužva je samo, ko morajo oni izplačat denar. So pa vedno odprti za sveže prilive.
V roku največ nekaj dni bo nek agent že pri tebi. Ves slinast, sluzast in namazan z vsemi žavbami. Še POS terminal bo imel s sabo, da lahko TAKOJ plačaš.
Toliko k tem, koliko imajo gužve. Gužva je samo, ko morajo oni izplačat denar. So pa vedno odprti za sveže prilive.
135063 ::
pri grawe ni delovala oddaja prijave skode preko spleta, ce si dal vec kot eno priponko (polja za 3), obvestilo pa je bilo, da je zahtevek uspesno oddan. vedno, vedno in se enkrat vedno preveri po telefonu!
wcpapir ::
Pokliči zavarovalnico in se zanimaj za sklenitev zavarovanja.
Kaj mislis, da prodaja likvidira škode ali kako povezavo vidiš v tej tvoji nebulozi ki si jo napisal ?
AndrejS ::
Pri triglavu je to čisto normalno. Zavlačujejo kolikor se da, jaz sem rešil ko sem se tam osebno oglasil. Povročitelj nesreče je imel pri njih zavarovano mene pa so nategovali 3 mesec za denar - To je bilo pred petimi leti!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali sem kot povzročitelj male prometne nesreče dolžan obvestiti svojo zavarovalnico (Oddelek: Loža | 2007 (1180) | 2dark |
» | DFS - davek na finančne transakcijeOddelek: Loža | 803 (454) | Mare2 |
» | Odgovornost iz obveznega zavarovanja in civilna tožbaOddelek: Na cesti | 5055 (4183) | MrStein |
» | Registracija avtomobila in napačen datum na zav. policiOddelek: Na cesti | 4881 (4130) | MadMax |
» | Zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24629 (23247) | igor37 |