» »

Pijača Prime

Pijača Prime

kuglvinkl ::

xseki je izjavil:

Prime: kaj je v ozadju pijače, ki je obnorela svet?

https://www.metropolitan.si/trendi/prim...

v redu članek.
Your focus determines your reallity

tikitoki ::

Za 20 centov dobim prasek za liter tekocine za rehidracijo v skladu s priporocili WHO. Ocitno nekateri se vedno dobro sluzijo s prodajo kacjega olja.

mtosev ::

Market za te zadeve je. Kapitalizem dela.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Horas ::

Lonsarg je izjavil:

Tako je, sladkor pač redi, kar komot kompenziraš s tem da pač manj količine ješ/piješ... Medtem ko dodatki ki nadomestijo sladkor pa so v povprečju vedno slabši za samo zdravje.

Marketing je ful opral ljudi da kupujejo hrano/pijačo ki manj redi, prava zdrava rešitev pa je da pač manj ješ...

ni res, če msnj ješ si več lačen. rešitev je jesti več nizkokalorične hrane, volumensko več.

na koncu dneva, tedna... je še vedno in bo vedno veljalo CICO.

tikitoki je izjavil:

Za 20 centov dobim prasek za liter tekocine za rehidracijo v skladu s priporocili WHO. Ocitno nekateri se vedno dobro sluzijo s prodajo kacjega olja.

who je pa ful za vrjet ja. pred kratkim so dali aspartam v 3jo kategorijo kancerogenosti. uganeš kaj je v drugi?? vino, pivo, aloe vera, telefoni, delo ponoči...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Horas ()

Lonsarg ::

Horas je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

Tako je, sladkor pač redi, kar komot kompenziraš s tem da pač manj količine ješ/piješ... Medtem ko dodatki ki nadomestijo sladkor pa so v povprečju vedno slabši za samo zdravje.

Marketing je ful opral ljudi da kupujejo hrano/pijačo ki manj redi, prava zdrava rešitev pa je da pač manj ješ...

ni res, če msnj ješ si več lačen. rešitev je jesti več nizkokalorične hrane, volumensko več.

Da ampak to z nizkokalorično hrano je le psihološko, telo žal ni narejeno da si vedno sit, če si vedno sit se boš zredil, bi moral v res res ekstremne diete da bi lahko bil vedno sit pa se hkrati ne zredil. Pa kar se pijače tiče greš za manj kalorij raje na vodo kot da se preseravaš z sugar-free pijačami.

Zato jem jaz lahko dopoldne sladkarije in navadno colo, pa sem še vedno uspel 11kg v 3 mesecih shujšat. In to tako, da sem se pač odločil da po 15h ne jem do naslednjega jutra. Tako se hujša ne pa neko kompliciranje z posebnimi dietami in sugar-free pijačami. Za vzdrževanje teže bo pa najbrž dovolj že da bom po 18h brez hrane.

Vse lepo brez spremembe kaj jem ali nekih sugar-free brozg.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

nevone ::

In to tako, da sem se pač odločil da po 15h ne jem do naslednjega jutra

Točno tako se hujša, samo količina kalorij je pomembna. Tudi to ni pomembno, ob katerih urah ješ oz. ne ješ. Ješ lahko tudi samo ponoči, če ne boš potem še cel dan.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

mihy11 ::

Lonsarg je izjavil:

Horas je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

Da ampak to z nizkokalorično hrano je le psihološko, telo žal ni narejeno da si vedno sit, če si vedno sit se boš zredil, bi moral v res res ekstremne diete da bi lahko bil vedno sit pa se hkrati ne zredil. Pa kar se pijače tiče greš za manj kalorij raje na vodo kot da se preseravaš z sugar-free pijačami.

Zato jem jaz lahko dopoldne sladkarije in navadno colo, pa sem še vedno uspel 11kg v 3 mesecih shujšat. In to tako, da sem se pač odločil da po 15h ne jem do naslednjega jutra. Tako se hujša ne pa neko kompliciranje z posebnimi dietami in sugar-free pijačami. Za vzdrževanje teže bo pa najbrž dovolj že da bom po 18h brez hrane.

Vse lepo brez spremembe kaj jem ali nekih sugar-free brozg.

Vprašanje je kako si shujšal. Če ti je zraven pobral še kup mišic ni to neko uspešno hujšanje bi reku.
"Computers are good at following instructions, but not at reading your mind."
by Donald Knuth

energetik ::

Vedno bolj gremo proti temu: :|

vires in numeris

Nažalost ja. Jih ima res, ampak v zelo malih količinah pa še v nepravem razmerju.
by Donald Knuth

D3m ::

energetik je izjavil:

Vedno bolj gremo proti temu: :|

Miss Funbags :D

Čeprav mi je tale boljši

Secretary of education

|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

nodrim ::

Zakaj vam je pa cena problem? Če so kupci pripravljeni plačat to ceno, je ta cena točno taprava. Če bi prodali isto količino po 10 EUR, bi morali bit neumni, če ne bi dvignili cene.

D3m ::

Če bi jaz imel EDINI kos kruha na svetu vam ga prodal za 1 milijardo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

energetik ::

D3m je izjavil:

Lahko bi probal. Ampak bi bila težka, ker 8 milijard folka bi ti iztrgalo iz rok, še preden bi sploh videl tvojo 1 milijardo EUR. Pa še tebe bi dali na raženj.

Daj no malo bolj realne pripombe...
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

D3m je izjavil:

Prodal bi ga težko za 1 milijardo, komot pa lahko tako ceno postaviš in potem gledaš kako plesni. Če ti ga pa nekdo kupi, ima pa kupec vso pravico do tega. ;)

blaz5 ::

D3m je izjavil:

Razlika je da se tu ne gre za kruh, ki predstavlja osnovno živilo ampak čisti luksuz/prestiž. Za take stvari je logično, da se bo pač prodajalo po ceni ki jo trg še prenese.

tikitoki ::

energetik je izjavil:

D3m je izjavil:

Lahko bi probal. Ampak bi bila težka, ker 8 milijard folka bi ti iztrgalo iz rok, še preden bi sploh videl tvojo 1 milijardo EUR. Pa še tebe bi dali na raženj.

Daj no malo bolj realne pripombe...

Neumna je ze prodati zadnji kos hrane in predcasno umreti od lakote.

BuDi79 ::

PersonaRuda je izjavil:

Če bo kdo hodil po Španiji si ga lahko kupi za 3€. Čestitke Sparu.

Pejt v španijo kupit, a ne, kaj se pa zamudiš.
Pa appla v ZDA...
Pa huaweja na kitajsko..
Pa ves prašek v Italijo.... aja... potem pa čestitke vsem.

Nesta ::

Pijača je če ne drugega zdravju škodljiva :)

Miki N ::

Po mojem en takle Prime v šolah ustvarja podobno sceno kot včasih, ko ti je kak "mesarjev sin" se bahal s kako prešvercano robo in mogoče še kakemu izbranemu "oprodi" pustil košček ali da se dotakne. :))

PersonaRuda ::

BuDi79 je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Če bo kdo hodil po Španiji si ga lahko kupi za 3€. Čestitke Sparu.

Pejt v španijo kupit, a ne, kaj se pa zamudiš.
Pa appla v ZDA...
Pa huaweja na kitajsko..
Pa ves prašek v Italijo.... aja... potem pa čestitke vsem.

Španija je predaleč, pa še dragi je. 3€ pride v Španiji. V Nemčiji pa je zdaj na akciji od 19.10.23 do 25.10.23 za 1,99€. Špar v Sloveniji pa 6€ po redni ceni. Kak lupi ovce Špar. :))

Še slikica in vir za akcijsko ceno 1,99€:

https://filiale.kaufland.de/angebote/ak...

Bodo pa v kratkem tudi akcije v Šparu Slovenija (pa bo še vedno predrag in se bo mastno služilo s prodajo). Vse to je strategija in vrhunski marketing za to ničvredno in pretirano drago pijačo. ;)

Če ti je pretirano draga, je ne rabiš kupit. ;)

nodrim je izjavil:

Če ti je pretirano draga, je ne rabiš kupit. ;)

V življenju nisem kupil Getorade, niti kakšen drugi Isotonic tako, da je čisto vseeno kakšna je cena, ker ne bom tega kupil. In če jutri to stane 1 cent ali pa če zastonj talajo, jaz takšnih stvari ne mislim pit. ;)

Ravno to pravim, ne vem kaj se tle folk zgraža, da je cena previsoka. :) Če je nočete pit, je ne kupit. Če jo hočete pit, pa se vam cena zdi previsoka, je ne kupit. Konec zgodbe. :D

Zakaj pa starši to kupujejo otrokom in zakaj si je otroci želijo, je pa čisto druga tema :)

mr_chai ::

nodrim je izjavil:

Ravno to pravim, ne vem kaj se tle folk zgraža, da je cena previsoka. :) Če je nočete pit, je ne kupit. Če jo hočete pit, pa se vam cena zdi previsoka, je ne kupit. Konec zgodbe. :D

Zakaj pa starši to kupujejo otrokom in zakaj si je otroci želijo, je pa čisto druga tema :)

Ne zgražamo se nad pijačo, ki je absurdno predraga. Zgražamo se nad tem, da kaj takega sploh lahko obstaja na trgu in da se dobro prodaja. Torej, zgražamo se, da drvimo v idiokracijo.

Ja, ok, ampak zgražate se samo tisti, ki tega nočete kupit. Na tak način se lahko gremo zgražat nad praktično vsakem izdelku na trgu. Enim paše nekaj, enim drugo. Fanboyevstvo se pa kaže na vseh področjih, od telefonov do avtomobilov, glasbe, oblek in takih in drugačnih znamk, za katere je folk pripravljen plačati višjo ceno za recimo enako funkcionalnost.

Meiniken ::

Ma ta argument lahko uporabiš za skoraj vsako zadevo.

Gregor P ::

Sam nisem za prepovedi per se, ampak od države pričakujem, da javno pove in ozavešča državljane, če je nekaj piramidna shema ali ne - in potem npr. v OŠ pri nekem predmetu obdelajo najodmevnejše primere očitnih prevar.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

GregiB ::

PersonaRuda je izjavil:

Še slikica in vir za akcijsko ceno 1,99€:

https://filiale.kaufland.de/angebote/ak...

Tole je pa res ta najboljš marketinški prijem... Najprej plasiraj zadevo na trg za vrtoglavo ceno in ostriži ta najbolj zadrte ovce.. Potem pa spusti ceno v "akciji", cena je sicer še vedno desetkratnik lastne cene, ampak... je pa 3x nižja, k prej... ergo... navali narod...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

nodrim je izjavil:

Meni je fascinatno kako jima je biznis uspel. Ta poslovni model je za v učbenike. In meni sta ta dva tipa carja, da za produkt, katerega konkurenca ponuja od 0,60€ do 1,20€ onadva prodajata za vsaj 2€ (ko je akcija) in tja do 6€. Respect za njiju, ker jima je biznis uspel. In pa vsa čast vsem ovcam, ki se najdejo, da si to precenjeno stvar kupijo in so jo pripravljene tako drago plačati. Zakaj pišem drago? Ker konkurenca ponuja isti produkt za ceno od 0,60€ do 1,20€.

Ampak jaz ne bom kupil niti konkurenčnega produtka, niti tega, ker me te obarvane vode z umetnimi sladili (aspartam...) skoraj 0 kalorijami in z 0g sladkorja niso nikoli prepričale, da je to dobro, kaj šele zdravo za moje telo. Ampak kdor hoče, si naj kupi.

Smo pa dobili 2 tipa, ki sta si umislila sladkano vodo in bosta postala milijarderja, ter na koncu zasedla 3. mesto takoj za Coca-colo in Pepsi po prometu s to pijačo in ekstra navito ceno. Respect! za poslovni model in vrhunski marketing, ter da je dovolj ovc zagrizlo v to stvar. ;)

Uspelo jima je. To šteje. 8-)

PersonaRuda je izjavil:

Respect! za poslovni model in vrhunski marketing, ter da je dovolj ovc zagrizlo v to stvar. ;)

Uspelo jima je. To šteje. 8-)
Imamo tudi pri nas take, samo da lupijo starostnike.
https://siol.net/trendi/zdravo-zivljenj...

Točno to, saj večina izdelkov na policah je enakih, od vseh mogočih Coca-Cola, Cockta in sedemnajst drugih. V osnovi ista zadeva, pa je po različnih cenah ;) ne vem zakaj se ravno tle posebej čudite :)

Glede sestavin je pa zagotovo res, da je treba obveščati potrošnike, ampak to pri vseh izdelkih v vseh kategorijah, od poli salame do iPhona.

nodrim je izjavil:

Točno to, saj večina izdelkov na policah je enakih, od vseh mogočih Coca-Cola, Cockta in sedemnajst drugih. V osnovi ista zadeva, pa je po različnih cenah ;) ne vem zakaj se ravno tle posebej čudite :)

Med Coca-colo, cocto in sedemnajst drugih ni razlike v ceni +100%, kaj šele +350%. Primer: 0,5L Getorade v Sparu je 1,34€ in Prime je +350% dražji (6,00€). Takšnih razlik pri ostalih pijačah ni. In temu se čudimo, da kljub +350% razliki v ceni oz. kljub +100% razliki v ceni, ko je nekaj na akciji, pa se še vedno odlično prodaja in hkrati striže ovce.

Nekaj konkurenčnih izdelkov PRIME v Sparu:

Getorade 0,5L za 1,34€ v Sparu:
https://www.spar.si/online/sportni-napi...

IZOTONIČNI NAPITEK MOUNTAIN BLAST, POWERADE, 500ML - 1,24€

IZOTONIČNI KOKOSOV NAPITEK EXOTIC ISO POWER, SPAR, 0,75L - 0,99€

IZOTONIK LIMONA, OSHEE, 0,75L - 1,04€

IZOTONIČNA PIJAČA POMARANČA FAST HYDRATION, ISOSTAR, 500ML - 1,71€

NAPITEK CITRUS SPORT ISOTONIC, RAUCH, 0,5L - 0,97€

ENERGIJSKI NAPITEK MOJITO BREZ SLADKORJA THE WITHCHER, OSHEE, 500ML - 1,45€

PIJAČA POMARANČA IN INGVER DETOX FIRST 1, FRUCTAL, 0,5L - 1,29€

NAPITEK ISOŠPORT, SOLA, 0,5L - 0,99€

Še link s cenami:
https://www.spar.si/online/pijace/breza...

Je kje med temi konkurenčnimi izdelki +100% razlike v ceni? Oz. +350% kot pride PRIME napram Getorade (1,34€ vs. 6,00€).

Je med Coca-colo, Cocto, Pepsi, Mercator Colo, Dr. Pepper... kje razlike +350% v ceni? Ni. No vidiš temu se čudimo, da je lahko na tržišču izdelek, ki je za +300% do +400% dražji od konkurenčnih izdelkov in folk vseeno kupuje. Temu se strokovno reče striženje ovac. ;)

Temu se reče svoboda izbire potrošnika, saj nima veze al je razlika 50 %, 100 % al pa 350 %. Gucci usnjena torbica stane 15.000 EUR in ljudje jo kupijo, mar zato, ker so ovce ali zato, ker hočejo Gucci torbico? :)

nodrim je izjavil:

Temu se reče svoboda izbire potrošnika, saj nima veze al je razlika 50 %, 100 % al pa 350 %. Gucci usnjena torbica stane 15.000 EUR in ljudje jo kupijo, mar zato, ker so ovce ali zato, ker hočejo Gucci torbico? :)

Bedak je tisti, ki mu taka materialna stvar na sočloveku kaj pomeni. Je vse drugo velik bol pomembno kot pa neka materialna stvar.

Lahka si gnoj pa maš ferrarija. In kaj ti to pomaga?
by Donald Knuth

nodrim je izjavil:

Zelo slaba primerjava. Gucci je design, moda, najboljši možni materiali, profi šivilje, način šivanja (za recimo Louis Vuitton torbice sem bral, da so sešite iz enega šiva, za Gucci pa ne vem) več letna tradicija in Gucci torbica odstopa od ene torbice iz C&A. Medtem ko med Getorade in Prime ni razlike. V obeh primerih dobih posladkano in pobarvano vodo iz pipe. ;)

Torbica C&A za 20€:
https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/bag-...

Torbica Gucci za 2000€:
https://www.gucci.com/si/en_gb/pr/women...

Je res, da je razlika v ceni +10.000%, ampak so različni materiali, drugačen dizajn in vse to nabije ceno (seveda ne upravičuje +10.000% razlike, ampak Gucci je več letna tradicija in brand, kateremu neko novo podjetje s torbicami za 500€ ne bo odžiralo kosa pogače)... medtem kot med Getorade in Prime ni razlike v sestavi pijače oz. bistvene razlike v okusu, da bi opravičil ceno +350%. Gre za bolj ali manj za isto sranje samo drugo pakovanje. ;)

PersonaRuda je izjavil:

Je med Coca-colo, Cocto, Pepsi, Mercator Colo, Dr. Pepper... kje razlike +350% v ceni? Temu se strokovno reče striženje ovac. ;)
Pejt kupit na Petrol.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

peaks ::

Isto ura, 99% ljudi ne zna opaziti ali je to ura za 30k ali le dobr ponaredek.
Sem jebal enkrat znanca,ki mu je v življenju poklicno res super uspelo.. kaj je fora... kaže čas, ok tako kot "ista" za 10 €, okolica ne opazi, se pravi ni kot avto. Ampak on se je potrkal po prsih in rekel da je to ponos.
Prime je se slabš, ker je notr pofl...je pa statusni simbol.

49106 ::

Sem že mislil, da smo dno dosegli s tem, ko je iphone postal statusni simbol. Nisem vedel, da gremo lahko še nižje :))

Gregor P ::

Nekje smo močno zavozili kot družba, bodisi kot starši, bodisi pri izobraževanju :'(
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Magic1 ::

Mularijo influencerji izobražujejo vsaj toliko kot starši (verjetno bolj). Seveda mulci v osnovi starše manj upoštevajo:))
Magic

BuDi79 je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Je med Coca-colo, Cocto, Pepsi, Mercator Colo, Dr. Pepper... kje razlike +350% v ceni? Temu se strokovno reče striženje ovac. ;)
Pejt kupit na Petrol.

Še ena butasta primerjava. Petrol ima vse pijače dražje. In ko bo Prime na Petrolu tudi ne bo stal isto kot v Sparu, ampak več.

Tukaj se pogovarjamo za navadne lokalne trgovine, kjer med konkurenčnimi pijačami (Coca-cola, Cocta, Pepsi, Dr. Pepper, Mercator Cola...) ni razlike od +100% do +350% kot je ta značilno za pijačo Prime (Getorade vs. Prime). ;)

peaks je izjavil:

Isto ura, 99% ljudi ne zna opaziti ali je to ura za 30k ali le dobr ponaredek.
Sem jebal enkrat znanca,ki mu je v življenju poklicno res super uspelo.. kaj je fora... kaže čas, ok tako kot "ista" za 10 €, okolica ne opazi, se pravi ni kot avto. Ampak on se je potrkal po prsih in rekel da je to ponos.
Prime je se slabš, ker je notr pofl...je pa statusni simbol.

En Rolex bo zdržal vsaj 250 let pa še bo delal (nima baterije, ampak le mahanizem, katerega navijaš oz. z gibanjem se sam navija). Ura za 10€ pa niti 10 let ne bo zdržala. Ponaredek vs. original: original Rolex ima cenjene kovine, katere so povrhu lahke in trpežne, sestavlja se ga več ur, kjer more biti zaposleni pedanten in imeti dober vid. Ponaredek je prvo kot prvo težji, nima recimo v mehanizmu pravega zlata ampak kakšno drugo težjo in manj trpežno zlitino, ne more zdržati pritiska 1000 ft. In ne bo več deloval čez 10 let.

Je Rolex vreden toliko več denarja? Seveda ni, samo žal ne moremo primerjati ponarejen Rolex vs. original Rolex, ker sta to 2 čisto različni uri, čeprav na videz enaki, a je ponaredek težji in ni tako trpežen kot original.

Medtem ko med pijačo Getorade vs. Prime ni razlike. Obe imata iste sestavine. Ni Prime nobena revolucija ali da bi bilo v njej, kar konkurenca nima. Je le prepakirana konkurenčna pijača z vrhunskim marketingom in ekstra premium ceno. ;)

c3p0 ::

PersonaRuda je izjavil:

Če bo kdo hodil po Španiji si ga lahko kupi za 3€. Čestitke Sparu, da tak lupi ovce za 6€. :)) Epsko. Sicer pa v kratkem pričakujem -50% na to nategancijsko pijačo in potem se bodo ovce teple za to pijačo sredi trgovine. :))

Res dober marketing. Prvo daš ceno 6€. Potem pa čez čas polovičko tega (Španija, Anglija, Amerika...). In ovce navalijo kot mutave in še vedno za več kot 100% preplačajo izdelek kot stane konkurenčni Getorade ali kakšen drugi podoben Isotonic. :D

https://www.sweetz.es/en/products/prime...

Saj ne da 3€ ni nateg. Nateg je že Monster za 1.5 EUR.

Al pa Redbull, samo reklame pač stanejo.
Magic

cvalsr ::

Kamikaza, tebi nekaj ni jasno. Zamenjaj napisa med seboj pa bo bebava raja navdušeno plačevala višjo ceno za cenejšo torbico, kakovost (ki je itak prenapihnjena) nima veliko vpliva. Dokaz so ponaredki, ki kao "niso kakovostni", pa jih težko ločiš od originala. Enako velja za ure (kdo pa bo "čez 250 let" preverjal, če še dela?), diamante, "umetnine" itd. Klinčeva torbica je pač torbica in samo duševni bonsaji si s plačevanjem desetkratne cene dvigajo ego. Očitno se zavedajo, da sicer niso prav veliko vredni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cvalsr ()

musicfreak ::

Probal vceraj Tropical Punch in danes Lemon Lime. Meni sta oba dobra, osvezujoca, precej boljse kot vse od red bulla ali monsterja. Spijem na dan 3 litre navadne vode, obcasno pa pase kaj takega pac za uzitek in spremembo. Raje dam 1-2x na teden za to ven 2 evra (toliko je cena v Nemciji) ali iso clear whey praske, ki so odlicna alternativa navadni vodi, kot za alkohol v barih ali kavice.

Nergaci pa bodo vedno nergali.

Zgodovina sprememb…

cvalsr je izjavil:

Dokaz so ponaredki, ki kao "niso kakovostni", pa jih težko ločiš od originala.

Težko jih ločiš vizualno oz. tako dolgo dokler ne primeš v roke ponaredka in originala ne moreš opaziti razlike (razlika je v teži) in dokler ju ne razstaviš (znotraj ohišja je ponaredek slabše mehansko sestavljen in iz slabših materialov.

Tudi usnjeni sedeži v Renaultu in Rolls-Roycu so navidezno enaki in razliko (komfort, kvaliteto, način šivanja...) opaziš šele, ko se usedeš nanj. Isto je pri urah. In če nekaj isto izgleda (Rolex original ura vs. ponaredek) , še ne pomeni, da je pod ohišjem identično!

musicfreak je izjavil:

Probal vceraj Tropical Punch in danes Lemon Lime. Meni sta oba dobra, osvezujoca, precej boljse kot vse od red bulla ali monsterja. Spijem na dan 3 litre navadne vode, obcasno pa pase kaj takega pac za uzitek in spremembo. Raje dam 1-2x na teden za to ven 2 evra (toliko je cena v Nemciji) ali iso clear whey praske, ki so odlicna alternativa navadni vodi, kot za alkohol v barih ali kavice.

Nergaci pa bodo vedno nergali.

2€ je OK cena in nihče ne bi nič črhnil, če bi to v Sloveniji stalo 2€ namesto sedanjih 6€. In vsa čast, da se najdejo ljudje, ki so toliko pripravljeni plačati. To je zelo spodbudno za biznis in odpira nove priložnosti tudi za ostale. Ni važno kaj narediš, če imaš dober marketing, moraš samo nabiti dovolj visoko ceno in si uspel v biznisu. Ovc je več kot dovolj, ki bodo razgrabile takšne izdelke. ;)

Sej pravim, da gre folku čist preveč dobro. Ko bo usekala kriza, bodo tudi take modne muhe odletele. Drugače pa sladila na polno. Itak so danes že v vsakem mapitku.
Magic

jan_g ::

PersonaRuda je izjavil:

Ni važno kaj narediš, če imaš dober marketing, moraš samo nabiti dovolj visoko ceno in si uspel v biznisu. Ovc je več kot dovolj, ki bodo razgrabile takšne izdelke. ;)

Napisal si, kot da je to nekaj najbolj preprostega na tem svetu. Ampak ni. Prekleto težko je lansirati produkt tako uspešno, kakršenkoli že, s tem, da je v bistvu enak obstoječim na trgu, a trikrat dražji. Pa ti prepričaj ovce, da kupijo tvoj izdelek. Boš hitro ugotovil, da je ena izmed težjih stvari v biznisu. Prepričati ljudi, da odprejo denarnico.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radler in sorodne pijače s čim manj sladkorja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
704125 (1165) fikus_
»

Pijača cedevita (strani: 1 2 )

9716808 (11851) Wolfie
»

Bratu zatežli v OŠ ker si je naroču Laško-Malt (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

46590433 (67216) Pithlit
»

Red bull vs. druge energetske pijače (strani: 1 2 )

7220316 (12361) Jst
»

Ali je nalepka na Coca-Coli sporna? (strani: 1 2 3 4 5 )

22664302 (59127) GGGGG

Več podobnih tem