Forum » Loža » Pošiljanje v tujino - odkupnina
Pošiljanje v tujino - odkupnina
anyman45 ::
Želim poslati par paketov v tujino (Francija) z odkupnino. Bi pa poslal s pošto Slovenije, samo kolikor sem zasledil, nimajo možnosti storitve z odkupnino v tujini ali pač?... Je še kakšna druga poceni opcija... Razna plačila s predhodnim nakazilom, ne pridejo v poštev.
Gre se pa za manšje pakete do 200g, bi se že lahko šteli kot priporočeno pismo.
Ima kdo izkušnje s pošiljanjem v tujino z odkupnino, stroški ipd...
Gre se pa za manšje pakete do 200g, bi se že lahko šteli kot priporočeno pismo.
Ima kdo izkušnje s pošiljanjem v tujino z odkupnino, stroški ipd...
kixs ::
Js se po Sloveniji ne posiljam z odkupnino. V tujino pa mi niti na pamet ne pade.
Zakaj placilo v naprej ne pride v upostev? Zaradi tebe ali kupca?
Zakaj placilo v naprej ne pride v upostev? Zaradi tebe ali kupca?
Jaz pa ravno obratno, zaenkrat pozitivne iskušnje s plačili po povzetju.
Predvsem s strani kupcev, ker želijo plačati šele potem ko prejmejo paket...
Zato iščem kakšne možnosti, kako to dobro in ugodno izpeljati...
Predvsem s strani kupcev, ker želijo plačati šele potem ko prejmejo paket...
Zato iščem kakšne možnosti, kako to dobro in ugodno izpeljati...
starfotr ::
Cel svet deluje na plačilu v naprej, preko bank ali drugih servisov. Ti bi pošto vpletal v to? Ni teorije.
Še v Sloveniji, ko kaj pošljem je opcija samo nakazilo ali osebni prevzem. Ene parkrat so mi pa tudi poslali denar po pošti, ker folk ne zna nakazovat.
Še v Sloveniji, ko kaj pošljem je opcija samo nakazilo ali osebni prevzem. Ene parkrat so mi pa tudi poslali denar po pošti, ker folk ne zna nakazovat.
Cel svet deluje na plačilu v naprej, preko bank ali drugih servisov. Ti bi pošto vpletal v to? Ni teorije.
Kot že rečeno, ne na mojo željo...
Normalno, da raje vidim da plačajo raje v naprej...
starfotr ::
Ja, potem pa naj prejemnik poskrbi za vse - da bo plačano in da bo dostavljeno, kot on želi.
kixs ::
Simple. Ce hocejo dobiti, naj placajo v naprej. Imajo moznost preko banke - IBAN ali, ce imas, tudi PayPal. Ce imajo paranojo, placajo za goods in imajo PayPal zascito. Tu pazi, da dvignes ceno za visini provizije, cca +4%.
Ganon ::
Kupcu se zahvali in počakaj na drugega. Očitno si paketa ne želi dovolj, da tako komplicira. Jaz se s tem ne bi ukvarjal.
tony1 ::
Tako je, biznisa s tujino se tako ne dela, še posebej ne, če je vpleten ebay ali zaresen posel (tj. imaš spletno trgovino).
Kupec naj lepo vnaprej plača vso kupnino in poštnino. Takšni so poslovni običaji. Če se ne strinja, je en mutibarič in se ga raje izgoni.
Kupec naj lepo vnaprej plača vso kupnino in poštnino. Takšni so poslovni običaji. Če se ne strinja, je en mutibarič in se ga raje izgoni.
Machete ::
Zakaj ni na seznamu držav Romunije?
Wth
https://uvoz-izvoz.posta.si/sl/export/
*aha, paket moraš dati, pismo ne gre.. še vedno WTH
Wth
https://uvoz-izvoz.posta.si/sl/export/
*aha, paket moraš dati, pismo ne gre.. še vedno WTH
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja preko pošte + plačilo po povzetjuOddelek: Loža | 4844 (4257) | kixs |
» | Neprevzem pošiljke z odkupnino (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12229 (7806) | c3p0 |
» | Pošiljanje paketaOddelek: Loža | 8486 (6265) | valkyrie |
» | Pošiljanje preko pošte z odkupninoOddelek: Pomoč in nasveti | 35785 (27830) | kmetek |
» | Paket via Pošta slovenije - nepričakovana dodatna postavkaOddelek: Loža | 10331 (9330) | kitewing |