» »

svoch.exe

svoch.exe

Scarecrow ::

problem: sm formatiru disk, in neki časa je računalnik laufu brez antivirusa. kasneje inštaliram zone alarm in mesec kasneje še norton antivirus. Ta zazna virus "svoch.exe" (C:\windows\system32\svoch.exe) in napiše da ga ne more repairat. Zato ga grem zbrisat v command promptu. Ko sm fajl zbrisu resetiram računalnik in mi napiše da ne najde te datoteke in naj jo zbrišem v registru.(žal tega ne znam. Vem da morš dt : start/run/regedit sam ne najdm) sm pa še na enm drugmu forumu brau k je meu 1 enak prublem in je napisu da ko je to iz registra zbrisu mi še zmeri na začetku piše da ga ne najde ( link do foruma )
kaj nej naredim???(a je ta fajl pomemben kr sm ga deletov?)

hvala za vso pomoč

lp, Scarecrow

Packač ::

svoch.exe => za tole nevem kaj je

če si pa zbrisu svchost.exe, pol pa si mal preveč zbrisu ;)

ne svchost.exe mam še zmer gor(če ga nebi blo sploh winsi neb delal)
problem je "svoch.exe"

totek24 ::

Poglej se malo v start/run/msconfig poiskat. Mogoce bo pa kaj tam!

ok sem deletov pa iz registra tut zbrisu(kar sm pač najdu). zanima me če lahko daš "search" po registru?
aja pa še to: a bo ta virus pustu kkšne posledice na računalniku?(norton je napisu da je trojanc). a bi blo bolš če formatiram al nej kr laufa tko k je?

Packač ::

Ja glede posledic odvisn no, če so okužene še druge datoteku pol nimaš kej, če si pa use zbrisu pol je OK. Sicer pa poglej processe če kj sumljivga laufa ugasn, namest si firewall in vse bo fine.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pocasen internet - vzrok svchost.exe??

Oddelek: Omrežja in internet
294412 (3443) residual
»

svchost.exe

Oddelek: Pomoč in nasveti
253539 (2563) Mr.B
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29340491 (15473) brainiac20
»

100% zaseden procesor ?

Oddelek: Operacijski sistemi
81310 (1180) hani
»

XP zahteva po povezavi

81070 (844) Hux

Več podobnih tem