» »

Aspartam

Aspartam

1
2
»

Matevžk ::

Čeprav priznam, da zaradi domnevne kancerogenosti sladil raje posežem po sladkorju, je vseeno morda ta dilema podobna tisti o genetski spremenjenih živilih. Punca študira medicino in je rekla, da je njihov profesor, ki se ukvarja z genetiko, rekel, da bo enkrat tudi on povzdignil glas in zahteval označevanje ali je bila rastlina, iz katere je pridobljeno živilo, genetsko spremenjena ali ne. In od takrat naprej bo kupoval samo še genetsko spremenjena živila, ker so lepša, niso bila prisiljena v proizvodnjo nam nevarnih naravnih strupov proti zajedavcem, niso bila škropljena in so mnogo strožje kontrolirana s strani inšpekcij.
lp, Matevžk

_marko ::

Matevzek:

A govoriš o dr.Komelju?
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Matevžk ::

Možno :D ... Pojma nimam o imenu.
lp, Matevžk

antonija ::

Kaksno pa izglea genetsko nespremenjeno zivilo? A to so zivi fosili? Ker vsako zivilo skozi rodove dozivlja mutacije (naravne ali pa umetne), vsako rastlino in zival ljudje vzgajamo tako da se skozi rodove poudarjajo nam zeljene lastnosti. Kaj mislite da so prve krave dajale mleko skoraj celo leto? Pa da so bila prva jabolka velika in rdeca? Pa da je imela koruza na zacetku tako velike storze? Da so pasme psov "naravna" selekcija?

Sadno drevje in vinske trte se cepi (vnese drugacen genetski zapis), pse se sortira in nacrtno pari, isto je z zivino, z rastlinami,.... hudica, se celo marihuana je genetsko spremenjena do te mere, da je danes prakticno nemogoce najdet semena vrste cannabis sative.

Ampak noben pa nebi jedu kislih jabolk, pil mleko samo kkasen mesec v letu in imel doma trop volkov namesto majhnih nagravznih pudlov.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Matevžk ::

Jasno je bilo mišljeno genetsko spremenjeno na umeten način s tehniko, ki ji pravimo genski inženiring. Gre za vstavljanje gena iz nepovezane vrste (kar izven laboratorija ne bi bilo možno), npr. prašičjega gena v koruzo (če se to izkaže za koristno in nenevarno, jasno).
lp, Matevžk
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Davek na sladko, ste kaj veseli?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25136838 (30105) Raptor F16
»

Coca Cola - sprememba okusa? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16623519 (17186) RejZoR
»

Žvečilni gumi za čiščenje zob? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6011816 (7712) Ganon
»

Cocacola vs. pivo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10318632 (16147) Smurf
»

Škodljivost Coca-Cole (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7214841 (7952) Nashina

Več podobnih tem