Forum » Na cesti » Avto platišča
Avto platišča
LordOfMoney ::
Pozdravljeni slo techovci
Skratka zadeva je sledeča
pred kake pol leta sem kupil nov avto, ki je imel že tovarniško gor bol "Fancy" "poletne" felge
zdej za zimo se mi jih zdi škoda, zato iščem poceni alternativo kaj uporabiti
prva ideja je ta, da kupim čisto klasična platišča in so gor radkape, kar bo zgledalo slabo
druga ideja pa so nova platišča, vendar se vsa gibljejo v rangu 150€ +
kaj priporočate vi? Priporočate katerega od prodajalcev (ala Bartog)?
Skratka zadeva je sledeča
pred kake pol leta sem kupil nov avto, ki je imel že tovarniško gor bol "Fancy" "poletne" felge
zdej za zimo se mi jih zdi škoda, zato iščem poceni alternativo kaj uporabiti
prva ideja je ta, da kupim čisto klasična platišča in so gor radkape, kar bo zgledalo slabo
druga ideja pa so nova platišča, vendar se vsa gibljejo v rangu 150€ +
kaj priporočate vi? Priporočate katerega od prodajalcev (ala Bartog)?
Motion ::
Original od znamke v manjši dimenziji morda? Z neorinalnimi boš mel še stroške homologacije (nisem prepričan)? Za kakšen avto in dimezijo platišča gre če ni skrivnost?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Motion ()
LordOfMoney ::
original od znamke odpade (cupra)
glede homologacije je pa tako, da je že veliko dimenzij homologiranih (od 17 col do 20/21), tako da tudi to ni problem
glede homologacije je pa tako, da je že veliko dimenzij homologiranih (od 17 col do 20/21), tako da tudi to ni problem
nejc_nejc ::
Daj navadne železne feltne in ne kompliciraj.
Ali ti avto gledaš ali se voziš z njim.
da kupim čisto klasična platišča in so gor radkape, kar bo zgledalo slabo
Ali ti avto gledaš ali se voziš z njim.
Motion ::
LordOfMoney je izjavil:
original od znamke odpade (cupra)
Glede homologacije je pa tako, da je že veliko dimenzij homologiranih (od 17 col do 20/21), tako da tudi to ni problem
Od Seat-a so kaj cenej, pašejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup avtomobila-homologacijaOddelek: Na cesti | 2720 (1713) | xda develope |
» | Alu platisca - na kaj je potrebno pazitiOddelek: Loža | 4083 (2670) | dciglar |
» | Platišča Audi A3 ETOddelek: Na cesti | 1714 (1479) | Majk3213sroc |
» | alu platišča za avto (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10616 (7083) | šernk |
» | Optimalne dimenzije zimskih pnevmatik (majhne-velike/tanke-debele) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 21446 (17710) | GrimReaper |