Forum » Šola » FRI zvezki
FRI zvezki
sussyknedl ::
Se na FRI-ju lahko uporablja laptop med predavanji, al bom moral še 3 leta programirat na papir? (za predmete kot so matematika alpa fizka, mi ni problem, bl me jezi programiranje...)
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
ziggy42 ::
Od kdaj pa pri programiranju ne pustijo imet svojega racunalnika? Ce kaj, to celo spodbujajo.
Glej samo da ga ne prineses k Zimicu, te bo ven vrgel.
So pa bili programerski izpiti na papir obcutno lazje ocenjevani kot na racunalniku. Tam se pac oceni samo tisto kar pride pravilno cez teste.
Glej samo da ga ne prineses k Zimicu, te bo ven vrgel.
So pa bili programerski izpiti na papir obcutno lazje ocenjevani kot na racunalniku. Tam se pac oceni samo tisto kar pride pravilno cez teste.
acookook ::
sussyknedl je izjavil:
Se na FRI-ju lahko uporablja laptop med predavanji, al bom moral še 3 leta programirat na papir? (za predmete kot so matematika alpa fizka, mi ni problem, bl me jezi programiranje...)
Pri Mahniču (v penziji) se je še večinoma pisalo v zvezke na predavanjih, pri Slivniku pa se tudi spomnim, da sem še tudi "kucal" v zvezek. Predvsem se je šlo za to, ker so določeni primerki igrali igre ala LoL in RL in povzročali štalo. Sploh pa se je ta isti folk čudil, da ni naredil predmeta. V višjih letniki, kjer pa je že kolko-tolko normalen folk pa je uporaba skoraj zaželena, sploh tam kjer je nekaj malega kode (kakšen UOZP, ali spletno programiranje). Jaz bi rekel, da je najboljši kombo za pisanje zapiskov nek lappy, ki ima touch, da pišeš direkt zraven slajdov.
.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FRI ali ne?Oddelek: Šola | 4717 (3769) | sarma832 |
» | FRI (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šola | 48704 (36224) | awy |
» | Uporaba računalnika v šolkih ustanovahOddelek: Loža | 1988 (1714) | 823483 |
» | Fakulteta-ZapiskiOddelek: Šola | 1970 (1513) | Iluvatar |
» | Fakulteta & prenosniki & varnost & izdelava zapiskiOddelek: Pomoč in nasveti | 8234 (7286) | mojca |