Forum » Šola » Najdena napaka v diplomi po diplomiranju?
Najdena napaka v diplomi po diplomiranju?
Joze234 ::
Pozdravljeni kakšen mesec nazaj sem diplomiral na fri in sem danes opazil da je diploma ki so jo objavili napačna (mentor bi jim moral posredovati diplomo ampak je posredoval napačno), vezana diploma pa je pravilna. Zanima me ali imam lahlo zaradi mentorjeve napake kakšne težave s tem ali lahko samo obvestim referat in dodam pravo diplomo da jo posodobijo?
tony1 ::
Seveda ne bo nobenih težav, največ kar je lahko, je da se jim ne bi dalo popraviti napake.
Mail napiši v referat.
Mail napiši v referat.
Tidule ::
Ce bos kdaj zasedal mesto v vladi, verjemi da bo novice o tem kako se verzije diplome razlikujejo.
Za vsakodnevno zivljenje pa se s tem ne bo nihce obremenjevalm. Poklici/pisi v referat in se pac dogovorite, da se nalozi prava verzija. Jebat ga, napake se dogajajo.
Za vsakodnevno zivljenje pa se s tem ne bo nihce obremenjevalm. Poklici/pisi v referat in se pac dogovorite, da se nalozi prava verzija. Jebat ga, napake se dogajajo.
Furbo ::
Folk diplomira in rabi spraševati take osnovne zadeve? Kaj je pa mami rekla?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
Ales ::
Verjetno ga je strah, da mu bodo razveljavili diplomo in bo moral vse še enkrat opravljati, po pavzi kakega leta ali dveh. Pri drugem mentorju, druga tema. Sploh če še odkrijejo, da je delno prepisana in delno narejena z ChatGPT, potem je pa itak mrzel.
ninite ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navajanje virov vprašanje?Oddelek: Šola | 4149 (3497) | lonewolf_ |
» | Diploma na faxuOddelek: Loža | 7393 (5981) | Invictus |
» | Zagovor diplome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 52157 (31722) | gzibret |
» | CV in imena šol ter nazivOddelek: Šola | 3919 (3314) | fosil |
» | Lektoriranje / tisk diplomskeOddelek: Šola | 8454 (2030) | thramos |