Forum » Pomoč in nasveti » Samsung S23+ problem
Samsung S23+ problem
Temo vidijo: vsi
Denji85 ::
Zdravo,
kadarkoli ugasnem ekran in se mi stvar predvaja v ozadju recimo youtube premium ali pa viber klic ko ugasnem fon se stvar diskonekta oz izklopi. Ne prejemam tudi notifikavij od gmaila, obcasno od fb messengerja, navigacija se isto izklopi ko ugasneš ekran. Skratka KATASTROFA od telefona. A ve kdo kaj bi bila fora? Pri S21+ ni bilo nobenih takih problemov.
kadarkoli ugasnem ekran in se mi stvar predvaja v ozadju recimo youtube premium ali pa viber klic ko ugasnem fon se stvar diskonekta oz izklopi. Ne prejemam tudi notifikavij od gmaila, obcasno od fb messengerja, navigacija se isto izklopi ko ugasneš ekran. Skratka KATASTROFA od telefona. A ve kdo kaj bi bila fora? Pri S21+ ni bilo nobenih takih problemov.
Kawhi ::
Bi prej rekel KATASTROFA od uporabnika;). Poglej da nimaš data saver na on.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kawhi ()
Kawhi ::
Daj no...klikni na nastavitve, na lupo in v polje napiši data saver. ;)
Če imaš slovenščino napiši Varčevanje s podatki ;)
Če imaš slovenščino napiši Varčevanje s podatki ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kawhi ()
Haha ja lahko je to pričat pa niti lev nisem. Pravim ti da nimam nobenih saverjov vklopljenih niti ni nič v spanju pa zajebava. Maš kako rešitev razen to da sem kandidat za Reglo?
Mare2 ::
Haha ja lahko je to pričat pa niti lev nisem. Pravim ti da nimam nobenih saverjov vklopljenih niti ni nič v spanju pa zajebava. Maš kako rešitev razen to da sem kandidat za Reglo?
Poglej, kako oznako ima ta tvoj sogovornik. Ko so na SIOL.net ukinili komentiranje, so se nekateri preselili sem na SLO-tech.
Sicer pa, nastavi telefon na tovarniške nastavitve.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Hja saj o tem sem že razmišljal in vidim, da ne bo druge opcije kot ta. Ker mi pol telefona ne funkcionira proper. Daš en kup dnarja, da je večji crap kot prej. Mi je žal da sem svoji šenkal S21+ :D Razen battery lajfa zame vse isto. :D
m0LN4r ::
Ja dolocene nastavitve so danes res prekompleksne za vecino. Ce ne drkas skos vse nastavitve pac ne mores vedet kaj vse za cuda lahk nastavis.
Globalno, specificno, pod pogojem to in ono. No da ni.
Sem se enako drkal z nastavitvami tipkovnice, da bo namesto svajpa en planet gumb za menjavo jezika.
Pa sem vmes nasel se 30 drugih zanimivih nastavitev ?
Nevem tocno kaj sploh isces, na to lahko tudi vpliva posamezna nastavitev glede obvestil vsake aplikacije, omogoci spanje ali ne moti oz. prej koncentracijski nacin al kva ze.
Pol mas se neko opcijo ja, da ko je display na off noces da prikazuje obvestil oz. so skrita.
Jaz imam nastavljeno, da ko je cas za "spanje" ne dobivam obvestil.
PS: Dobro da si me spomnil, moram si jih izklopiti za outlook.
Globalno, specificno, pod pogojem to in ono. No da ni.
Sem se enako drkal z nastavitvami tipkovnice, da bo namesto svajpa en planet gumb za menjavo jezika.
Pa sem vmes nasel se 30 drugih zanimivih nastavitev ?
Nevem tocno kaj sploh isces, na to lahko tudi vpliva posamezna nastavitev glede obvestil vsake aplikacije, omogoci spanje ali ne moti oz. prej koncentracijski nacin al kva ze.
Pol mas se neko opcijo ja, da ko je display na off noces da prikazuje obvestil oz. so skrita.
Jaz imam nastavljeno, da ko je cas za "spanje" ne dobivam obvestil.
PS: Dobro da si me spomnil, moram si jih izklopiti za outlook.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
To sem že vse probaval. Ta fon mi aplikacije požene v spanje kljub temu, da jo recimo prestavim v način, ki nikol ne dovoljuje spanja. Youtube premium imam zato, da poslušam muziko ob ugasnjenenem fonu, Tunein app mi isto killa. Vse mi killa. Pa lahko vse prestavim v način nespanja. Nevem kaj bi bil lahko problem?
Gmail, fb chat vse imam obkljukane notifikacije in ne delajo. Dela samo Viber in par drugih. Pa je nastavljeno vse na isto. Zdaj mi pa razloži kaj je fora? To je crap fon, nekaj je zbugano. Mora biti.
Gmail, fb chat vse imam obkljukane notifikacije in ne delajo. Dela samo Viber in par drugih. Pa je nastavljeno vse na isto. Zdaj mi pa razloži kaj je fora? To je crap fon, nekaj je zbugano. Mora biti.
Nikonja ::
Meni se to ne dogaja pa nisem nič dotikal na svojem S23+, tko da poglej če imaš mogoče DND vklopljen ker nekaj si spremenil zihr...
Ker telefon zihr ni defekten samo zaradi tega in reklamacijo ziher ne bodo vpoštevali.
V najslabšem primeru nareidš backup in factory reset.
Ker telefon zihr ni defekten samo zaradi tega in reklamacijo ziher ne bodo vpoštevali.
m0LN4r ::
Jp to je na strani software+uporabnik
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Meni se to ne dogaja pa nisem nič dotikal na svojem S23+, tko da poglej če imaš mogoče DND vklopljen ker nekaj si spremenil zihr...
Kaj je DND?
sbawe64 ::
Predlagam da shraniš vse pomembno nekam drugam, resetiras aparat na privzete nastavitve in preveriš, kako delujejo zadeve, ki prej niso, a bi morale.
Android je zadnja verzija ?
Android je zadnja verzija ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Nič ne trollam. Da bi vsaj.
Po cirka 2min in pol se mi vsak app ugasne ko ga dam na predvajanje v ozadju. Recmo YT premium pa Tunein pa navigacija, gmail obvestil pa fb sploh ne dobivam, viber dela. Skratka krneki. Pregledal sm vse. Tko da edino factory reset me spasi.
Po cirka 2min in pol se mi vsak app ugasne ko ga dam na predvajanje v ozadju. Recmo YT premium pa Tunein pa navigacija, gmail obvestil pa fb sploh ne dobivam, viber dela. Skratka krneki. Pregledal sm vse. Tko da edino factory reset me spasi.
puda ::
Jaz sem mel isti problem z google maps. Tole je pomagalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: puda ()
Evo rešeno. Pudi je imel prav. Miljonkrat ti hvala. Verjetno mi je en update zjebal to in na to nastavitev res nisem pomislil. Skratka rešeno. Vse dela kot mora in ne fukne ven iz appa po 2 min.
Bolt pa kot si prepotenten verjetno nisi tako pameten kot misliš.
Bolt pa kot si prepotenten verjetno nisi tako pameten kot misliš.
Edina stvar ki NE dela so Gmail obvestila. Ko dobim nov mail nič ne obvesti. Moram ročno odpret app da vidim ali je kaj novega
Jah ti updejti dostikrat zjebejo stvar. K sm ga kupu je delalo vse BP potlej pa nedavno pol stvari ni delalo po teh updejtih. Kot ponavadi. En časa gledal nastavitve in probaval svašta preden mi je Pudi dal rešitev. Ta nastavitev se mi je izmuznila. Niti nevem zakaj se je vse nastavilo na tako nastavitev.
Skratka vse je ok zj in fon uporaben.
Skratka vse je ok zj in fon uporaben.
Ugl zj vem kva je fora. Mi je predlagal telefon da se da Google maps v način globokega spanja ker se kao prevečkrat zbuja in ko to klikneš se nastavi namesto optimirano v način kjer ne dobivaš nobenih obvestil in nič. To je ta fora.
V-i-p ::
Pa saj na točno to te telefon opozori preden prestavi app v način globokega spanja, đizs.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
OMG spregledal potem ampak fora je da meni avtomatsko fon da nekatere appe v način globokega spanja
V-i-p ::
Seveda jih da - tiste, ki jih nekaj časa ne uporabljaš. Takrat dobiš obvestilo, kateri app-i bodo v naslednjih 24 urah prestavljeni v način globokega spanja. Lahko pa v vsakem trenutku določiš, katere aplikacije ne smejo nikolj spat ali pa to funkcijo preprosto izključiš. Nastavitve, skrb za baterijo in napravo, tapneš baterija in potem omejitev porabe v ozadju. Tu notri.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart watch, kaj kupiti? (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Kaj kupiti | 196166 (1626) | Okapi |
» | Google I/O 2018 napoveduje pamet, ki prihajaOddelek: Novice / Android | 13206 (8661) | 7982884e |
» | Špijonske aplikacije na androidu?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2416 (1808) | Zaphod_B75 |
» | Android 7Oddelek: Mobilne tehnologije | 2969 (1986) | kozorog |
» | Android battery draining issueOddelek: Pomoč in nasveti | 5789 (5263) | Jst |