Forum » Programska oprema » Mv2plus player problem
Mv2plus player problem
LordWorm ::
Imam ta player ker zna tudi xvide predvajat.In nekak noce spilat.
Ce racunamo da imam instaliran ta zadnji ffdshow in vse ostale kodeke[razen Nimota...] kaj bi lahko bilo narobe?Je tema in sploh tut errorja ne javi...tema in tisina.
Zadeva dela v media playerju recimo,ampak ni podnapisov.
V ffdshow sem dal pod configuration klukco pod subtitles[je edina klukca obkljukana] in mi pokazal kje imam podnapise.So v formatu .srt
Ce racunamo da imam instaliran ta zadnji ffdshow in vse ostale kodeke[razen Nimota...] kaj bi lahko bilo narobe?Je tema in sploh tut errorja ne javi...tema in tisina.
Zadeva dela v media playerju recimo,ampak ni podnapisov.
V ffdshow sem dal pod configuration klukco pod subtitles[je edina klukca obkljukana] in mi pokazal kje imam podnapise.So v formatu .srt
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
ali3n ::
probaj z BSplayer-jem...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
LordWorm ::
Ja dela samo ni podnapisov.V fddshowu so se vedno obkljukani in direktorij kjer so je izbran.V Bs playerju pa sem tudi direktorij pokazal in se celo med filmom pritiskal s[subtitles on/off] pa nic.Kaj hudica hoce??
Sem lastnik analognega 5.1 sistema in nevem 2h stvari pri Bs playerju:
-Vocal options:kaj naj izberem tu?
-Disable equalizer for AC3 streams naj bo obkljukan ali ne?
Sem lastnik analognega 5.1 sistema in nevem 2h stvari pri Bs playerju:
-Vocal options:kaj naj izberem tu?
-Disable equalizer for AC3 streams naj bo obkljukan ali ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Invalid floating point operationOddelek: Programska oprema | 1489 (1489) | opeter |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26553 (13888) | podtalje |
» | codeciOddelek: Programska oprema | 1716 (1638) | bdx |
» | bs player in podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1454 (1312) | maro |
» | Prikazovanje podnapisov za DivxOddelek: Zvok in slika | 1110 (970) | Tiger |