Forum » Na cesti » Pomotoma sem nekoga pošprical
Pomotoma sem nekoga pošprical
Tero ::
Pred semaforjem sedim v službenem avtu ki ga vozim prvič in čakam na zeleno luč. Ker sem opazil da imam umazano vetrobransko steklo sem pritisnil gumb za špricanje vitreksa po steklu. Zgleda pa da je šoba bila nekako čudno zadelana, ali premaknjena, da je špricinlo večino mimo stekla in naravnost v drug avto ki je bil na desnem pasu malo za mano. Voznik je imel v tem vročem vremenu odprto okno...
Videl sem v ogledalu kako se voznik jezi in spušča razne kretnje. Sam sem sicer odpeljal naprej. Nevem točno kaj bi moral narediti.
Sem naredil mogoče kakšen prekršek ali kaznivo dejanje? To se je zgodilo včeraj in zaenkrat nisem nič dobil od policije ali pa si pač noben ni zapisal tablice. Nevem. Počutim se krivega in me vest peče, a zadeva je bila nenamerna in mudilo se mi je naprej. Kaj bi pa vi storili na mojem mestu?
Videl sem v ogledalu kako se voznik jezi in spušča razne kretnje. Sam sem sicer odpeljal naprej. Nevem točno kaj bi moral narediti.
Sem naredil mogoče kakšen prekršek ali kaznivo dejanje? To se je zgodilo včeraj in zaenkrat nisem nič dobil od policije ali pa si pač noben ni zapisal tablice. Nevem. Počutim se krivega in me vest peče, a zadeva je bila nenamerna in mudilo se mi je naprej. Kaj bi pa vi storili na mojem mestu?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
- zaklenil: bluefish ()
Utk ::
Če bi meni kdo to naredu, bi se smejal, njemu in sebi.
Ampak ne dvomim, da obstajajo tudi kreteni, ki bi reagirali drugače, in sigurno se bojo pofočkali tudi sami v tej temi.
Ampak ne dvomim, da obstajajo tudi kreteni, ki bi reagirali drugače, in sigurno se bojo pofočkali tudi sami v tej temi.
wcpapir ::
Pokliči na radio 1 in povej da prosiš, da tvoje sporočilo spustijo v eter ter ga boš našel.
GupeM ::
Če bi meni kdo to naredu, bi se smejal, njemu in sebi.
Verjamem, da bi to naredil, po tem ko ti ga je žena pred odhodom v službo ravno fajn potegnila.
Po tem, ko bi ženo zalotil s sosedom na vajini postelji, bi pa verjetno stopil iz avta in ubil tistega, ki te je še pošprical.
Karikiram, ampak ne moreš tako enostavno trditi, kaj bi storil. Ker nisi vedno enake volje.
Gagatronix ::
Kolicina tzv. road rage-a je tudi v Slovenistanu vedno vecja z vsakim letom. Pomoje bi te vecina kretenov hotela prebutat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Nova afriška različica virusaOddelek: Problemi človeštva | 1040 (935) | polozweii |
» | So prihodnost "betonske baterije"? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 25688 (21302) | vostok_1 |
» | Kako zna ZDA postati stevilka 1Oddelek: Loža | 3258 (1598) | TheBlueOne |
» | Doping testi na turnirjih v računalniških igrah so realnostOddelek: Novice / Igre | 17580 (14027) | brunoland |
» | Potrebujem knjigo o kemiji za začetnikeOddelek: Šola | 2742 (2495) | HugoL |