Forum » Sedem umetnosti » Matrica Revolucija - globoka vprašanja o razumevanju filma
Matrica Revolucija - globoka vprašanja o razumevanju filma
Tic ::
Ne, to ni še ena podobna tema prejšni. Ta tema ni namenjena izpovedovanju ali vam je film ušeč ali ne. Namenjena je RESNI debati.
Tukaj si bomo izmenjali menja o klučnih stvareh v filmu. Uprašanja, ki zahtevanjo napredno razumevanje akcijskega zf trilerja, spadajo sem.
Svoje uprašanja, razmišljanja bom pripravil v naslednjih dneh. Vi pa ste vljudnjo vabljeni, da pričnete z razpravo.
Samo za resne.
Tukaj si bomo izmenjali menja o klučnih stvareh v filmu. Uprašanja, ki zahtevanjo napredno razumevanje akcijskega zf trilerja, spadajo sem.
Svoje uprašanja, razmišljanja bom pripravil v naslednjih dneh. Vi pa ste vljudnjo vabljeni, da pričnete z razpravo.
Samo za resne.
persona civitas ;>
- zaklenil: Predator ()
DoloresJane ::
Popravila naslov, da se temi ne bosta zameševali. Če ima kdo boljši predlog za naslov, naj se javi.
Vikking ::
film kt film, nč ni globokega v tem filmu! brez veze da komplicirate, z nekimi globokimi mislimi. gledaš film, drug teden gledaš naslednji film,....
Jochaan ::
Jst sem študiral, kaj naj bi pomenil stavek, ki ga je rekla Orakle (čez) Smita na koncu -> Vsak začetek ima svoj konec.
A to pomeni :
- da je treba Smita odklopit
- da se more Neo prepustit (ker se bo cikel enkrat spet ponovil)
- ....
A to pomeni :
- da je treba Smita odklopit
- da se more Neo prepustit (ker se bo cikel enkrat spet ponovil)
- ....
Tic ::
Cikel se ne bo ponovil. Vsaj do nadaljnjega, saj so sklenili mir z stroji.
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Zanimiva predavanja (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 110319 (3514) | JanBrezov |
» | Filmski kritiki in ocenjevanje filmov (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10994 (9793) | FormerUser |
» | Mandela Effect (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 27429 (24501) | next3steps |
» | The Avengers imeli odlični vikend (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 25018 (20739) | ahac |
» | Matrix 3: Revolutions Trailer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10525 (8784) | JP |