Forum » Strojna oprema » Prying tool
Prying tool
CyberPunk ::
Se da pri nas kje dobiti tisto plasticno zadevo, ki ji recejo "prying tool" - za odpiranje ohisij prenosnikov in podobnih malih zadev? Pa da je bolj konkretno trdna zadeva.
V enem kitajskem kompletu imam eno, podobno trzalici za kitaro, in dva, ki izgledata kot plasticna sraufncigarja, ampak vsi po vrsti so se polomili, ko sem hotel lociti ohisje od prenosnika. Noz ali kaj podobnega pa ni ravno "prijazen" do kovinskega ohisja...
V enem kitajskem kompletu imam eno, podobno trzalici za kitaro, in dva, ki izgledata kot plasticna sraufncigarja, ampak vsi po vrsti so se polomili, ko sem hotel lociti ohisje od prenosnika. Noz ali kaj podobnega pa ni ravno "prijazen" do kovinskega ohisja...
Hvala, nisem vedel, da imajo to celo v Bauhausu. Mislim, da je "Jimmy" ta prava izbira.
Assass1n ::
Se strinjam, sicer je kovinski, če sem prav prebral ampak bo kar pravi. Tudi sam ga imam namen kupiti, vendar vedno, ko sem v bauhaus ga pozabim :)
Srečno
Srečno
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Ce je dovolj tanek in ne tako oster kot svicarski noz, je verjetno pravi kompromis. Ker nad lomljivostjo tistih plastik iz kompleta sem bil kar presenecen.
dela ::
Mam ene par takih, s tem mi je še vse ratalo odpret z minimalnimi sledmi. Sem kupil tudi tiste "trzalice" in ene par plastičnih orodij, pa z njimi ne morem nič odpret od začetka (ali se preveč upogibajo ali pa so predebela), samo nafilam jih v že odprte špranje, da držijo narazen oz. do konca kaj z njimi odprem. Ta kovinska imajo ravno pravo fleksibilnost in tankost, ampak seveda pustijo sledi, najpomembnejše je met potrpljenje in bit previden, potem so sledi neopazne. Česa takšnega, da ne bi puščalo čist nobenih sledi in bi res dobro odpiralo hkrati, še nisem našel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Naučimo se igrati kitaro (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Sedem umetnosti | 525316 (93993) | c3p0 |
» | Pomoč[ASUS PRENOSNIK- NUJNO]Oddelek: Pomoč in nasveti | 2422 (2322) | SimplTech |
» | iPad 2 popraviloOddelek: Pomoč in nasveti | 1388 (1265) | Thunder wave |
» | Poškodba displaya na laptopuOddelek: Pomoč in nasveti | 1250 (1079) | ne_kdo |
» | "Kotalke" za miškoOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2811 (2385) | >>><<< |