» »

"Kotalke" za miško

"Kotalke" za miško

Overclockers Australia - No ja, niso ravno kotalke, toda učinek in namen je v bistvu podoben. Zmanjšati trenje in izboljšati drsenje med podlago in miško. Problem pri miškah je včasih tudi ta, da jih moramo z veliko silo vleči gor in dol po podlagi in s tem izgubimo natančnost ter hitro odzivnost, ki je potrebna pri igrah. Zato so si GamersStuff.com izmislili neke vrste nalepko, ki jo prilepimo čez nogice na miški in s tem pridobimo to, da se miška lažje premika po podlagi.
Glede na opis in zaključek je avtor članka na OverClock Intelligence Agency bil precej navdušen nad zadevo. Sam predlagam, da si nalimate spodaj kakšen selotejp ali kaj podobnega, učinek naj bi bil podoben.

6 komentarjev

R0K ::

COOL!

Smorny ::

8-) Pred časom se je že govorilo, kako so Amerikanci s teflonskim salotejpom (par malih koščkov v škatlici) služili denar na račun nevednega ljudstva. Ko pa je baje cela rola stala pol toliko kot njihov "mouse upgrade".

neres ::

Imam eno Logitech BT58 z praktično enakimi nogicami kot ta v tem članku. In nogice so obrabljene, tako da iščem rešitev. Navaden lepilni trak ne dela, ne drsi dobro. Po mojem bi bil kak Scotch al kaj je že, boljši, ampak ga nimam pri roki trenutno.

Če ima še kdo kak nasvet naj pove. Sem videl da je nekdo uporabil trzalico za kitaro. http://mattgadient.com/2006/02/28/fixing-worn-out-mouse-feet/
To bi znalo bit boljše od lepilnega traku. Bom najbrž kar preizkusil in povem kako se obnese.

neres ::

Ok, sem malo gledal po netu in zgleda da je teflon najbolj drseč material. Al je kaka plastika ravno tako v redu, aka ni bistvene razlike?
Zdej pa me zanima kje se dobi kake teflonske trakove (oz primerno plastiko), po možnosti poceni, ker bi rabu za en par mišk?

steev ::

Ce mas pravo misko in podlago, ne rabis teh sranj.

Edit: Sam tole ni nč novga, razen če je kšn nov materjal.
:|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: steev ()

>>><<< ::

Pred petimi leti je bilo nekaj novega :\.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lepljiva miška in podlaga

Oddelek: Pomoč in nasveti
5703 (605) [D]emon
»

Katero miško? Logitech G700 ali Roccat Kone + ali Gigabyte M8600

Oddelek: Kaj kupiti
213041 (2810) mr1two
»

Katero gaming miško kupiti (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6115033 (14014) Domobrancek
»

Nov članek: test podlog za miško (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
658701 (6316) Sc0ut
»

Sindrom mišjega maščevanja

Oddelek: Loža
182222 (1799) Yohan del Sud

Več podobnih tem