Forum » Loža » Salvini svari Slovenijo
Salvini svari Slovenijo
Pištol ::
Salvini žuga Sloveniji, Italija razmišlja o razglasitvi izrednih razmer
Italija bo uvedla nadzor na meji s Slovenijo, če ta ne bo znova začeti sprejemati prebežnikov, ki nezakonito prečkajo mejo med državama, je napovedal minister za infrastrukturo in podpredsednik italijanske vlade Matteo Salvini.
https://n1info.si/novice/slovenija/salv...
Italija bo uvedla nadzor na meji s Slovenijo, če ta ne bo znova začeti sprejemati prebežnikov, ki nezakonito prečkajo mejo med državama, je napovedal minister za infrastrukturo in podpredsednik italijanske vlade Matteo Salvini.
https://n1info.si/novice/slovenija/salv...
- zaklenil: bluefish ()
Scaramouche3 ::
Imamo jih par na forumu, ki so za te konstantne in nikoli končane migracije.
So tudi za to da javno pokažejo, seveda jih bodo nekaj k sebi domov vzeli!
So tudi za to da javno pokažejo, seveda jih bodo nekaj k sebi domov vzeli!
Polda ::
Vse pod nadzorom.
Predsednica vlade Klokočar Zupančič v Ugandi posvaja opice.
Zunanja ministrica Tanja Fajon v Etiopiji dela bog ve kaj.
Avstrija in Italija pa dnevno dobita iz Slovenijo porcijo migrantov katere seveda policisti iz meje kjer jih ujamejo peljejo v Ljubljano, da se najejo naspijo in, da so pripravljeni na nadaljno pot proti Italij in Avstriji.
Predsednica vlade Klokočar Zupančič v Ugandi posvaja opice.
Zunanja ministrica Tanja Fajon v Etiopiji dela bog ve kaj.
Avstrija in Italija pa dnevno dobita iz Slovenijo porcijo migrantov katere seveda policisti iz meje kjer jih ujamejo peljejo v Ljubljano, da se najejo naspijo in, da so pripravljeni na nadaljno pot proti Italij in Avstriji.
DeeJay ::
nej jokajo hrvatom... case closed.
Kako naj jokajo Hrvatom če migranti vstopijo iz Slovenije v Italijo. Golobova vlada pa je nehala vračati migrante na Hrvaško saj menda Hrvaška ni varna država.
IT nej jokajo EU, da hrvati ne opravlajo dela oz nej pošlejo svoje ljudi na hrvaško mejo pomagat. Case closed.
Hrvaška je zadolžena za varovanje meje. Ostale članice lahko pomagajo kokr jim je pač zadolženo. Če pa Hrvaška ni zmožna opravljat dela, pol nej gre pa ven iz šengna.
Don't f with me.
joze67 ::
Lahko potegnemo na plano, da Salvini in aktualna italijanska vlada spokopavajo evropsko enotnost in služijo Putinovim interesom.
Še besedila si ne rabimo zmišljevat, vzamemo komentarje o obisku Macrona na Kitajskem in popravimo imena (in kraj, če je morda potrebno).
Še besedila si ne rabimo zmišljevat, vzamemo komentarje o obisku Macrona na Kitajskem in popravimo imena (in kraj, če je morda potrebno).
mr_chai ::
Čez 5 let bodo v Sloveniji samo še negroidni Wolt dostavljalci.
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: ahac ()
Lahko potegnemo na plano, da Salvini in aktualna italijanska vlada spokopavajo evropsko enotnost in služijo Putinovim interesom.
Lažeš.
Največja vladna stranka Bratje Italije in premierka Meloni ne podpirajo Putina.
Kako naj jokajo Hrvatom če migranti vstopijo iz Slovenije v Italijo. Golobova vlada pa je nehala vračati migrante na Hrvaško saj menda Hrvaška ni varna država.
IT nej jokajo EU, da hrvati ne opravlajo dela oz nej pošlejo svoje ljudi na hrvaško mejo pomagat. Case closed.
Hrvaška je zadolžena za varovanje meje. Ostale članice lahko pomagajo kokr jim je pač zadolženo. Če pa Hrvaška ni zmožna opravljat dela, pol nej gre pa ven iz šengna.
EU je nesposobna. Italjani se morajo sami znajti in močno pritisniti na Slovenijo saj iz naše države dobijo dnevno veliko porcijo migrantov kot tudi Avstrija.
Pod Golobovo vlado so se migracije povečale za 300%. Rušenje ograje, slabši nadzor na meji, nič več vračanja na Hrvaško... upam, da Italjani udarijo po ptiču Golobu pa čeprav Slovenija postane žep. V bistvu prav privoščim, da postanemo migrantski žep. Saj na volitvah se je vedelo kaj se voli program je bil znan stranke SVOBODA prijazen, do migrantov nimamo zdaj kaj cvilit. Upam, da Italija in Avstrija čim bolj usekata po nas si zaslužimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Polda ()
joze67 ::
Lažeš.
In? Zakaj je to važno? Marcon tudi ne podpira Kitajske (ne na način, kakor mu očitajo), ne Rusije, pa glej ga zlomka, vseeno.
feryz ::
Pa kaj joka Italijan!?
Vsak dan naj pošljejo polno ladjo nazaj proti Afriki, pa se bo počasi umirilo.
Tako, kot delajo, pa jim samo pošiljajo signal, da so dobrodošli.
Zdaj je pa tistih par, ki gredo peš čez Fernetiče, problem? Ja, pa ja de.
Vsak dan naj pošljejo polno ladjo nazaj proti Afriki, pa se bo počasi umirilo.
Tako, kot delajo, pa jim samo pošiljajo signal, da so dobrodošli.
Zdaj je pa tistih par, ki gredo peš čez Fernetiče, problem? Ja, pa ja de.
kow ::
Upam! Vedno so nasmejani in dobro opravljajo svoje delo. Vsaj take so moje izkusnje.
Zgodovina sprememb…
Miki N ::
Upam! Vedno so nasmejani in dobro opravljajo svoje delo. Vsaj take so moje izkusnje.
Ja saj! Zakaj misiliš, da se jim smeji ...
Italijani pa naj prvo zrihtajo sceno doma - tam se je razvil že cel "begunsko-industrijski kompleks" - to je večji problem kot Slovenija ali Hrvaška. Države kot je Italija so magnet za ta folk, naj ga ugasnejo.
Zgodovina sprememb…
gozdar1 ::
Ma to so izjave za potrebe notranje politike , podobno kot tudi avstrijski nadzor. Zakaj npr. avstrijsci ne uvedejo nadzora na italjanski meji težijo pa nam in madžarom (orbanova ograja očitno ne pomaga).
Podobno se salvini upa spravljat na slovenijo ne pa na kako večjo sosedo.
kow ::
Ja saj! Zakaj misiliš, da se jim smeji ...
Sem preprican, da nam bos razlozil....
Zgodovina sprememb…
Pithlit ::
Ma to so izjave za potrebe notranje politike , podobno kot tudi avstrijski nadzor. Zakaj npr. avstrijsci ne uvedejo nadzora na italjanski meji težijo pa nam in madžarom (orbanova ograja očitno ne pomaga).
Roko na srce... Prav veliko beguncev v Italijo ne rine iz smeri Avstrije, Francije in Švice.
Life is as complicated as we make it...
Samael ::
V bistvu prav privoščim, da postanemo migrantski žep.
V to sploh ne dvomimo, kaj bi pa bil smisel tvoje eksistence, če ne stalno jokanje po internetu, kakšne krivice se ti dogajajo v življenju.
Samael != Samuel
Utk ::
Roko na srce... Prav veliko beguncev v Italijo ne rine iz smeri Avstrije, Francije in Švice.
Kaj pa obratno?
Obratno pa kar gre, ja. Ampak zakaj bi se Salvini jezil glede tega?
elektronorc ::
Gorazd Grošelj si že mane gonade, ne bo več potrebno v Staro Gorico
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: elektronorc ()
Utk ::
Če/ko/whatever... nima prav nobene veze. Treba je vedet da je Salvini malomeščanski bully wannabe. Nekje na nivoju plemenitega. S tem da plemeniti neka načela celo ima in za njimi stoji... Salvini pa se dejansko obrača po vetru.
DeeJay ::
Lažeš.
EU je nesposobna. Italjani se morajo sami znajti in močno pritisniti na Slovenijo saj iz naše države dobijo dnevno veliko porcijo migrantov kot tudi Avstrija.
Pod Golobovo vlado so se migracije povečale za 300%. Rušenje ograje, slabši nadzor na meji, nič več vračanja na Hrvaško... upam, da Italjani udarijo po ptiču Golobu pa čeprav Slovenija postane žep. V bistvu prav privoščim, da postanemo migrantski žep. Saj na volitvah se je vedelo kaj se voli program je bil znan stranke SVOBODA prijazen, do migrantov nimamo zdaj kaj cvilit. Upam, da Italija in Avstrija čim bolj usekata po nas si zaslužimo.
Obraz pravega domoljuba. Rajš se fašistom prodat in udrihat po lastni državi, kot iskat prave rešitve.
Preden pametuješ si pa mal preber o šengnu in kako deluje, kdo je odgovoren in kakšni so postopki.
Italjani nej jokajo državam, ki imajo zunanjo mejo.
Don't f with me.
nejclp ::
Vsakič, ko preberem razmišljanje povprečnega domoljuba, so mi povojni poboji bolj razumljivi. Fašisti drugod so vsaj nacionalisti, ki povzdigujejo lastni narod nad ostale, naši fašisti pa so hlapčki, ki hočejo tujega gospodarja in jih je sram, da so Slovenci.
Tweezzizi ::
"People who enjoy waving flags don't deserve to have one"
To je pac SDSov nacin delovanja, ce ze niso v vladi, poizkusajo vsaj delati skodo izven nje. Radi pa pokazejo kaksni domoljubi so. Baje. Ni videti.
Obraz pravega domoljuba. Rajš se fašistom prodat in udrihat po lastni državi, kot iskat prave rešitve.
To je pac SDSov nacin delovanja, ce ze niso v vladi, poizkusajo vsaj delati skodo izven nje. Radi pa pokazejo kaksni domoljubi so. Baje. Ni videti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tweezzizi ()
arnecan1 ::
Vsakič, ko preberem razmišljanje povprečnega domoljuba, so mi povojni poboji bolj razumljivi. Fašisti drugod so vsaj nacionalisti, ki povzdigujejo lastni narod nad ostale, naši fašisti pa so hlapčki, ki hočejo tujega gospodarja in jih je sram, da so Slovenci.
Ti si podn od človeka.
Ti si podn od človeka.
A ker mam rad Slovenijo in sem ponosen, da sem Slovenec? Sicer nimam nobenih zaslug za to, da sem Slovenec, sem pa vseeno ponosen, ker sem to, kar sem. Hlapčki pač niste.
V bistvu prav privoščim, da postanemo migrantski žep.
V to sploh ne dvomimo, kaj bi pa bil smisel tvoje eksistence, če ne stalno jokanje po internetu, kakšne krivice se ti dogajajo v življenju.
Še en papak kateri se ima za množino. Razen če se indetificiraš kot uni čudaki they/it.
Ti si podn od človeka.
A ker mam rad Slovenijo in sem ponosen, da sem Slovenec? Sicer nimam nobenih zaslug za to, da sem Slovenec, sem pa vseeno ponosen, ker sem to, kar sem. Hlapčki pač niste.
Ti nimaš rad Slovenije ti imaš rad sam sebe to je pa tudi vse. Si ena navadna samoušeščna babnca.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Polda ()
Lažeš.
Preden pametuješ si pa mal preber o šengnu in kako deluje, kdo je odgovoren in kakšni so postopki.
Italjani nej jokajo državam, ki imajo zunanjo mejo.
Kaj jokaš. Volil si Ptiča Goloba. V programu imajo lepo zapisano kaj si mislijo o migracijah tako da ne vem kaj te zdaj moti če postanemo žep ?
Ali te moti da mene ne moti, da postanemo žep ?
Ti nimaš rad Slovenije ti imaš rad sam sebe to je pa tudi vse. Si ena navadna samoušeščna babnca.
Jaz imam rad Slovenijo, ne maram pa tebi podobnih butalcev, ki še en teden ne prezračijo, če jim Avstrijec prdne v stanovanju.
Seveda ne, ker ti prdec direktno vsesaš čez nos kot direkten šus babnca prdolizuška.
Jaz imam rad Slovenijo, ne maram pa tebi podobnih butalcev, ki še en teden ne prezračijo, če jim Avstrijec prdne v stanovanju.
Seveda ne, ker ti prdec direktno vsesaš čez nos kot direkten šus babnca prdolizuška.
Jaz prezračim, za razliko od tebe, hlapček. Pa zraven rečem, keri jebači koz so Avstrijci, butalček vindišerski.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
Jaz prezračim, za razliko od tebe, hlapček. Pa zraven rečem, keri jebači koz so Avstrijci, butalček vindišerski.
Nekam orng si obsedena s temi Avstrici. Te Slovencelj ne zadovolji ?
Nekam orng si obsedena s temi Avstrici. Te Slovencelj ne zadovolji ?
Tebi nacionalnost itak ni važna ližeš rit vsakemu. Aja, samo če ni južno od Kolpe, pa še takrat se komaj zadržiš.
Poldi112 ::
Evropska enotnost je mit, italijano pa pač sledijo lastnim interesom.
Služenje Putinovim interesom je pa zgolj poceni propaganda puhlica za vse, ki cepetajo z nožicami, če nekdo ne sledi slepo ukazom velikih.
Ti si podn od človeka.
Potem pa sploh ni čudno, da tako veselo sovražiš ljudi, ki jih nikoli nisi srečal. Si pravi patriot - ponosen na stvari, za katere nimaš absolutno nobenih zaslug.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldi112 ()
StarMafijec ::
Če Italija res ne bi rada sprejemala migrantov, bi jih vračala nazaj čez Sredozemlje. Tako se pa gredo le bullshit nakladanje ...
V bistvu pa rabijo poceni delovno silo, tako zares poceni. Da dela na črno, brez prispevkov in socialnih varnosti. Včasih se je temu reklo suženjstvo.
In vse to ne glede na to, ali je leva ali desna vlada.
V bistvu pa rabijo poceni delovno silo, tako zares poceni. Da dela na črno, brez prispevkov in socialnih varnosti. Včasih se je temu reklo suženjstvo.
In vse to ne glede na to, ali je leva ali desna vlada.
.
Genijalc, ki misli, da je levičar, je spet prišel izločat? Genijalc, verbatim sem napisal, da nimam nobenih zaslug za to, da sem Slovenec. Mogoče me boš uspel utišati, če boš sodeloval s fašisti?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
Glugy ::
Spet ena obrobna tema ki se jo povzdiguje v zvezde z željo da se spregleda sistemske probleme države. Zgleda de tale nizka plima nikol ne pojenja. Vedno je določen procent ljudi ki nasede tem preusmeritvam pozornosti. Ah ja, iskanje mišje dlake se nadaljuje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Glugy ()
Avenger ::
Ne razumem kaj zahteva. Katero mejo prečkajo migranti, ko vstopijo v Slovenijo?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Današnji protest v LJ (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 22253 (17077) | 111111111111 |
⊘ | Imperij vrača udarec (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 33209 (28837) | vostok_1 |
⊘ | Volitve po Evropi (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 140206 (110972) | Truga |
» | Protifašistična bariera 2.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 16388 (14244) | Martin Krpan |