Forum » Omrežja in internet » Brezžična povezava mreže
Brezžična povezava mreže
Dean ::
Zdravo!
Jaz in en moj kolega bi si rada povezala brezžično računalnike!
Problem je v tem, da sma oddaljena 7 Km in nisma na vidni razdaliji. Torej bi morala sestavi nek nov sistem, kateri bi bil dovol hiter in zanesliv za takšno zadevo. Zanima me če ve kdo za kaj takšnega in če imate kakšno idejo?
Ena varijanta katero sem razmišlal, seveda če bi se dalo, da bi se vrinil v kakšen multimediski satalit kot neka motnja in bi pomotoma moj signal raznašal. Seveda to je zdaj čisto teoretično. Bi pa me zanimalo kaj vi menite, kako bi se to dalo!
Hvala!
[tema je bolj primerna za tukajšnji oddelek -- m.]
Jaz in en moj kolega bi si rada povezala brezžično računalnike!
Problem je v tem, da sma oddaljena 7 Km in nisma na vidni razdaliji. Torej bi morala sestavi nek nov sistem, kateri bi bil dovol hiter in zanesliv za takšno zadevo. Zanima me če ve kdo za kaj takšnega in če imate kakšno idejo?
Ena varijanta katero sem razmišlal, seveda če bi se dalo, da bi se vrinil v kakšen multimediski satalit kot neka motnja in bi pomotoma moj signal raznašal. Seveda to je zdaj čisto teoretično. Bi pa me zanimalo kaj vi menite, kako bi se to dalo!
Hvala!
[tema je bolj primerna za tukajšnji oddelek -- m.]
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: Marjan ()
GERICOM-MANIAK ::
ja pa se boš ti kurca povezal v usa satelit. te pride FBI ali pa CIA iskat. Odajnik bi itak mogel biti tak močen, da bi ti pol štroma v najti skuro.
mater mate eni ideje.
probaš pa lahko, te pridem obiskat v zapor.
hahaha
mater mate eni ideje.
probaš pa lahko, te pridem obiskat v zapor.
hahaha
EjTi ::
vrinil v kakšen multimediski satalit kot neka motnja in bi pomotoma moj signal raznašal
Sateliti delujejo na digitalni tehnologiji (saj večina verjetno). Motnje se ignorirajo oz. če daješ dovolj velike pol cel sistem ne deluje = obisk policije.
Ne sanjej, ker boš več dnarja zmetou (tud če bi kabel uleku) za tole kot pa da se na kablsko/adsl povežeš. Pa bosta mela med sabo povezvo.
Sateliti delujejo na digitalni tehnologiji (saj večina verjetno). Motnje se ignorirajo oz. če daješ dovolj velike pol cel sistem ne deluje = obisk policije.
Ne sanjej, ker boš več dnarja zmetou (tud če bi kabel uleku) za tole kot pa da se na kablsko/adsl povežeš. Pa bosta mela med sabo povezvo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EjTi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS jammerOddelek: Strojna oprema | 743 (686) | jype |
» | Luči na dotik se same prižigajo (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 16830 (14778) | St235 |
» | MSCI leta 2015 načrtuje globalni satelitski dostop do internetaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5571 (3691) | CaqKa |
» | Kateri hišni kino kupiti??Oddelek: Zvok in slika | 13025 (11187) | musomanov |
» | Razbit Skypov protokol za VoIP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 9808 (156) | opeter |