» »

Kakšen RAM je to (EDO, sdram, ???)

Kakšen RAM je to (EDO, sdram, ???)

Law_Enforcer ::

Nadgrajujem svoj linux router in ne vem kakšen ram rabim. Mi lahko kdo pove, ali je to navaden SDRAM ali mogoče EDO, ipd? (slika je v k*rcu, ker je bila narejena z webcamom)

Aja.. Ploščica je single-sided. Ko sem enemu prodajalcu omenil, da rabim ram za star računalnik (laufam Celerona 633), mi je nekaj bluzil, da lahko uporabljam le single-sided module in da double-sided ne bodo funkcionirali. Kako je s tem?

Vnaprej se zahvaljujem za odgovore.
  • zavaroval slike: Gandalfar ()

Vesoljc ::

dej raje prepiši tisti dve nalepki :D
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

na eni piše samo PC-100 ali nekaj takega, na drugi pa so le neke dolge cifre, ki jih google ne najde (drugače mi je preko Google-a vedno uspelo identificirat ram s temi številkami). Pomeni ta PC-100 mogoče SDRAM 100?

steiner ::

Ja, gre za sdram. Edo je krajši in na robovih nima utorov temveč luknje.
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824

Packač ::

Za router boš uporabu 633 megahečnega junaka??? Hmmm, raje zamenaj za mojega 166 ;)

Hvala za odgovor.

Packač: Ja... Kišta mi je tako ali tako stala pod mizo, tako da je vseeno, če je zraven še prižgana in malo usmerja (pa še malo linuxa se lahko učim zraven). Fajn pa je, da je malo močnejša, da lahko laufam še kakšen malo naprednejši programček (recimo NTOP, zaradi katerega tudi nadgrajujem ram).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nadgradnja pomnilnika

Oddelek: Kaj kupiti
152590 (2268) Bobr123
»

RAM-i

Oddelek: Pomoč in nasveti
61399 (1337) Brias
»