» »

usb 2.0 pomnilnik crknu?

usb 2.0 pomnilnik crknu?

zlobcek ::

Hi

na vas se obracam z enim hudim problemom...

Kupil sem usb 2.0 256Mb pomnilnik. To je un kao obesek za ključe.
No imam win XP Pro SP1 in včeraj, ko sem ga vklopil v rezo USB, ga winsi kar naekrat niso vec prepoznali.
Prej je delalo vedno BP (nazadnje je delal kaksne 5 dni nazaj). Vmes sem zamenjal procesor, se enkrat nalozil winse, zamenjal bios (MB je k7s5a - kupil sem bartona 2500+, zato sem dal gor od cheepota bios).
Zadeva ni nic boljša, niti če dam nazaj uradni bios od elite. Ravno tako ne dela na drugem računalniku, kateri ima lih tko naložene windowse XP SP1, vendar pa nima USB 2.0 rež. Moj jih ima na dodatni PCI kartici.
Ko sem nalozil nanovo XP-je, sem se povezal na MS update in dol potegnil tanove popravke, ki jih pri prejšnji instalaciji ni blo. Je možno, da je MS kej zagnoju pri kaksnem popravku? En popravek je bil sigurno za USB 2.0, sam nisem dobro prebral čemu točno je namenjen.
Usb priključki mi vsi delajo, saj skenerja lepo prepozna vsak od njih.

Torej zanima me, če je že kdo imel podobne probleme.
Upam, da zadeva ni crknla, ker je gor kar nekaj mojih seminarskih. Zaman verjetno govorim, da sem dal (po murphyu jasno) zadnjo gor glih pred 5 dnevi, ker sem jo delal na faksu in da nimam backupa:\

Bom pa nesu stvarco še do kakšnega frenda pa na faks, da vidm kaj bo njihov kompjutr reku.

Hvala

losnah ::

Jest mam tut 2.0 USB 256MB obesek. Racunalnik ma USB 1.0 al neki tazga, XP-ji mi obesek prepoznajo sam opozori me neki, da je klucek HI-SPEED al neki podobnga.

Keyser Soze ::

Mislim, da ima SP1 popravek za 2.0 verzijo USB. Če imaš XPje brez popravka potem v Upravitelju naprav vidiš klicaj poleg USB 2.0 naprave. Kar pomeni, da ne dela pravilno. Vendarle če je ključ kompatibilen z 1.1 USB potem ne bi smelo biti problemov.
OM, F, G!

Mavrik ::

Kaj pa sami USBji delajo, oz. je driver ok v Windowsih?

Sicer nebi smelo biti pomembno, toda ali si slučajno v BIOSu izklopil USB support?

In kako si pripravil Bartona da dela na tej plati? :D
The truth is rarely pure and never simple.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ASUS M2N-E (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
877613 (4537) planetparty
»

Usb disk problem!

Oddelek: Pomoč in nasveti
101767 (1421) nokia6310
»

WinXP se SP1 ali SP2 sploh splača???

Oddelek: Operacijski sistemi
201536 (996) [MYTiX]
»

USB 2.0

Oddelek: Pomoč in nasveti
141792 (1470) CaqKa
»

Katero od teh dveh EPOX plat? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
535412 (4776) krucymucy

Več podobnih tem