» »

Avto od 35 do 50k €, kaj priporočate?

Avto od 35 do 50k €, kaj priporočate?

1 2 3
4
»

Kapitan Jack ::

Prevec je to pobci 60k za auto. Spet seveda odvisno od vasih plac. Ce je 10k mesecno neto, je 60k res nic, ampak vseeno dosti je to kesa.

AtaŠtumf ::

Kapitan Jack je izjavil:

Prevec je to pobci 60k za auto. Spet seveda odvisno od vasih plac. Ce je 10k mesecno neto, je 60k res nic, ampak vseeno dosti je to kesa.

Vse je vprašanje perspektive, če imaš na lagerju dovolj, je tudi 60k lahko poceni, če nimaš je 10k za avto ogromno!
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

Kapitan Jack ::

Ma dobro, ampak priblizno se ve o kaksnih cifrah se tu pogovarjamo glede kesa na lagerju.

Vse prevec se pustimo nategovat in to se vidi tudi v tej temi, da verjamemo da moras dat 60k, da nimas tiste cheap plastike v armaturki in okrog vrat.

Zdaj ti je vsaka malo "boljsa" kanta ze cez 30 cukov.

kixs ::

Tocno tako. Dokler bodo kupci placevali visoke zneske, bodo cene sle samo se naprej gor. Porsche ima 19% dobicka pri vsakem prodanem avtu. Izgleda bodo "morali" marzo se dvigniti.

AtaŠtumf je izjavil:

Kapitan Jack je izjavil:

Vse je vprašanje perspektive, če imaš na lagerju dovolj, je tudi 60k lahko poceni, če nimaš je 10k za avto ogromno!

Ni vprasanje prespektive. Pac pa vprasanje koliko se se pustis nategovati. Ocitno je "lufta" se vec kot dovolj.

vidko54 ::

kixs je izjavil:

Tocno tako. Dokler bodo kupci placevali visoke zneske, bodo cene sle samo se naprej gor. Porsche ima 19% dobicka pri vsakem prodanem avtu. Izgleda bodo "morali" marzo se dvigniti.

AtaŠtumf je izjavil:

Kapitan Jack je izjavil:

Ni vprasanje prespektive. Pac pa vprasanje koliko se se pustis nategovati. Ocitno je "lufta" se vec kot dovolj.

Zakaj nategovati? Potrebujem nov avto nažalost in ne vidim smisla v nakupu rabljenega in še bolj precenjenega avta. Čemu? Naj pa do morebitnega znižanja cen pešačim?

Sicer govorim na splosno. Ampak, ce me vprasas... Naslov teme je med 35-50K. Kupis pa za 60K. Itak, da bo vedno vec kot planiras. Sigurno pa tudi za 50K ne bi pesacil ;)

Takih je vecina in potem cene rastejo. Pa se bolj bodo, ker si to vec kot ocitno lahko privoscijo. Enako bo pri vseh dobrinah, ker lahko.

kixs je izjavil:

Sicer govorim na splosno. Ampak, ce me vprasas... Naslov teme je med 35-50K. Kupis pa za 60K. Itak, da bo vedno vec kot planiras. Sigurno pa tudi za 50K ne bi pesacil ;)

Takih je vecina in potem cene rastejo. Pa se bolj bodo, ker si to vec kot ocitno lahko privoscijo. Enako bo pri vseh dobrinah, ker lahko.

To se strinjam, kjer je povpraševanje, so tudi cene. Nažalost je tako, vprašanje pa je, kaj v resnici lahko naredimo za rešitev problema? Jaz osebno mislim, da se mora zgoditi kar orng kolaps, da bodo šle cene znatno navzdol. A je realen kolaps trenutno? Mislim da ne.
Kupil sem za 45K z veliko opreme in pa kar dobrim "popustom" :)

Nekje sem videl 60K?

Kaj narest... j3bat jim mat3r in se vozit s starim naprej :lol:

kixs je izjavil:

Nekje sem videl 60K?

Kaj narest... j3bat jim mat3r in se vozit s starim naprej :lol:

to je Kamikaza napisal, da se od tam naprej šteje za elitna vozila z večjo kvaliteto. Stari ima 300k, Opel Astra 2006 letnik. Čas je, da se ji počasi zahvalim za varno vožnjo vsa leta :)

Kodrnusa ::

vidko54 je izjavil:

kixs je izjavil:

To se strinjam, kjer je povpraševanje, so tudi cene. Nažalost je tako, vprašanje pa je, kaj v resnici lahko naredimo za rešitev problema? Jaz osebno mislim, da se mora zgoditi kar orng kolaps, da bodo šle cene znatno navzdol. A je realen kolaps trenutno? Mislim da ne.

A lahko linkas model ki si ga kupil. Jaz tudi gledam malo

sass628 ::

mr_chai ::

sass628 je izjavil:

OP be a MAN:))

tole

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...

ali pa

Pa ima ta Ford dost placa za otroka zadaj ? Resno sprašujem. Ja bazen uzadi pride prov, ampak kaj pa zadnji sedeži ? A ni tam že malo tesno za odraslega ?

Sprašujem za Rangerja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

Buggy ::

zanima me, kaj bi vi priporočali, če so moje želje SUV, prostornost normalna 2 do 4 ljudi in pa bencinar z mašino 1,5.

...do 50KEUR in ce res mora bit SUV in 1.5/1.6 bencinar bi jaz vzel sicer ... tegale Grandland GSE 300KM PHEV

sicer pa berem da si ze narocil. Srecno

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

sass628 ::

mr_chai je izjavil:

sass628 je izjavil:

OP be a MAN:))

tole

ali pa

Pa ima ta Ford dost placa za otroka zadaj ? Resno sprašujem. Ja bazen uzadi pride prov, ampak kaj pa zadnji sedeži ? A ni tam že malo tesno za odraslega ?

Sprašujem za Rangerja.

po reviewu soodeč naj bi imel dosti placa...iz prve roke ti ne morem zagotoviti ker ga ne lastim

https://siol.net/avtomoto/testi/test-fo...

še izrez iz članka

"Prostora v kabini je dovolj in na zadnji klopi sta sidrišča isofix za otroška sedeža lažje dostopna kot v velikem družinskem enoprostorcu galaxyju."

Kodrnusa je izjavil:

vidko54 je izjavil:

kixs je izjavil:

A lahko linkas model ki si ga kupil. Jaz tudi gledam malo

https://www.carwow.co.uk/audi/q3-sportb...

Avenger ::

A bi kupil Rolex za 10k€? So ljudje, ki ga v bistvu morajo kupit in nosit, zato, da jih nekateri drugi ljudje sploh jemljejo resno. Nekaterim je avto pomemben statusni simbol in jim je praktično vseeno kaj je, samo da bo v očeh drugih WOW.

Če si pa bolj normalen, hočeš neko kombinacijo cena, kvaliteta, velikost, praktičnost, oblika, počutje v notranjosti. Pa zanesljivost ne od 0-3 leta, ampak zanesljivost od 3-15 let. Tu odpadejo skoraj vsi luksuzni avtomobili, skratka, vse tisto kar kupujejo zdravniki. Nekdo je enkrat rekel, če hočeš zanesljiv avto maš golfa ali pa passata in dalj časa ga boš imel, bolj ga boš cenil. Je pa meni en in drug... no ja, ne ravno grd, ampak kot neka siva miška. Avta za 100k s pospeški 5 sekund in najvišjo hitrostjo 280 nimaš niti slučajno kaj rabit za to, da greš stat v kolono vsako jutro in popoldne, razpeljavat po aktivnostih, v štacuno po jogurte in v nedeljo na Šmarno.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

m0LN4r ::

Spet en, ki bi vse ljudi oblekel v enaka oblacila
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

AtaŠtumf ::

Avenger je izjavil:

A bi kupil Rolex za 10k€? So ljudje, ki ga v bistvu morajo kupit in nosit, zato, da jih nekateri drugi ljudje sploh jemljejo resno. Nekaterim je avto pomemben statusni simbol in jim je praktično vseeno kaj je, samo da bo v očeh drugih WOW.

Če si pa bolj normalen, hočeš neko kombinacijo cena, kvaliteta, velikost, praktičnost, oblika, počutje v notranjosti. Pa zanesljivost ne od 0-3 leta, ampak zanesljivost od 3-15 let. Tu odpadejo skoraj vsi luksuzni avtomobili, skratka, vse tisto kar kupujejo zdravniki. Nekdo je enkrat rekel, če hočeš zanesljiv avto maš golfa ali pa passata in dalj časa ga boš imel, bolj ga boš cenil. Je pa meni en in drug... no ja, ne ravno grd, ampak kot neka siva miška. Avta za 100k s pospeški 5 sekund in najvišjo hitrostjo 280 nimaš niti slučajno kaj rabit za to, da greš stat v kolono vsako jutro in popoldne, razpeljavat po aktivnostih, v štacuno po jogurte in v nedeljo na Šmarno.

Če si lahko privoščim in mi paše imeti avto z manj kot 4 sekunde do 100 in s končno nekaj nad 300 kmh, da lahko udobno sedim v koloni vsak dan, kdo si ti, da me prepričuješ, da si tega ne kupim? ;((

Plus ne vem, zakaj bi sedaj prodal svojega Audemars Piguet, da si kupim poceni Rolexa, da mi en slotechovec razlaga, da ga moram kupiti, ker drugače me ne bodo resno jemali? ;((

Če tebi paše imeti starega Golfa ali kaj drugega, sem vesel zate in ti ne bom pametoval, zakaj si to kupil in enako pričakujem od tebe!
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

WizzardOfOZ ::

Preveč pričakuješ. :))
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Colt1911 ::

AtaŠtumf je izjavil:

Avenger je izjavil:

Če si lahko privoščim in mi paše imeti avto z manj kot 4 sekunde do 100 in s končno nekaj nad 300 kmh, da lahko udobno sedim v koloni vsak dan, kdo si ti, da me prepričuješ, da si tega ne kupim? ;((

Plus ne vem, zakaj bi sedaj prodal svojega Audemars Piguet, da si kupim poceni Rolexa, da mi en slotechovec razlaga, da ga moram kupiti, ker drugače me ne bodo resno jemali? ;((

Če tebi paše imeti starega Golfa ali kaj drugega, sem vesel zate in ti ne bom pametoval, zakaj si to kupil in enako pričakujem od tebe!

Jaz bi tudi !
Vidim da imaš €€€€€ kot cigan uši pa bi te prosil za skromno donacijo , tko par deset jurjev.
Ko nakažeš,obljubim da te bom jemal resno!
1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avto za 200km na dan (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
11410150 (7060) SloKin
»

Rabljen avto za dolge razdalje do 7.000€? (strani: 1 2 3 4 )

15525308 (20811) matobeli
»

Nakup SUV / Crossover (strani: 1 2 )

7612608 (10407) TheBlueOne
»

Mnenja/Predlogi: Novo vozilo do cca. 20k EUR (strani: 1 2 3 4 )

16328852 (20102) Superboyy
»

SUV za 25000€? (strani: 1 2 )

509859 (6840) negot

Več podobnih tem