Forum » Strojna oprema » Problem z nastavitvijo grafične kartice.
Problem z nastavitvijo grafične kartice.
Alex- ::
Imam Radeon 9000 Pro. Ko inštaliram driverje se mi v Displayu pokažejo dve možnosti (Za dva monitorja?) In sicer "Radeon 9000 Series" in "Radeon 9000, Radeon 9000 PRO" zdej pa ko bi rad izbral drugo. Odklukam attacked in use as primary a ko dam apply mi vrže nazaj na radeon 9000 = slaba slika zaslona etc.
V čem je problem?
Poskušal sem prvo že odinptlairat. Sm potem tud druga ni delala : /.
Je pa fora da mi je to vse že delal. Ker sem zdej winse na novo posnel.
Aja v displayu se mi pokažeta dva zaslončka 1 in 2. 1 mi vedno da Radeon 9000 ne glede kaj kliknem mi še ni ratal da bi nastavu obratno.
V čem je problem?
Poskušal sem prvo že odinptlairat. Sm potem tud druga ni delala : /.
Je pa fora da mi je to vse že delal. Ker sem zdej winse na novo posnel.
Aja v displayu se mi pokažeta dva zaslončka 1 in 2. 1 mi vedno da Radeon 9000 ne glede kaj kliknem mi še ni ratal da bi nastavu obratno.
ali3n ::
To je zato, ker ma kartica 2 ramdaca gor; en je namenjen monitorju, drug pa TVout al pa drugemu (dodatnemu) monitorju...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
boštjan ::
koliko zaslonov maš priklopljenih na grafo.če je samo eden,pol ti bo vedno samo 1 kazalo.
Alex- ::
Eden.
Niti nism kej preveč menjal stvaru. Sm winse sm na nobo posnel in nato še enkrat driverje za grafo.
Niti nism kej preveč menjal stvaru. Sm winse sm na nobo posnel in nato še enkrat driverje za grafo.
boštjan ::
no ko boš pa še drugi monitor dal gor,al pa TV pa boš lahko preklapljal in si celo namizje razširo na TV. punca bo gledaLA titanik,ti pa boš surfal po netu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tezave z Radeon 9000proOddelek: Strojna oprema | 1555 (1371) | ali3n |
» | Sapphire Atlantis Radeon 9000PRO 64MBOddelek: Strojna oprema | 1589 (1021) | Zheegec |
» | film na tvOddelek: Zvok in slika | 1148 (1012) | tito_si |
» | Namestitev grafične RADEON 9000PROOddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1184) | ali3n |
» | Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7539 (5530) | ferjan |