Forum » Loža » Je možno v Sloveniji kako dat napitnino če plačaš z kartico?
Je možno v Sloveniji kako dat napitnino če plačaš z kartico?
132552 ::
To ni napitnina
To je plačana storitev
Ko pa bo pomivalec rekel pucanje šip je 5€ ti boš pa dal 6€, to pa je 1€ napitnine
plačana storitev je nekaj za kar dobim račun....vse ostalo je moja dobra volja komu bom kaj dal in koliko....
Seveda in s tem, kot je nas dragi Petrolovec dokazal unicujes place delavcem s svojo nerazgledanostjo.
"Rather than shield firms and jobs from change, the state should ensure markets
are efficient and that workers, not jobs, are the focus of policy."
are efficient and that workers, not jobs, are the focus of policy."
feryz ::
Pomivanje šip je že leta prepovedano. Vsaj to bi vam bilo lahko jasno.
Ko sem bil mulc, sem jih eno poletje pucal. Gratis, le dve cunje so mi dali.
Nabralo se je za tri povprečne plače, prej kot v enem mesecu.
Sicer pa je napitnina za pucanje šip premo sorazmerna z estetiko ksihta in veličino jošk. To vam je menda jasno.
Zadnjič mi jo je hotel v Rimu spucati en 2x pečen, majhen tip, kosmat kot medved, ko smo se ustavili pri semaforju pri rdeči. Bolj sem odkimaval da ne, bolj je rinil proti avtu.
Nazadnje sem užgal brisalce in brizganje in sem ga bil fraj.
Popolnoma nekaj drugega bi bilo, če bi ena blond zabrisala joške na šajbo. To bi seveda dovolil in takoj dal enega peteka napitnine.
Sicer pa je napitnina za pucanje šip premo sorazmerna z estetiko ksihta in veličino jošk. To vam je menda jasno.
Zadnjič mi jo je hotel v Rimu spucati en 2x pečen, majhen tip, kosmat kot medved, ko smo se ustavili pri semaforju pri rdeči. Bolj sem odkimaval da ne, bolj je rinil proti avtu.
Popolnoma nekaj drugega bi bilo, če bi ena blond zabrisala joške na šajbo. To bi seveda dovolil in takoj dal enega peteka napitnine.
delavec44 ::
Nič ni prepovedano. Na obali so na Petrolih in OMV vsako leto poleti. Ciljne stranke tuje registrske. Te pa vsaj vpraša prej in pač rečeš ne.
BadgerSkin ::
Se da kako v Sloveniji naredit?
Ena čevapdžinica v Kopru ima tablico, kjer poklikaš kolikšen % napitnine naj priračunajo k računu, ko plačaš s kartico, kolikor sem bil obveščen je podoben sistem v Ameriki. Bi pa rekel, da je stvar v nastavitvah POS programa/blagajne, nisem prepričan.
Horas ::
Pomivanje šip je že leta prepovedano. Vsaj to bi vam bilo lahko jasno.
ti še kar lažeš pa serješ svoje "zgodbice" v vsaki temi?? pravi si chris carter.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
kajtimara ::
Se je že zgodilo, da sem bežal iz lokala, ker nisem hotel dati napitnine. Napad s strani lastnice!
feryz ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študentje in njihove napitnine v gostinstvu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17213 (13601) | tryhard |
» | Napitnine - komu, koliko, za kaj, zakaj (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25750 (19663) | perci |
» | Delo na bencinski (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22014 (13887) | Mellons |
» | "Bencin kelnarji" se vračajo, napitnine? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19120 (16225) | c3p0 |