Forum » Loža » SOS 112
SOS 112
BorutO ::
Zanima me od kdaj na sos 112 več ne prikazujejo oz. ne obveščajo o dogodkih reševalnih služb nujne medicinske pomoči?
Nazadnje, ko sem gledal par mesecev nazaj, so še kazali, danes več ne.
Se da kje drugje to videti? Recimo dogodki v zadnjih 24-ih urah. Ker zdaj kaže samo informacije od gasilskih društev.
Nazadnje, ko sem gledal par mesecev nazaj, so še kazali, danes več ne.
Se da kje drugje to videti? Recimo dogodki v zadnjih 24-ih urah. Ker zdaj kaže samo informacije od gasilskih društev.
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
novak-t ::
Dogodki NMP niso bili nikoli javni. Na spin-u (sos112) so vedno samo dogodki od gasilskih društev, saj ta sistem uporabljajo samo gasilci (to kar vidiš je samo končno skopo poročilo za javnost, v ozadju so vse detajlne informacije o dogodku, ki jih mora izpolniti vodja intervencije - uporabljena sredstva in kader, škoda, opis poteka reševanja dogodka, točna lokacija...).
Kar si mogoče videl je bil kakšen dogodek, ko so gasilci sodelovali kot podpora NMP (zaradi oddaljenosti ali zasedenosti nmp se aktivira skupina prvih posredovalcev (gasilci z tečaji za prvo pomoč)).
Kar si mogoče videl je bil kakšen dogodek, ko so gasilci sodelovali kot podpora NMP (zaradi oddaljenosti ali zasedenosti nmp se aktivira skupina prvih posredovalcev (gasilci z tečaji za prvo pomoč)).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: novak-t ()
dunda ::
Gre za podatke Centra za reševanje (ali kako se sedaj imenujejo, bi bilo za pogledat). Zraven so recimo tudi podatki GRS, pa je mogoče BorutO to videl. Tam pa piše, da je bil zraven recimo dohtar, pa da je imel tip zlomljeno nogo ...
https://www.kacnje.eu
novak-t ::
Gre za podatke Centra za reševanje (ali kako se sedaj imenujejo, bi bilo za pogledat). Zraven so recimo tudi podatki GRS, pa je mogoče BorutO to videl. Tam pa piše, da je bil zraven recimo dohtar, pa da je imel tip zlomljeno nogo ...
Tako ja, gre za podatke uprave republike slovenije za zaščito in reševanje, pod katere ekipe NMP ne spadajo. Spadajo pa zraven GRS, ki sem pozabil omeniti.
BadgerSkin ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | O smiselnosti gasilskih društev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18252 (3438) | titovili |
» | Rušenje prostovoljnega sistema, 200 evrov/dan gasilcem. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10617 (6805) | zobnik |
» | Na Storžicu 3je alpinisti mrtvi, 2 reševalca poškodovana (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 17785 (11617) | zobnik |
» | Helikopterji Policije in Vojske ne bodo več smeli reševati ?Oddelek: Loža | 6334 (5012) | ...:TOMI:... |