Forum » Kriptovalute in blockchain » Kriptotrade SCAM
Kriptotrade SCAM
DeeJay ::
Zadnje dni se po instagramu na polno oglašuje prevara od uporabnika @kriptotrade. Bodte previdni in ne verjet "influenserkam", ki to oglašujejo, ampak prijavite storije in profile kot scam, da čim manj naivnega folka nasede.
Videi so na povezavi:
https://imgur.com/a/j0kLnIJ
Pazite nase.
Videi so na povezavi:
https://imgur.com/a/j0kLnIJ
Pazite nase.
Don't f with me.
Nov imgur link, kjer bom dodajal videe "influenserk", ki delijo ta scam.
Mogoče enkrat pride prav, ko bodo brisale vse kar je v povezavi s tem.
https://imgur.com/a/AYRCMi6
Kar lahko nardite vi, je da te storije in profil od kriptotrejd na IG označite za scam.
Mogoče enkrat pride prav, ko bodo brisale vse kar je v povezavi s tem.
https://imgur.com/a/AYRCMi6
Kar lahko nardite vi, je da te storije in profil od kriptotrejd na IG označite za scam.
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
uniman ::
Naivnost kvazi influencerk sanjskega moskega 2021. Mislim, da je med nimi tudi @ninaradi.
Lahko so res tako neumne, lahko pa da ne dobijo drugega biznisa
Machete ::
Milan v akciji? Get(it)on.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
Naivnost kvazi influencerk sanjskega moskega 2021. Mislim, da je med nimi tudi @ninaradi.
Itak jim diši denar, sam pomojem se ne zavedajo, da bodo tud same soodgovorne pri prevari.
Milan v akciji? Get(it)on.
Čist mogoče, da so isti akterji zadi.
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
c3p0 ::
Tu se takoj prižgejo vse rdeče zastavice, bolj očitni scam redko vidiš. Zato ne dvomim v uspeh avtorjev prevare.
"Influenserke" govnačice (kaj je to za ena spaka Osovnikar, kolko je stara, 55?), odlična ideja da jih shranjuješ.
"Influenserke" govnačice (kaj je to za ena spaka Osovnikar, kolko je stara, 55?), odlična ideja da jih shranjuješ.
FoxKnox ::
Ne vidim razlike med temi in tistimi " influencerji " ki so garantirali, da bo Btc zrastel na 100000, za ziher.
uniman ::
Dejansko je kar velika razlika. Eno je nakup BTC za katerega jasno veš kaj si kupil in si tudi lastnik in imaš o tej tematiki ogromno materiala s katerim se lahko podučiš kaj si kupil.. Ok je pa res da je to še vedno BTC in ne vemo kaj bo cez n-let.
Drugo pa je očitni ponzi scam v stilu Bitconnect -a
Drugo pa je očitni ponzi scam v stilu Bitconnect -a
A. Smith ::
Ni razlike. Gre za nategovanje z obljubami, da bo X valuta nekoč vredna Y.
Je razlika. Fora BTC je, da pri njem ni centralne entitete, da je to zasebna valuta in da država pri tem zraven nič nima. Tisti, ki so jo pomagali razviti, nikoli niso obljubljali, da bo imela neko vrtoglavo vrednost, njihovi cilji so bili popolnoma drugje - ločitev države in denarja.
Medtem, ko se pri kriptotrade od daleč vidi, da je bil namen stvariteljev, da nategnejo investitorje.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
- General James Mattis
Ko influencerji govorijo o BTC, jih za to nihče ne plača. Ker pač ni centralne entitete, ki bi BTC prodajala in imela od tega koristi. Če nekdo na Youtube objavi analizo in napoved BTC vrednosti, ga za kaj takega nihče ni najel. Je pa res, da lahko imajo prav, lahko pa ne.
BTC je v zgodovini recimo dejansko nekajkrat videl vrtoglavo rast in nekateri so jo tudi uspešno napovedali. Sicer ne vsi, ne vedno. Veliko jih je napoved tudi zgrešilo.
BTC je v zgodovini recimo dejansko nekajkrat videl vrtoglavo rast in nekateri so jo tudi uspešno napovedali. Sicer ne vsi, ne vedno. Veliko jih je napoved tudi zgrešilo.
- General James Mattis
- General James Mattis
sonar1 ::
DeeJay, pazi kaj shranjuješ od njih itd. , namreč piše na siol da je tožla avtorja članka na siol oz siol.net , ena vplivnica. Sej ti ne more nič, samo raje kot neka pisma dobivat se zaščiti.
Ta folk je totalno opran zato previdnost.
IgorCardanof ::
Sej ce je anonimen, bo vse vredu. Take stvari morajo bit za vedno javno vidne in vedno dostopne.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
FireSnake ::
Sem prišel sem po tem, ko sem prebral na siolu.
Te kure naj strpajo v zapor zaradi prevare! Kaj bojo te kure tožile?
Zdaj bom spremljal zadevo, da vidim kako se bo razpletlo.
Kura pravi, da nima pojma o kripto, a po drugi strani "naložbo" označi kot varno.
Kako gre to dvoje skupaj? Tej kuri bi celo plačal kavo in sok, da bi mi to idiotijo razložila.
Zdaj bom spremljal zadevo, da vidim kako se bo razpletlo.
Kura pravi, da nima pojma o kripto, a po drugi strani "naložbo" označi kot varno.
Kako gre to dvoje skupaj? Tej kuri bi celo plačal kavo in sok, da bi mi to idiotijo razložila.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Machete ::
DeeJay, pazi kaj shranjuješ od njih itd. , namreč piše na siol da je tožla avtorja članka na siol oz siol.net , ena vplivnica. Sej ti ne more nič, samo raje kot neka pisma dobivat se zaščiti.Kdo te bo tožil, o čem ti to? Ne se hecat.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Laura ga bo tožila
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Cipa, ki ljudi zavaja v SCAM?
Laja lahko, ja.
Upam, da gre čim prej za zapahe kamor tudi spada.
Katera od teh kur je strokovnjakinja za vlaganje? Ena, dve, nobena?
Laja lahko, ja.
Upam, da gre čim prej za zapahe kamor tudi spada.
Katera od teh kur je strokovnjakinja za vlaganje? Ena, dve, nobena?
Zanimivi komentarji na viru (ne gledam nikoli, tokrat sem naredil izjemo):
In tako naprej
Folk še ima pamet.
Edino zdravilo za influencerke je, da se jim ob dokazanem sodelovanju v prevarah zapre profil in onemogoči vsakršen nastop na socialnih medijih.
Od kdaj so te plastične spake z vakumom na podstrešju znane Slovenke? Še za nobeno nisem slišal, pa ne spadam med najmanj razgledane. Res pa je, da ne gledam poneumljenih resničnostnih šovov...
Ko bodo težave pri izplačilih prišle na plan, pa bodo rekle; "eh, se ne spoznam na te kripto stvari; saj veš, vložiš koliko lahko pogrešaš." ... pa bodo oprane vsega hudega. Ne ni prav; kriv je vsak, ki sodeluje v nategu, pa za to vedel ali ne ...
Promocijske objave slovenskih vplivnic? Le kakšnih vplivnic neki? Kaže, da si danes z večjo dozo botoksa in ličil že vplivnica. Nastaja kolektivna želja po spremembi kriterijev za vplivnice. Na prvem mestu naj bo pamet, nakar sledi vse ostalo!!!!
In tako naprej
Folk še ima pamet.
DeeJay, pazi kaj shranjuješ od njih itd. , namreč piše na siol da je tožla avtorja članka na siol oz siol.net , ena vplivnica. Sej ti ne more nič, samo raje kot neka pisma dobivat se zaščiti.
Ni nobene osnove, zato ni panike.
Se pa širi dalje.
https://siol.net/digisvet/novice/sloven...
"Visok dobiček je jamčil, ker naj bi imel notranje informacije" :D
Pa vse po vrsti bo tožu :D
Še opozorilo policije
https://www.policija.si/medijsko-sredis...
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
Sem prišel sem po tem, ko sem prebral na siolu.
Nič se jim ne bo zgodilo, še več pozornosti bodo dobile, s čimer hranijo svoj patetični filtriran botox obstoj. Slovenija je zaradi nesposobnosti in podkupljivosti vseh vej oblasti, raj za takšne podvige.
Tudi ob tisti forex prevari, ki so jo shillali Košir in drugi, ni bilo ustreznega epiloga.
Pa vse po vrsti bo tožu :D
Ja, tako skrbno je skril identiteto, zdaj pa se bo razkril in tožil vse po spisku. Sploh, ker je tako očitni nategun, mu ne bo težko dokazat svoje nedolžnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
20 let nazaj je bilo popularno medvalutno trgovanje (foreign exchange ali forex). In pod krinko tega, da s sredstvi vlagateljev trgujejo na forexu, je nastala cela gora nategunskih Ponzi shem, med katerimi je bil morda najbolj odmeven Finanzas Forex.
Zdaj, ko se trguje s kriptom, so Ponzi sheme dobile novo krinko. In krog ponzi shem se bo zavrtel na novo, tokrat ga bodo očitno pomagale poganjati še botoksirane influencerke.
Ampak v primerih kar nekaj forex shem so potem ustanovitelje polovili in jih obesili z mostu, da bi investitorji dobili svoj denar nazaj (to se je npr. zgdilo ustanoviteljem Thorexa/Luxurisa). Nekateri organizatorji shem so morali pobegniti v tujino, ker bi jih pri nas ubili. Eden izmed organizatorjev Thorexa se menda še vedno skriva v Saudski arabiji (ali mogoče v Emiratih...).
Ko gledam te nališpane govoreče glave, ki brezmožgansko ponavljajo skripto, ki so jim jo plačali ponavljati, se sprašujem, kako bodo te putke frfotale in kokodakale, ko jih bodo enkrat albanci na vrhu stolpnice na glavo obrnjene držali za nogo in bodo pod sabo videle pločnik 50m nižje. Nisem prepričan, da se zares zavedajo, v kakšen drek se lahko pri sodelovanju v teh nategunskih igrah dejansko zakoplješ.
Zdaj, ko se trguje s kriptom, so Ponzi sheme dobile novo krinko. In krog ponzi shem se bo zavrtel na novo, tokrat ga bodo očitno pomagale poganjati še botoksirane influencerke.
Ampak v primerih kar nekaj forex shem so potem ustanovitelje polovili in jih obesili z mostu, da bi investitorji dobili svoj denar nazaj (to se je npr. zgdilo ustanoviteljem Thorexa/Luxurisa). Nekateri organizatorji shem so morali pobegniti v tujino, ker bi jih pri nas ubili. Eden izmed organizatorjev Thorexa se menda še vedno skriva v Saudski arabiji (ali mogoče v Emiratih...).
Ko gledam te nališpane govoreče glave, ki brezmožgansko ponavljajo skripto, ki so jim jo plačali ponavljati, se sprašujem, kako bodo te putke frfotale in kokodakale, ko jih bodo enkrat albanci na vrhu stolpnice na glavo obrnjene držali za nogo in bodo pod sabo videle pločnik 50m nižje. Nisem prepričan, da se zares zavedajo, v kakšen drek se lahko pri sodelovanju v teh nategunskih igrah dejansko zakoplješ.
- General James Mattis
- General James Mattis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: A. Smith ()
Spomnim se ptujskega nateguna Mitja ... (pozabil priimek). Menda se še vedno skriva v Dubaju. Še Zavec je na vrhuncu svoje kariere oglaševal njegov scam.
Dejancek ::
Minilo je že 16 dni. Kaki novi info mogoče, kako napreduje raziskava s strani policije, ali je tožba že bila vložena za siol,...?
In o kakih žetonih je sploh govora, je kdo izvedel?
In o kakih žetonih je sploh govora, je kdo izvedel?
Boljse vprasanje je, koliko so zasluzili vsi, ki so vlozili?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Te tri kokoši bi morale sodno odgovarjat. Domnevna nevednost ne velja kot opravičilo, da si zavajal naivne bedake s svojo "vplivnostjo".
"Tudi me smo žrtve"... kako prozorno.
kriptobog ::
haha. Pravijo, da niso bile placane. Dobro so se nategnile. Bolje, da bi povedale po pravici
Vse tri so bile po DMjih opozorjene, da promovirajo scam, rezultat je bil block in ignoriranje. Zdej pa jokajo.
Don't f with me.
45cal ::
Te tri kokoši bi morale sodno odgovarjat. Domnevna nevednost ne velja kot opravičilo, da si zavajal naivne bedake s svojo "vplivnostjo".
To me spominja na te vplivneže in tiktokerje, ki so med kripto boom dajali neke nasvete in pred začetkom videa je bilo vedno "this is not financial advice".
https://siol.net/digisvet/novice/tri-zn...
Kot že zgoraj omenjeno: te cipe v zapor!
Spomnimo: ena cipa je v preteklosti želela tožiti.
Zadnji čas, da na zatožno klop sede ona.
Vsi, ki so jim nasedli bi jih morali tožiti.
Kot že zgoraj omenjeno: te cipe v zapor!
Spomnimo: ena cipa je v preteklosti želela tožiti.
Zadnji čas, da na zatožno klop sede ona.
Vsi, ki so jim nasedli bi jih morali tožiti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MLM(piramidne) sheme (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 29407 (1482) | c3p0 |
» | Slovenska YouTube scena (od A do Ž)Oddelek: Loža | 4276 (2797) | xseki |
» | OneCoinOddelek: Kriptovalute in blockchain | 4302 (1227) | gruntfürmich |
» | Kriptovalute so scam! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 40967 (2387) | trancer01 |
» | Kriptomenjalnica zaradi smrti ustanovitelja z zaklenjenimi 190 milijoni kanadskih dol (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 27029 (21785) | Vazelin |